Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(Pifiene @ 2014 08 07, 17:24)
As kauniete  ax.gif  kadangi turiu priblemu su skydliauke, tai lankausi pas Krasauskiene o dar tyriausi kraujo kresejimo rodiklius, del paneigimo AFS, tai buvau pas Abraiti . Man ginius irgi per nelyg nieko nesiulo apart OS ir IUI, ur nesekmes turi ant ko nurasyti  doh.gif  tai skydliauke, tai vyro turtas ne stebuklas...  verysad.gif
O ka mergaites darote pas tuos genetikus? Gal ir man nueiti reikia? Ar cia realiai jie tik diagnozuoja beda, bet gi nieko cia nepakeisi, ar ne ?  blink.gif

Tai va, kadangi manes daugiau niekur nebesiuncia as irgi bandau uzsiregistruoti pas Krasauskiene i klinikas, girdejau, kad ji labai gera gydytoja, tai galvoju tegul dar karta mane del skydliaukes patyrineja nuodugniau..bet pas ja ir eiles..
paneigimo AFS- o kas tai yra? va tokio tai man nedare..
o pas kokia ginekologe Jus lanoktes?
Atsakyti
QUOTE(Raska24 @ 2014 08 08, 08:26)
Tai va, kadangi manes daugiau niekur nebesiuncia as irgi bandau uzsiregistruoti pas Krasauskiene i klinikas, girdejau, kad ji labai gera gydytoja, tai galvoju tegul dar karta mane del skydliaukes patyrineja nuodugniau..bet pas ja ir eiles..
paneigimo AFS- o kas tai yra? va tokio tai man nedare..
o pas kokia ginekologe  Jus lanoktes?

Jou eiles pas sita endo klinikose tai kosmines, todel as daznai nueinu i bmp, ji ten dirba sitoj privacioj. Tai praktiskai pakliuni ta pacia ar sekancia savaite (tik ten mokama).
As lankausi pas Zeba, cia Mot ir vaikas privacioj jis dirba
Patinka jis man, konkretus ir optimistas ax.gif
O AFS yra toks kraujo kresejimo sindromas (yra temuke sitoj nesulaukianciu gandru) tai ten pasiskaityk. As pati sugalvojau tuos kraujo kresejimo tyrimus pasidaryt, nes buvo 3 persileidimai, labai ansktyvi verysad.gif tai viena is teoriju, kad gal kraujas per tirstas ir gemaliukas negali isitvirtinti gimdoj gerai. Tai mano seimos gyd parase siuntima, as sulaukus eiles nuejau pas Abraiti i kmuk, sis skyre tyrimus, tada ta sindroma atmete, nes tyr nerodo. Bet ... o ....taciau g.gif jis vis tiek rekomendavo gerti aspirina, nes gali buti to sindromo uzslepta forma, kaip jis sake. Ir sake, kad visos USA moterys pries nestuma geria aspirina, kaip kad mes folio rugsti. Atseit pas mus LT net nera klinikiniu galimybiu nustatyti nuodugniai ta krauja, vos kelis rodiklius cia tiria.

Dabar susidomejau as tais genetikais, idomu, kokie ten tyrimai atkliekami g.gif

Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 08 08, 11:15)
Jou eiles pas sita endo klinikose tai kosmines, todel as daznai nueinu i bmp, ji ten dirba sitoj privacioj. Tai praktiskai pakliuni ta pacia ar sekancia savaite (tik ten mokama).
Patinka jis man, konkretus ir optimistas  ax.gif
O AFS yra toks kraujo kresejimo sindromas (yra temuke sitoj nesulaukianciu gandru) tai ten pasiskaityk. As pati sugalvojau tuos kraujo kresejimo tyrimus pasidaryt, nes buvo 3 persileidimai, labai ansktyvi  verysad.gif  tai viena is teoriju, kad gal kraujas per tirstas ir gemaliukas negali isitvirtinti gimdoj gerai. Tai mano seimos gyd parase siuntima, as sulaukus eiles nuejau pas Abraiti i kmuk, sis skyre tyrimus, tada ta sindroma atmete, nes tyr nerodo. Bet ... o ....taciau  g.gif  jis vis tiek rekomendavo gerti aspirina, nes gali buti to sindromo uzslepta forma, kaip jis sake. Ir sake, kad visos USA moterys pries nestuma geria aspirina, kaip kad mes folio rugsti. Atseit pas mus LT net nera klinikiniu galimybiu nustatyti nuodugniai ta krauja, vos kelis rodiklius cia tiria.

Dabar susidomejau as tais genetikais, idomu, kokie ten tyrimai atkliekami  g.gif

o as tai niekada ir nebuvau pastojusi.. aciu uz issamu atsakyma. Man irgi butu idomu isgisrti apie genetikus
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 08 08, 12:15)
O AFS yra toks kraujo kresejimo sindromas (yra temuke sitoj nesulaukianciu gandru) tai ten pasiskaityk. As pati sugalvojau tuos kraujo kresejimo tyrimus pasidaryt, nes buvo 3 persileidimai, labai ansktyvi  verysad.gif  tai viena is teoriju, kad gal kraujas per tirstas ir gemaliukas negali isitvirtinti gimdoj gerai. Tai mano seimos gyd parase siuntima, as sulaukus eiles nuejau pas Abraiti i kmuk, sis skyre tyrimus, tada ta sindroma atmete, nes tyr nerodo. Bet ... o ....taciau  g.gif  jis vis tiek rekomendavo gerti aspirina, nes gali buti to sindromo uzslepta forma, kaip jis sake. Ir sake, kad visos USA moterys pries nestuma geria aspirina, kaip kad mes folio rugsti. Atseit pas mus LT net nera klinikiniu galimybiu nustatyti nuodugniai ta krauja, vos kelis rodiklius cia tiria.

Dabar susidomejau as tais genetikais, idomu, kokie ten tyrimai atkliekami  g.gif

Dėl aspirino - GEARS, reiks gydytojos paklausti, šiaip įdomumo dėlei.

O kokį tu aspirina geri: tirpstantį, ar paprastas tabletes. Sako, kad aspirinas turi blogą poveikį skrandžiui, gali sukelti vidinius kraujavimus ir t.t. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 08 08, 13:14)
Dėl aspirino - GEARS, reiks gydytojos paklausti, šiaip įdomumo dėlei.

O kokį tu aspirina geri: tirpstantį, ar paprastas tabletes. Sako, kad aspirinas turi blogą poveikį skrandžiui, gali sukelti vidinius kraujavimus ir t.t.  g.gif

As geriu tromboAss, tai labai didelio blogumo kazkokio nejauciu, tik gal didesnes melynes uzsilaiko ant koju, nes pastoviai kur nors uzkliunu doh.gif
Uzvakar buvau pas endo, tai kaip tik uzsiminiau, kad aspirina geriu, tai sake, kad gerai.

O Raska24, ar jumi O vyksta ? ar PRG uztenka po O, jei ji vyksta. Kaip reikalai su lytiniais hormonais, ar nera PKS? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 08 08, 12:15)

Taip, buna uzleptos formos.Be to,man nei Lietuvoje nei Latvijoje nerado AFS. Bet ten irgi tik keleta tu tyrimu buvo.O kai padare turkijoje iskart pasake kad turiu beda su AFS. Tai man dabar kazkaip neramu kad nestumo metu juk irgi reikia stebeti,tai baisu kad cia jei neturi galimybes normaliai istirti tai kaip bus.Baimes vien tik.
Be to sakoma kad nuo stimuliaciniu vaistu ir netgi progestrono yra linkes labiau kreseti kraujas. mirksiukas.gif
Del genetiku.Tai as pries keleta metu su vyru pasidariau kariotipa.Veliau nuejau pas endokrinologe Zabuliene ir jai nepatiko tai kad pas mane buvo seniai uzkiles homocisteinas, plius buvo persileidimas ir ji patare issitirti kazkoki savo homocisteino genetini tyrima.Ji daro tik santariskese.Taigi as uzsiregistravau Vilniuje pas genetika Danieliu Serapina,jis sutiko su ta nuomone ir nusiunte mane i Santariskes darytis to genetinio tyrimo. Genetike uztikrino kad viskas bus gerai ir jos nuomone tai tik pinigu sviastymas. Bet atliko.Atejo atsakymas kad turiu MTHFR geno mutacija homozigotinej buklej.
Pakeisti geno negalima kol kas. Taciau, galima sumazinti jo aktyvuma ir itaka nestumui. Bei tokiu budu pagerinti sveikatos kokybe.
Turkijoje del keliu nepavykusiu pagalbiniu proceduru,arba turetu implantacijos nepavykimui ar persileidimu yra daromi butent tokie tyrimai ;
Kariotipas
Homocistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Lupus antikoagulan I ir II
Proteina C activity
Protein S actitivy
Antitrombin III actitivy
Factor II
Factor V Leiden Mutation
PAI-1 4G/ 5G Polimorfizmi
ir dar kazkokius,tik kai man nedare nebeprisimenu doh.gif
O ieskot priezasciu kodel nepavyksta arba maziukas pabega visada reikia,bent jau as manau taip mirksiukas.gif
Sekmes jums mergytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 08, 15:05)
Taip, buna uzleptos formos.Be to,man nei Lietuvoje nei Latvijoje nerado AFS. Bet ten irgi tik keleta tu tyrimu buvo.O kai padare turkijoje iskart pasake kad turiu beda su AFS. Tai man dabar kazkaip neramu kad nestumo metu juk irgi reikia stebeti,tai baisu kad cia jei neturi galimybes normaliai istirti tai kaip bus.Baimes vien tik.
Be to sakoma kad nuo stimuliaciniu vaistu ir netgi progestrono yra linkes labiau kreseti kraujas.  mirksiukas.gif
Del genetiku.Tai as pries keleta metu su vyru pasidariau kariotipa.Veliau nuejau pas endokrinologe Zabuliene ir jai nepatiko tai kad pas mane buvo seniai uzkiles homocisteinas, plius buvo persileidimas ir ji patare issitirti kazkoki savo homocisteino genetini tyrima.Ji daro tik santariskese.Taigi as uzsiregistravau Vilniuje pas genetika Danieliu Serapina,jis sutiko su ta nuomone ir nusiunte mane i Santariskes darytis to genetinio tyrimo. Genetike uztikrino kad viskas bus gerai ir jos nuomone tai tik pinigu sviastymas. Bet atliko.Atejo atsakymas kad turiu MTHFR geno mutacija homozigotinej buklej.
Pakeisti geno negalima kol kas. Taciau, galima sumazinti jo aktyvuma ir itaka nestumui. Bei tokiu budu pagerinti sveikatos kokybe.
Turkijoje del keliu nepavykusiu pagalbiniu proceduru,arba turetu implantacijos nepavykimui ar persileidimu yra daromi butent tokie tyrimai ;
Kariotipas
Homocistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Proteina C activity
Protein S actitivy
Antitrombin III actitivy
Factor II
Factor V Leiden Mutation
O ieskot priezasciu kodel nepavyksta arba maziukas pabega visada reikia,bent jau as manau taip mirksiukas.gif

ohmy.gif Ačiū už tokį išsamų pasakojimą, kai kurioms iš mūsų labai naudingą info. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 08, 15:05)
Be to sakoma kad nuo stimuliaciniu vaistu ir netgi progestrono yra linkes labiau kreseti kraujas.  mirksiukas.gif
Kariotipas
Homocistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Proteina C activity
Protein S actitivy
Antitrombin III actitivy
Factor II
Factor V Leiden Mutation

Aciu uz issamu atsakyma bigsmile.gif
as maciau kad D.Serapinas dirba ir Kaune, kumk, jauciu reikia registruotis. Kazin uzteks mano seimos gyd siuntimo g.gif jam. Ji labai graziai parase Abraiciui, tai jam tiko, nors is pradziu ir klause, kodel ne gines siuntimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 08 08, 13:10)
As geriu tromboAss, tai labai didelio blogumo kazkokio nejauciu, tik gal didesnes melynes uzsilaiko ant koju, nes pastoviai kur nors uzkliunu  doh.gif
Uzvakar buvau pas endo, tai kaip tik uzsiminiau, kad aspirina geriu, tai sake, kad gerai.
O Raska24, ar jumi O vyksta ? ar PRG uztenka po O, jei ji vyksta. Kaip reikalai su lytiniais hormonais, ar nera PKS?  unsure.gif

As kartais jauciuos biski zalia,atrodo nieko apie save nezinau..niu gydytoja sake,kad O lyg ir vyksta,bet vistiek darem stimuliacija. Hormonus dariausi lyg visi ir normoje buvo.o apie PKS nezinau,kas tai yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raska24: 08 rugpjūčio 2014 - 15:53
QUOTE(Raska24 @ 2014 08 08, 16:52)
As kartais jauciuos biski zalia,atrodo nieko apie save nezinau..niu gydytoja sake,kad O lyg ir vyksta,bet vistiek darem stimuliacija. Hormonus dariausi lyg visi ir normoje buvo.o apie PKS nezinau,kas tai yra?

Nieko mirksiukas.gif mes cia tam ir esame, kad padetu viena kitai susigaudyti sitose dziunglese.
O ar tikrai naturialiai vyksta O, galima lengvai patikrinti, po menamos O praejus mazdaug savaitei reikia pasidaryti progesterono tyrima, jis ir parodys, ar buvo O ar ne smile.gif

O kad stimuliavote per IUI, tai labai gerai, nes tada O tiksliai ivyksta ir gali gyd plabuoti tiksliai procedura, kaip laikrodukas.

PKS - policistiniu kiausidziu sindrimas, na jei ji turetum, tai mmm butu retas svecias, tada ir pastojama sunkiau, bet imanoma 4u.gif

O pas ka tu lankaisi??

Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 08 08, 17:05)
Nieko  mirksiukas.gif  mes cia tam ir esame, kad padetu viena kitai susigaudyti sitose dziunglese.
O ar tikrai naturialiai vyksta O, galima lengvai patikrinti, po menamos O praejus mazdaug savaitei reikia pasidaryti progesterono tyrima, jis ir parodys, ar buvo O ar ne  smile.gif

O kad stimuliavote per IUI, tai labai gerai, nes tada O tiksliai ivyksta ir gali gyd plabuoti tiksliai procedura, kaip laikrodukas.

PKS - policistiniu kiausidziu sindrimas, na jei ji turetum, tai mmm butu retas svecias, tada ir pastojama sunkiau, bet imanoma  4u.gif

O pas ka tu lankaisi??

Pas mane menesines kaip laikrodis..po IUI net 2d anksciau,.
Atsakyti
Merginos,

Gal yra startuojančiu su IUI šį mėn.? Aš pradedu stimuliacija rytoj ir po to IUI... ax.gif Labai tikiuosi, kad pasiseks... Kas kartu? rolleyes.gif
Atsakyti