Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(Nuojauta @ 2014 09 04, 09:50)
Labai gaila, kad tik I, bet pasistenk labai jau nenusiminti, gal kitą kart pasiseks...  console.gif

Dar siandiena as juo netikesiu smile.gif O ir prastas kazkoks buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vereta @ 2014 09 04, 08:53)
Dar siandiena as juo netikesiu smile.gif O ir prastas kazkoks buvo smile.gif

thumbup.gif Joa, kol nelabosios neatkeliavo - vilties visada yra... Tie testai, vat kai kuriom, tik 6 avaitę pradeda rodyti...
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 09 04, 10:57)
thumbup.gif Joa, kol nelabosios neatkeliavo - vilties visada yra... Tie testai, vat kai kuriom, tik 6 avaitę pradeda rodyti...

Gaila, kad tom nelabosioms dar tik ryt laikas atkeliauti...
Atsakyti
Laba diena, merginos,

atleiskite, įsiterpsiu į Jūsų pokalbius atsinešdama svarbios informacijos.

Kartu su rudeniu prasideda naujas psichologinių užsiėmimų sezonas. Tikimės, kad būsite aktyvūs ir labai kviečiame prisijungti!

Bendraudama su šeimomis, negalinčiomis sulaukti vaikų, dažnai matau, koks viską griaunantis gali būti nevaisingumas! Su šiuo krūviu patiems kartais sunku susitvarkyti.
Tad kviečiu prisijungti prie psichologinės grupės. Susitikimų metu sužinosite viską apie psichologinius veiksnius, lydinčius nevaisingumą. Kalbėsime apie emocijų etapus, kuriuos išgyvena šeimos, negalinčios sulaukti vaikų, apie tai, kaip šiuos etapus įveikti kuo mažiau skausmingai. Kalbėsime apie nevaisingumo stresą, kaip jį atpažinti, kaip valdyti, kaip tvarkytis su emocijomis, ypač neigiamomis. Daug diskutuosime apie santykius, kaip juos išlaikyti, sušildyti, neprarasti.
Paruošiau daug efektyvių praktinių užduočių, atsipalaidavimo, pasitikėjimo savimi stiprinimo pratimų.
Užsiėmimai labiau bus panašūs į paskaitas, nei į psichoterapiją, todėl drąsiau galės jaustis tie, kuriems sunku atsiverti.
Pirmasis susitikimas įvyks rugsėjo 15d, 18.30val. Vilniuje, Žirmūnuose, Vaisingumo Asociacijos būstinėje. Kviečiu jau dabar registruotis elektroniniu paštu psichologe@vaisingumoasociacija.lt

Kaip visada, galite kreiptis ir dėl individualių konsultacijų.
Gyvenantiems kituose miestuose galime pasiūlyti pokalbius skype

Nekentėkite tyliai! Kartu galėsime nuveikti daug daugiau.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Labai jau ramu sitoj temukej, nejaugi niekas IUI nedaro sita grazu rugseji biggrin.gif

O as jau po IUI ax.gif apturejau sekmadieni. Truputi pasimetus esu, nes vienas didysys folis buvo jau ovuliaves, tai nezinau cia gerai ar ne. Kad tik nebutume pavelave, va kas mane neramina. Nors matesi dar vienas dickis, bet kaip supratau, po O kai jau gleivine pakitus, tai didele tikimybe, kad jis jau ir neovuliuos g.gif
Na nezinau, lauksiu, o kas belieka tongue.gif

Vyro turtas buvo neblogas, 56 mln po atplovimo procentu tiksliai neiziurejau, bet berods apie 74 kazkur smile.gif
mano gleivine 12 mm

Siandien BT jau pakilo, reiskias tikrai ivyko O, tik gaila kad vakart prie IUI nepasimatavau doh.gif kazkaip netikejau, kad jau bus ivykus.
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 09 15, 09:33)
Labas rytas  4u.gif

Labai jau ramu sitoj temukej, nejaugi niekas IUI nedaro sita grazu rugseji  biggrin.gif

O as jau po IUI  ax.gif  apturejau sekmadieni. Truputi pasimetus esu, nes vienas didysys folis buvo jau ovuliaves, tai nezinau cia gerai ar ne. Kad tik nebutume pavelave, va kas mane neramina. Nors matesi dar  vienas dickis, bet kaip supratau, po O kai jau gleivine pakitus, tai didele tikimybe, kad jis jau ir neovuliuos g.gif
Na nezinau, lauksiu, o kas belieka  tongue.gif

Vyro turtas buvo neblogas, 56 mln po atplovimo procentu tiksliai neiziurejau, bet berods apie 74 kazkur  smile.gif
mano gleivine 12 mm
Siandien BT jau pakilo, reiskias tikrai ivyko O, tik gaila kad vakart prie IUI nepasimatavau  doh.gif  kazkaip netikejau, kad jau bus ivykus.

thumbup.gif Viskas gerai. Visi "rodikliai" geri buvo, kaip pagal vadovėlį mirksiukas.gif Kai mes planavome IUI, man gydytoja sakė, kad jos planas daryti IUI BŪTENT, kai folis jau ovuliuos (gi jis dar gyvuoja 1-1,5 paros po to).

Dabar pats sunkiausias laukimo metas tau, linkiu, kad greičiau praeitų tos dienelės ir rezultatas BE ABEJO būtų nestuke.gif Laikau kumščius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 09 15, 10:48)
thumbup.gif  Viskas gerai. Visi "rodikliai" geri buvo, kaip pagal vadovėlį  mirksiukas.gif  Kai mes planavome IUI, man gydytoja sakė, kad jos planas daryti IUI BŪTENT, kai folis jau ovuliuos (gi jis dar gyvuoja 1-1,5 paros po to).

Dabar pats sunkiausias laukimo metas tau, linkiu, kad greičiau praeitų tos dienelės ir rezultatas BE ABEJO būtų  nestuke.gif  Laikau kumščius  4u.gif

Na tikiuosi geriausio smile.gif
Lauksiu ir busius kantri, kaip gi kitaip biggrin.gif
Tik dar sonus skauda keistai, nors O taigi jau ivyko. Nesuprasi kas cia dedasi, gal pojuciai suastrejo po tu stimuliaciju g.gif
Atsakyti
Merginos gal pagelbėsite 4u.gif

Ar kuri yra vartojusi, bandant pastoti, Dexamethason tabletės? Ar reikia jas vartoti pastojus ar patartina kuo greičiau nutraukti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu likuti dufastono (32tab, galioja iki 2017.09) ir estrofem (12tab galioja iki 2016/04). Jei kam reikia rasykit i AZ, kaina sutarsim. Kaunas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Negi nei viena nesiruosiat/nesidarot IUI? unsure.gif

Tokia aprimus tema..

Pifiene,kaip tavoji IUI baiges? bigsmile.gif

As pati katik po IUI... Dabar laukia ilgos dvi savaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2014 09 29, 13:53)
Sveikos 4u.gif

Negi nei viena nesiruosiat/nesidarot IUI? unsure.gif

Tokia aprimus tema..

Pifiene,kaip tavoji IUI baiges? bigsmile.gif

As pati katik po IUI... Dabar laukia ilgos dvi savaites doh.gif

Laikau kumsciukus uz sekme nestuke.gif
As jau savaite kaip po IUI..ir nuludusi jau.... kaip visada pries menesines pradejau jausti maudima pilvuke,krutys irgi jautrios..jau 10 metu nuspeju kada bus menesines..pradeda pilva mausti,po savaites jau ateis MM... matyt ir trecias kartas nesekmningas verysad.gif

p.s. niekur negaliu gauti tikslaus atsakymo..ar per iui foliai turi buti ovuliave ar ne? maniskiai per 3 kartus nebuvo ovuliave dar,,matem per echo..tik po keliu val jauciau O... si menesi net nejauciau nieko... Buvau linkusi visus 6 kartus isbandyti, bet jei si nepavyks,keliausiu i ivf skyreli unsure.gif Badymas gonaliu skausmingas, pinigu nemazai irgi, o sansu tik 10-15..nu nacert....
Atsakyti
Sitos tiesos as nezinau irgi.. Kai pirma karta dare iui ovuliavo po keliu valandu (stipriai jauciu O) ir buvo sekminga iui.. Sikart per iui jau buvo ovuliavija ivykus,o rezultatai po dvieju savaiciu smile.gif
Kadangi po 5 metu nesekmiu pirma iui pavyko,dabar vel tikiu,kad gali pavykt.. Nors ir labai bijau nesekmes,bet turbut bandyciau ir dar karta..
O ivf tikrai daugiau tikimybes..bet dar bandau atsiribot nuo siu minciu..
P.S. Kai pastojau jausmas buvo kaip visada pries mm. Tad prasom dar nenurasyt bandymo! smile.gif laikau kumsciud
Atsakyti