Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

Sveikos, mes si menesi stimuliuotam cikle su letrozoliu planavom daryt IUI, bet deja, užaugo vienas tinkamo dydzio, bet kazkoks netoks, gydytojas nerekomendavo IUI, lauksim kito ciklo, keisim stimuliaciju plana ir meginsim naujai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2014 04 17, 10:53)
Nu va, man irgi lygiai taip, du kartus stimuliavausi, abu kartus po 1 tinkamą teužaugo.
Jei prireiks trečio, tai teks keisti vaistus/dozes..

O is kur jus zinot tinkami ar ne uzauga? Pas mane natur uzaugo 2, vienas tinkamas kitas per mazas. Tai gal cia irgi tuo paciu principu?
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 04 17, 17:03)
O is kur jus zinot tinkami ar ne uzauga? Pas mane natur uzaugo 2, vienas tinkamas kitas per mazas. Tai gal cia irgi tuo paciu principu?

na nei vienas ginius del kokybes negali atsakyti ...kokybe pasimato per ivf arba kai procedura pavyksta nestuke.gif
istikro nemazai cia buvo mergaiciu kurios dare iui ir nepavyko , o darant ivf pasimate kodel nepavyko...
zinoma linkiu visoms tik geru rezultatu thumbup.gif

novia , vilvi daretes jus amh tyrima?
Atsakyti
Kolkas nesidariau, bet jei prireiks IVF, manau darysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 04 17, 21:51)
Kolkas nesidariau, bet jei prireiks IVF, manau darysiu  rolleyes.gif

man atrodo lv jis butinas pries ivf ? ar as klystu?
Atsakyti
man rodos, kad ne, nes tikrai zinau ne viena mergina, kuri nesidare g.gif va kitose salyse tai propaguoja ji labiau. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, ir aš į IUI namučius ateinu, tikiuosi, kad priimsit 4u.gif

Mūsų laukimo stažas jau beveik 3 metai. Per tą laiką turėjau gimdos kaklelio konizaciją, nes buvo 0 stadijos vėžys. Po jos sekė LP - abu kiaušintakiai pratekami, histeroskopijos metu pašalintas mažas polypas. Po daug daug tyrimų pagaliau nustatė nepastojimo priežastį - nesuderinamumas - vyro turtas miršta po 1 val. Taigi dabar planuojame IUI.
Merginos, noriu paklausti - jei planuojame kelionę lėktuvu į kalnus, bus aktyvus poilsis, ar geriau susilaikyti nuo IUI ir palaukti kito ciklo, ar vis tik nieko blogo? Žinoma, su gydytoja tarsiuosi, tačiau gal kitos iš savo patirties žinote ar gali pakenkti skrydis/ slėgių kaita?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 04 16, 20:09)
Sveikos,
Atliko Gonalio pieštukas iš 300IU panaudojau vieną dozę 150IU, tai liko pilna 150IU+apie 75IU rezervinio kurį reikėtų su insulino švirkštuku išsitraukti , embrions priima atgal, bet pamiršau pasiimti su savimi doh.gif , atidarytas balandžio 13d. galioja dar 25dienas, parduočiau daug pigiau, vilniuje, rašykit į až

Parduosiu už 50lt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na, aš jau su prastom naujienom. Nepagerensiu statistikos ir šį kartą, 3 IUPTI nesėkmingas. Šeštadienį atsivilko mmm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra.vanilla @ 2014 04 22, 11:20)
Sveikos,
Na, aš jau su prastom naujienom. Nepagerensiu statistikos ir šį kartą, 3 IUPTI nesėkmingas. Šeštadienį atsivilko mmm doh.gif

liudna verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, man irgi 4 kartas nebuvo sekmingas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute3 @ 2014 04 22, 21:44)
Na, man irgi 4 kartas nebuvo sekmingas  verysad.gif

verysad.gif laikykis zinau kaip skaudu ir zodziai nepaguos bet .. 4u.gif
Atsakyti