QUOTE(Pifiene @ 2014 08 08, 12:15)
Jou eiles pas sita endo klinikose tai kosmines, todel as daznai nueinu i
bmp, ji ten dirba sitoj privacioj. Tai praktiskai pakliuni ta pacia ar sekancia savaite (tik ten mokama).
As lankausi pas
Zeba, cia Mot ir vaikas privacioj jis dirba
Patinka jis man, konkretus ir optimistas
O AFS yra toks kraujo kresejimo sindromas (yra temuke sitoj nesulaukianciu gandru) tai ten pasiskaityk. As pati sugalvojau tuos kraujo kresejimo tyrimus pasidaryt, nes buvo 3 persileidimai, labai ansktyvi
tai viena is teoriju, kad gal kraujas per tirstas ir gemaliukas negali isitvirtinti gimdoj gerai. Tai mano seimos gyd parase siuntima, as sulaukus eiles nuejau pas Abraiti i kmuk, sis skyre tyrimus, tada ta sindroma atmete, nes tyr nerodo. Bet ... o ....taciau
jis vis tiek rekomendavo gerti aspirina, nes gali buti to sindromo uzslepta forma, kaip jis sake. Ir sake, kad visos USA moterys pries nestuma geria aspirina, kaip kad mes folio rugsti. Atseit pas mus LT net nera klinikiniu galimybiu nustatyti nuodugniai ta krauja, vos kelis rodiklius cia tiria.
Dabar susidomejau as tais genetikais, idomu, kokie ten tyrimai atkliekami
Taip, buna uzleptos formos.Be to,man nei Lietuvoje nei Latvijoje nerado AFS. Bet ten irgi tik keleta tu tyrimu buvo.O kai padare turkijoje iskart pasake kad turiu beda su AFS. Tai man dabar kazkaip neramu kad nestumo metu juk irgi reikia stebeti,tai baisu kad cia jei neturi galimybes normaliai istirti tai kaip bus.Baimes vien tik.
Be to sakoma kad nuo stimuliaciniu vaistu ir netgi progestrono yra linkes labiau kreseti kraujas.
Del genetiku.Tai as pries keleta metu su vyru pasidariau kariotipa.Veliau nuejau pas endokrinologe Zabuliene ir jai nepatiko tai kad pas mane buvo seniai uzkiles homocisteinas, plius buvo persileidimas ir ji patare issitirti kazkoki savo homocisteino genetini tyrima.Ji daro tik santariskese.Taigi as uzsiregistravau Vilniuje pas genetika Danieliu Serapina,jis sutiko su ta nuomone ir nusiunte mane i Santariskes darytis to genetinio tyrimo. Genetike uztikrino kad viskas bus gerai ir jos nuomone tai tik pinigu sviastymas. Bet atliko.Atejo atsakymas kad turiu MTHFR geno mutacija homozigotinej buklej.
Pakeisti geno negalima kol kas. Taciau, galima sumazinti jo aktyvuma ir itaka nestumui. Bei tokiu budu pagerinti sveikatos kokybe.
Turkijoje del keliu nepavykusiu pagalbiniu proceduru,arba turetu implantacijos nepavykimui ar persileidimu yra daromi butent tokie tyrimai ;
Kariotipas
Homocistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Lupus antikoagulan I ir II
Proteina C activity
Protein S actitivy
Antitrombin III actitivy
Factor II
Factor V Leiden Mutation
PAI-1 4G/ 5G Polimorfizmi
ir dar kazkokius,tik kai man nedare nebeprisimenu
O ieskot priezasciu kodel nepavyksta arba maziukas pabega visada reikia,bent jau as manau taip
Sekmes jums mergytes