Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(Foksiuke @ 2014 09 29, 21:44)
Laikau kumsciukus uz sekme  nestuke.gif
As jau savaite kaip po IUI..ir nuludusi jau.... kaip visada pries menesines pradejau jausti maudima pilvuke,krutys irgi jautrios..jau 10 metu nuspeju kada bus menesines..pradeda pilva mausti,po savaites  jau ateis MM... matyt ir trecias kartas nesekmningas  verysad.gif

p.s. niekur negaliu gauti tikslaus atsakymo..ar per iui foliai turi buti ovuliave ar ne? maniskiai per 3 kartus nebuvo ovuliave dar,,matem per echo..tik po keliu val jauciau O... si menesi net nejauciau nieko... Buvau linkusi visus 6 kartus isbandyti, bet jei si nepavyks,keliausiu i ivf skyreli  unsure.gif Badymas gonaliu skausmingas, pinigu nemazai irgi, o sansu tik 10-15..nu nacert....

Foksiuke, gal tu NT pasidaryk? Maža kas, gal užkibo.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 09 29, 21:21)
Foksiuke, gal tu NT pasidaryk? Maža kas, gal užkibo.

Na dar tik 8 dienos po IUi, anksti dar ir NT...sekamdieni darysiu butinai jei aisku MM neatsivilks verysad.gif Aisku dar mazyte mazyte viltis yra...dar ir utrogestana vartoju 2 kart dienoje, na o maza kas.... nors moraliskai jau ruosiuosi rimtesniam zingsniui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 09 30, 10:43)
Na dar tik 8 dienos po IUi, anksti dar ir NT...sekamdieni darysiu butinai jei aisku MM neatsivilks  verysad.gif  Aisku dar mazyte mazyte viltis yra...dar ir utrogestana vartoju 2 kart dienoje, na o maza kas.... nors moraliskai jau ruosiuosi rimtesniam zingsniui  unsure.gif

Jo, aš taip ir padariau, nusprendžiau negaišti laiko. Bet tas IVF ne panaceja, nieks, deja, garantijų neduoda. Žiūrėsim kaip bus. Tik reikia pagalvoti dėl klinikos, kitoj temoj, mačiau, tu nepatenkinta VK. Seselė (viena tokia) - tai tikra ragana, o gydytojos šiaip pusė velnio, o manoji man visai nieko pasirodė, daro pagal tokią schemą, kurią naudoja pažangios užsienio klinikos (gi nuolat renkuosi visą info pati), tai gal nereikia labai jau ant jų čiuožti, nežinau smile.gif
Aišku, už tokius pinigus, kur nešam mes, galėtų bent labiau užjausti mus, aš suprantu, kad jiems tik darbas, o mums gi nuo jų elgsenos ir nusiteikimas priklauso... BET aš savo gyd. patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 09 30, 10:43)
Na dar tik 8 dienos po IUi, anksti dar ir NT...sekamdieni darysiu butinai jei aisku MM neatsivilks  verysad.gif  Aisku dar mazyte mazyte viltis yra...dar ir utrogestana vartoju 2 kart dienoje, na o maza kas.... nors moraliskai jau ruosiuosi rimtesniam zingsniui  unsure.gif

niugi spaudziam kumscius nereikia galvoti apie tai kad nepvyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 09 30, 17:14)
Jo, aš taip ir padariau, nusprendžiau negaišti laiko. Bet tas IVF ne panaceja, nieks, deja, garantijų neduoda. Žiūrėsim kaip bus. Tik reikia pagalvoti dėl klinikos, kitoj temoj, mačiau, tu nepatenkinta VK. Seselė (viena tokia) - tai tikra ragana, o gydytojos šiaip pusė velnio, o manoji man visai nieko pasirodė, daro pagal tokią schemą, kurią naudoja pažangios užsienio klinikos (gi nuolat renkuosi visą info pati), tai gal nereikia labai jau ant jų čiuožti, nežinau smile.gif
Aišku, už tokius pinigus, kur nešam mes, galėtų bent labiau užjausti mus, aš suprantu, kad jiems tik darbas, o mums gi nuo jų elgsenos ir nusiteikimas priklauso... BET aš savo gyd. patenkinta smile.gif

Labai ant ju ir neciuoziu, tiesiog papasakojau savo istorija. Buvau pas M toje klinikoje irgi nepatiko, rezultatu kol nedasprasydavau doh.gif Pinigu melzimas be gailescio, o reikiamos info patiems ieskotis..po savaites tylejimo nusprendziau pakeisti klinika. O jei kam ten tinka ir patinka super, labai sudetinga atrasti to ko reikia..as ten neradau ,,, o man gailescio nereikia visai is svetimu zmoniu, ne uzjautimo ten ieskojau schmoll.gif
O klinikos pasirinkimas man nedidelis, tik LV klinikos, nes donoryste tik ten leidziama verysad.gif
Nors stimuliacija bandysime cia lt taikyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2014 09 30, 19:28)
niugi spaudziam kumscius nereikia galvoti apie tai kad nepvyko  4u.gif

Labai labai reikia jusu kumsciuku , Aciu blush2.gif 4u.gif Viltis mazute ir pas mus dar yra... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 09 30, 18:14)

nu ir liuks kad tinka gydytoja thumbup.gif nesvarbu kitu nuomones svarbu susikalbat ir daro viska kad padetu nestuke.gif
pas ka lankotes?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2014 09 30, 21:08)
nu ir liuks kad tinka gydytoja  thumbup.gif nesvarbu kitu nuomones svarbu susikalbat ir daro viska kad padetu  nestuke.gif
pas ka lankotes?

Tai čia be abejo, kiekvienas žmogus turi atrasti tik jam tinkamą gydytoją, mes visi skirtingi, todėl ir poreikiai visų skirtingi. Aš pilnai suprantu.

VK pas M smile.gif

Mano draugei ji nepatiko... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 09 30, 21:30)
Tai čia be abejo, kiekvienas žmogus turi atrasti tik jam tinkamą gydytoją, mes visi skirtingi, todėl ir poreikiai visų skirtingi. Aš pilnai suprantu.

VK pas M smile.gif

Mano draugei ji nepatiko...  schmoll.gif

as daug merginu zinau kurioms M laaabai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2014 09 29, 14:53)
Sveikos 4u.gif

Negi nei viena nesiruosiat/nesidarot IUI? unsure.gif

Tokia aprimus tema..

Pifiene,kaip tavoji IUI baiges? bigsmile.gif

As pati katik po IUI... Dabar laukia ilgos dvi savaites doh.gif

Baigesi nesekme verysad.gif nebuvo net kibimo.
Itariu, kad ginius sykart truputi prazioplino laika, nes O jau buvo ivykus, didysis folis ovuliaves, o kiti tikriausiai ir nespejo
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 10 01, 09:51)
Baigesi nesekme  verysad.gif  nebuvo net kibimo.
Itariu, kad ginius sykart truputi prazioplino laika, nes O jau buvo ivykus, didysis folis ovuliaves, o kiti tikriausiai ir nespejo

ech.. Gaila labai sad.gif man iui metu irgi ov jau buvo ivykus.. Nu kita savaite bus matyt rezultatai..

Bandysiy vel?
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2014 10 01, 11:29)
ech.. Gaila labai sad.gif man iui metu irgi ov jau buvo ivykus.. Nu kita savaite bus matyt rezultatai..

Bandysiy vel?

na tikekimes tavo atveju bus viskas super ir pamatysi issavjotus II wub.gif
As dabar IUI nedarysiu, apsisprendziau bandyt prasytis LAP, jau ir uzsiregistravau pas gine KMUk, pasiimsiu siuntima ir eisiu. Ziuresiu ka sakys. Nes noreciau tos LAP kuo greiciau, o po jos butu matyt, gal vel IUI megintume, o gal natur, nes dabar su laisvais pinigeliais liudnas vaizdas (didelis pirkinys laukia). Tai net nezinau, noriu kitos gines nuomones, nes kazkaip ziuriu kad uzsisedejau as tam MV o rezu tai O kolkas.

Idomu, ar butu galimybe pasiimti kokius tyrimu rezultatus ar korteles israsa is ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 10 01, 11:10)
na tikekimes tavo atveju bus viskas super ir pamatysi issavjotus II  wub.gif
As dabar IUI nedarysiu, apsisprendziau bandyt prasytis LAP, jau ir uzsiregistravau pas gine KMUk, pasiimsiu siuntima ir eisiu. Ziuresiu ka sakys. Nes noreciau tos LAP kuo greiciau, o po jos butu matyt, gal vel IUI megintume, o gal natur, nes dabar su laisvais pinigeliais liudnas vaizdas (didelis pirkinys laukia). Tai net nezinau, noriu kitos gines nuomones, nes kazkaip ziuriu kad uzsisedejau as tam MV o rezu tai O kolkas.

Idomu, ar butu galimybe pasiimti kokius tyrimu rezultatus ar korteles israsa is ju  g.gif

Kadangi ZZ padejo jau karta stebukla sukonstruot,tai as dar bandysiu pas ji.. blush2.gif
O LP dareisi anksciau? As pries iui pirma irgi dariausi.. Pas gyd Vanaga.. O kas del tyrimu manau tikrai administratore turi leisti atsisviest mirksiukas.gif
Atsakyti