Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

Sveikos 4u.gif

Afrodite, dziugu del jusu, labai tyliai sveikinu ir laikai kumstukus, kad viskas butu OK.
Kaip pavyko gal gali trumpai cia mums brukstelti ax.gif

O as tyriausi daug maz viska, tik i genus nelindau. Del AFS, tai anot Abr, nera jo pas mane, bet aspirina gerti rekomendavo, tai ir geriu.

Labai laukiu rugsejo ir IUI, tikiuosi niekas kojos nepakis, ir galesim startuoti, na nebent koks netiketas ir stebuklingas nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 08 04, 11:31)
Sveikos  4u.gif

Afrodite, dziugu del jusu, labai tyliai sveikinu ir laikai kumstukus, kad viskas butu OK.
Kaip pavyko gal gali trumpai cia mums brukstelti  ax.gif

O as tyriausi daug maz viska, tik i genus nelindau. Del AFS, tai anot Abr, nera jo pas mane, bet aspirina gerti rekomendavo, tai ir geriu.

Labai laukiu rugsejo ir IUI, tikiuosi niekas kojos nepakis, ir galesim startuoti, na nebent koks netiketas ir stebuklingas  nestuke.gif

As linkiu kad rugsejis butu derlingas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Na,tai musu buvo 6IVF. Lietuvoje ir Latvijoje man nenustate AFS kad turiu,nors irgi buvo tirta. Turiu bedu su skydliauke,prolaktinu ir pasirodo dar turiu ta geno mutacija. Atlikome IVF Turkijoje,Stambule. Pries IVF padare labai daug tyrimu ir nustate kad pas mane LAI1 ir LAI2 rodikliai labai pakile,visi kiti normoje. perdare kariotipo tyrima irgi ok, perdare AMH ir rezultatas atejo visai kitas nei pries menesi darytas LT.Na ir pradejo stimuliacija,stimuliacija vyko visai ne kaip LT.Jie stebi tave beveik kasdien,tu priduodi krauja ir apziuri echo ir tik vakare suzinai kokia doze leistis. Isaugo neblogas derliukas,o isodinimo diena turejom dvi blastocistas. Na ir liepos 22 d.HCG buvo jau teigiamas. Jis graziai augo.Buvau pas gydytoja penktadieni,mazylis yra vienas ir gimdoje,atitinka 5sav ir 2 dienas. Nors turetu but 5 sav ir 3d.
O dabar ketvirtadieni eisiu vel ziureti ar auga ir t.t. Nestumas fiziskai lengvas,o psichologiskai nerealiai sudetingas.Pozymiu tokiu kaip vemimas,pykinimas nera...lb.retai sleikstulys toks atsiranda.O patikekit kaip norisi atrodo vemti ir kitaip bloguoti,rodos tada nors zinosi kad viskas einasi puikiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 04, 11:54)
Na,tai musu buvo 6IVF... <...>

ooo ka matau, kokio zinios bigsmile.gif Patys didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Noriu prisijungti i jusu buri ir as..
Eisiu skaitysiu temas..
Istorija tokia, kad nesulaukiam gandriuko jau 3metai..Vis laukiau laukiau..kaip nera taip nera..
Pasidariau dvi IUI..Pirmasisi buvo nesekmingas..siandien pasidariau testa ir antrasis nesekmingas..Kokie butu Jusu patarimai ka daryti toliau? man beveik 31neri.
Pries tai dar padaryta kiausintakiu praeinamumas- kairys kiausintakis nepratekamas..desinys lyg ir geras
Atsakyti
QUOTE(Raska24 @ 2014 08 05, 11:56)
Sveikos merginos,

Eisiu skaitysiu temas..
Istorija tokia, kad nesulaukiam gandriuko jau 3metai..Vis laukiau laukiau..kaip nera taip nera..
Pasidariau dvi IUI..Pirmasisi buvo nesekmingas..siandien pasidariau testa ir antrasis nesekmingas..Kokie butu Jusu patarimai ka daryti toliau? man beveik 31neri.
Pries tai dar padaryta kiausintakiu praeinamumas- kairys kiausintakis nepratekamas..desinys lyg ir geras

4u.gif

Pas ką lankaisi? Ką gydytojai siūlo? O stimuliuoja ciklą ar ne?
Laparaskopijos nesiūlė pasidaryti, gal pravalyti tą užakusį kiaušintakį?

Šiaip aš siūlau tau pasižiūrėti IUI statistiką (yra atskira tema): vienoms visai nesiseka su tuo IUI, kitoms reikia net 6 (ir daugiau) kartų. O yra merginų (moterų), kurioms prireikė tik to vieno vienintelio karto. thumbup.gif

Manau reikia pačiai nuspręsti, KIEK kartų tu gali ir nori darytis IUI. 2 kartai - tai dar ne rodiklis. O šiaip tai sekantis žingsnis IVF. Arba ir toliau bandyti pastoti natūraliai (aišku viskas priklauso nuo nepastojimo priežasties).

Kas dėl manęs, tai aš sau nusistačiau ribą 3-4 IUI. jei po jų nieko, planuosiu IVF.

Linkiu kuo greičiau tapti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Raska24 @ 2014 08 05, 11:56)
Sveikos merginos,

Eisiu skaitysiu temas..

Sveika,

Uzjauciu del nesekmes, bet tik nesugalvok nuleisti ranku. Gerai mergaites siulo, kad reiktu bandyti issiaiskinti priezasti, o jei ji nerasta, bent jau atmesti teorijas, darant kuo daugiau tyrimu.
Papasakok kuo daugiau apie jusu kelia nestukes link, gal ka protingo patarsim, gi daugiau galvu su savom patirtim visada geriau mirksiukas.gif
Atsakyti

Lankausi Kaune Laisves alėjoje vaisingumo klinikoje.Taip ir pirmą ir antrą kartą ciklą stimuliuoja.Dėl laporaskopijos kažkaip nesiūlė,gal dėl to,kad dešinys pratekamas..
Kol kas pasidariau tik du IUI ir daugiau šiuo metu neplanuoju,nes ir vyras jau viltį prarado..
Pirmą kartą užaugo vienas folikulas,antrą kartą du.Antrą kartą buvo plonoka gimdos gleivinė,naudojau vaistus,iki kol dare IUI gleivinė buvo reikiamo dydžio.
Skydliauke tyriausi tai viskas lyg ir ok.
  O sakykite apie kokius genetinius tyrimus jus visos čia kalbate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raska24: 05 rugpjūčio 2014 - 17:52
O kokia situacija pas vyra?
Apie genetinius as tai nieko nezinau, bijau ir suzinoti doh.gif
As ir galvoju, gal man LP bandyti, nors ZZ nesiulo, sako kad man netikslinga ja daryt, nes turiu viena zuiki jau. Bet gi ir ta pirmaji tik po metu pagavau. O ir laiko jau daug praejo... gal ten viskas uzake (realiai kibimu buvo, kai stimuliavom cikla). Na nezinau, reikes apsigalvoti iki rugsejo, kad galeciau visko paklausti.
Atsakyti
QUOTE(Raska24 @ 2014 08 05, 18:50)
Lankausi Kaune Laisves alėjoje vaisingumo klinikoje.Taip ir pirmą ir antrą kartą ciklą stimuliuoja.Dėl laporaskopijos kažkaip nesiūlė,gal dėl to,kad dešinys pratekamas..
Kol kas pasidariau tik du IUI ir daugiau šiuo metu neplanuoju,nes ir vyras jau viltį prarado..
Pirmą kartą užaugo vienas folikulas,antrą kartą du.Antrą kartą buvo plonoka gimdos gleivinė,naudojau vaistus,iki kol dare IUI gleivinė buvo reikiamo dydžio.
Skydliauke tyriausi tai viskas lyg ir ok.
  O sakykite apie kokius genetinius tyrimus jus visos čia kalbate?

Apie tuos tyrimus nelabai kažką žinau, nes man gydytoja nesūlė darytis, bet kartais gydytojai nukreipia pas genetikus, kurie jau parenka reikalingus atlikti tyrimus. Bet viskas priklauso nuo nevaisingumo priežasčių.

Šiaip sunku kažką pasakyti konkrečiai, reikia kalbinti gydytojus ką siūlo daryti.

O tai ką visai jokių nepastojimo priežasčių neranda? Abu visiškai sveiki? Ir kraujo krešėjimas, ir hormonai, ir O vyksta, ir vyro turtas geras? Ko čia dar prigalvojus, pala... g.gif

Tik nenusimink labai ir nenuleisk rankų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 08 06, 13:58)
Apie tuos tyrimus nelabai kažką žinau, nes man gydytoja nesūlė darytis, bet kartais gydytojai nukreipia pas genetikus, kurie jau parenka reikalingus atlikti tyrimus. Bet viskas priklauso nuo nevaisingumo priežasčių.

Šiaip sunku kažką pasakyti konkrečiai, reikia kalbinti gydytojus ką siūlo daryti.

O tai ką visai jokių nepastojimo priežasčių neranda? Abu visiškai sveiki? Ir kraujo krešėjimas, ir hormonai, ir O vyksta, ir vyro turtas geras? Ko čia dar prigalvojus, pala...  g.gif

Tik nenusimink labai ir nenuleisk rankų  mirksiukas.gif

Na ka gydytojai sako, ta pti ka ir visoms..6 IUI ir po to jau dirbtinis. Na sako, kad vyro sparma visumoje tai gera, tik 10proc linkusi agliutinuoti, mano vienas kiausintakis nepratekamas todel naturaliai nepastojame. Bet darant IUI spermiukai atrinkti geriausiai judantys suleista i gimda, tai kaip ir tureciau pastoti..bet ne, siandien susirgau..
Bandysiu nuodugniau pasitirti skydliauke, tyriausi, bet tipo viskas gerai, bet gal kazkas kazko nepamate.

Ar cia yra Kaunieciu, pas kokius gydytojus Jus lankotes?
Papildyta:
QUOTE(Pifiene @ 2014 08 05, 13:03)
Sveika,

Uzjauciu del nesekmes, bet tik nesugalvok nuleisti ranku. Gerai mergaites siulo, kad reiktu bandyti issiaiskinti priezasti, o jei ji nerasta, bent jau atmesti teorijas, darant kuo daugiau tyrimu.
Papasakok kuo daugiau apie jusu kelia nestukes link, gal ka protingo patarsim, gi daugiau galvu su savom patirtim visada geriau  mirksiukas.gif

o kokius tuos tyrimus dar reikia pasidaryti, nes gydytoja siulo tik IUI, o tyrimu nebesiulo jokiu..vat tas man nelabai patinka, noretusi dar kazka pasidaryti
Atsakyti
o kokius tuos tyrimus dar reikia pasidaryti, nes gydytoja siulo tik IUI, o tyrimu nebesiulo jokiu..vat tas man nelabai patinka, noretusi dar kazka pasidaryti
[/quote]

Man asmeniškai buvo padaryti visi hormonų tyrimai (kaip nurodyta Hormonų tyrimų temelėje) + AMH (Antimiulerinis hormonas) dėl kiaušidžių nepakankamumo, gimdos nuotrauka. Vyras darėsi spermogramą, ėjo pas urologą, nes turėjo labai blogus rodiklius, dabar norma.

Tai va. Draugė nuėjo su visais išvardintais tyrimais pas gyd., tai gavo dar siuntimą pas endokrinologą ir genetikus (lankomes pas tą pačią gydytoją), o man nereikia, nes pas mane viskas normoje.
Atsakyti
QUOTE(Raska24 @ 2014 08 07, 13:51)
Na ka gydytojai sako, ta pti ka ir visoms..6 IUI ir po to jau dirbtinis. Na sako, kad vyro sparma visumoje tai gera, tik 10proc linkusi agliutinuoti, mano vienas kiausintakis nepratekamas todel naturaliai nepastojame. Bet darant IUI spermiukai atrinkti geriausiai judantys suleista i gimda, tai kaip ir tureciau pastoti..bet ne, siandien susirgau..
Bandysiu nuodugniau pasitirti skydliauke, tyriausi, bet tipo viskas gerai, bet gal kazkas kazko nepamate.

Ar cia yra Kaunieciu, pas kokius gydytojus Jus lankotes?
Papildyta:

As kauniete ax.gif kadangi turiu priblemu su skydliauke, tai lankausi pas Krasauskiene o dar tyriausi kraujo kresejimo rodiklius, del paneigimo AFS, tai buvau pas Abraiti . Man ginius irgi per nelyg nieko nesiulo apart OS ir IUI, ur nesekmes turi ant ko nurasyti doh.gif tai skydliauke, tai vyro turtas ne stebuklas... verysad.gif
O ka mergaites darote pas tuos genetikus? Gal ir man nueiti reikia? Ar cia realiai jie tik diagnozuoja beda, bet gi nieko cia nepakeisi, ar ne ? blink.gif
Atsakyti