Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(Nuojauta @ 2014 08 24, 13:22)
Merginos,

Gal yra startuojančiu su IUI šį mėn.? Aš pradedu stimuliacija rytoj ir po to IUI... ax.gif  Labai tikiuosi, kad pasiseks... Kas kartu?  rolleyes.gif

Oi oi, kiek klaidu privariau, kiek nosiniu praleidau... blush2.gif Kad su tais telefonais nepatogu.. geriau rasyti be lietuvybiu smile.gif
Atsakyti
Vis dar turiu utrogestana. Jei ka domina rasykite i AZ, del kainytes susitarsim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 08 24, 16:39)
Oi oi, kiek klaidu privariau, kiek nosiniu praleidau...  blush2.gif  Kad su tais telefonais nepatogu.. geriau rasyti be lietuvybiu smile.gif

As kartu biggrin.gif
Kita sav pedinsiu pas gin ir pradesim stimuliacijas, tikiuosi. Nes dar sis ciklas nrsibaige, tai pergyvwnu kad tik nebutu uzsilike kokiu cistu, bo taip karteli yra buve. Tai jei viskas ok, turetu sios sav gale pasirodyti mmm ir pradesim savo antraja iui, tikiuosi ir paskutine bigsmile.gif
O tau kaip? Kelinta iui, kokie planai
Draugausim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 08 25, 09:08)
As kartu  biggrin.gif
Kita sav pedinsiu pas gin ir pradesim stimuliacijas, tikiuosi. Nes dar sis ciklas nrsibaige, tai pergyvwnu kad tik nebutu uzsilike kokiu cistu, bo taip karteli yra buve. Tai jei viskas ok, turetu sios sav gale pasirodyti mmm ir pradesim savo antraja iui, tikiuosi ir paskutine  bigsmile.gif
O tau kaip? Kelinta iui, kokie planai
Draugausim  4u.gif

Pas mane 1 kartas biggrin.gif Ziuresim kaip bus, taip norisi, kad viskas butu OK... Bet nereikia uzsiciklinti.

Kokiais vaistais tau dare stimuliacija paskutini karta? Kiek kartu jau isbandei?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 08 25, 10:20)
Pas mane 1 kartas  biggrin.gif Ziuresim kaip bus, taip norisi, kad viskas butu OK... Bet nereikia uzsiciklinti.

Kokiais vaistais tau dare stimuliacija paskutini karta? Kiek kartu jau isbandei?

Viskas bus gerai 4u.gif bus pirmas ir paskutinis kartas.
Pirma iui mano buvo sekminga,turejau du folius skirtingose pusese
, tik kad greit ivyko persileidimas. Dabar vel tikiuosi sekms tik su laiminga pabaiga wub.gif
Stimuliavaus su letrozole ir paskui ovitrele.
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 08 25, 11:18)
Viskas bus gerai  4u.gif bus pirmas ir paskutinis kartas.
Pirma iui mano buvo sekminga,turejau du folius skirtingose pusese
, tik kad greit ivyko persileidimas. Dabar vel tikiuosi sekms tik su laiminga pabaiga  wub.gif
Stimuliavaus su letrozole ir paskui ovitrele.

O kokios letrozolio dozes? O tai nepavyko 1, ar persileidai? Laikom kumscius uz mus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 08 25, 18:54)
O kokios letrozolio dozes? O tai nepavyko 1, ar persileidai? Laikom kumscius uz mus smile.gif

Geriau dviguba doze letrozole, t.y. po 2 tabl 5 dienas.

Pavyko pati procedura, uzsikabino, bet neissilaike, ir atejo pavelavusios gausios mm verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 08 25, 21:15)
Geriau dviguba doze letrozole, t.y. po 2 tabl 5 dienas.

Pavyko pati procedura, uzsikabino, bet neissilaike, ir atejo pavelavusios gausios mm verysad.gif

*****, kaip gaila... Kazin kodel? Laikykis... console.gif Gal dabar pasiseks...
Atsakyti
Sveikos, gal kuri galesite man atsakyti.

6 DPI ir labai ima skaudeti desini kirksni. Taip, kad eiti jau ir nelabai norisi. Skaudeti pradejo 5 diena po. Suleistas ovitrelis, gal tai jo poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Vereta @ 2014 08 27, 14:17)
Sveikos, gal kuri galesite man atsakyti.

6 DPI ir labai ima skaudeti desini kirksni. Taip, kad eiti jau ir nelabai norisi. Skaudeti pradejo 5 diena po. Suleistas ovitrelis, gal tai jo poveikis?

Įdomu, kas čia galėjo būti... g.gif Gal jau išsiaiškinai?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 09 03, 15:09)
Įdomu, kas čia galėjo būti...  g.gif  Gal jau išsiaiškinai?

Po keliu dienu tas bjaurus skausmas praejo. Bet toks kaip tempimas jauciamas iki pat dabar.
Siandiena yra 14 DPI. Vakar dariausi NT, aisku I... MM atkeliauti turetu rytoj. Bet pilvas jauciasi kiek kitaip nei pries iprastas mm.
(vartota tik ovitrellis)
Atsakyti
QUOTE(Vereta @ 2014 09 04, 08:31)
Po keliu dienu tas bjaurus skausmas praejo. Bet toks kaip tempimas jauciamas iki pat dabar.
Siandiena yra 14 DPI. Vakar dariausi NT, aisku I... MM atkeliauti turetu rytoj. Bet pilvas jauciasi kiek kitaip nei pries iprastas mm.
(vartota tik ovitrellis)

Labai gaila, kad tik I, bet pasistenk labai jau nenusiminti, gal kitą kart pasiseks... console.gif
Atsakyti