QUOTE(Nuojauta @ 2014 08 06, 13:58)
Apie tuos tyrimus nelabai kažką žinau, nes man gydytoja nesūlė darytis, bet kartais gydytojai nukreipia pas genetikus, kurie jau parenka reikalingus atlikti tyrimus. Bet viskas priklauso nuo nevaisingumo priežasčių.
Šiaip sunku kažką pasakyti konkrečiai, reikia kalbinti gydytojus ką siūlo daryti.
O tai ką visai jokių nepastojimo priežasčių neranda? Abu visiškai sveiki? Ir kraujo krešėjimas, ir hormonai, ir O vyksta, ir vyro turtas geras? Ko čia dar prigalvojus, pala...
Tik nenusimink labai ir nenuleisk rankų
Na ka gydytojai sako, ta pti ka ir visoms..6 IUI ir po to jau dirbtinis. Na sako, kad vyro sparma visumoje tai gera, tik 10proc linkusi agliutinuoti, mano vienas kiausintakis nepratekamas todel naturaliai nepastojame. Bet darant IUI spermiukai atrinkti geriausiai judantys suleista i gimda, tai kaip ir tureciau pastoti..bet ne, siandien susirgau..
Bandysiu nuodugniau pasitirti skydliauke, tyriausi, bet tipo viskas gerai, bet gal kazkas kazko nepamate.
Ar cia yra Kaunieciu, pas kokius gydytojus Jus lankotes?
Papildyta:
QUOTE(Pifiene @ 2014 08 05, 13:03)
Sveika,
Uzjauciu del nesekmes, bet tik nesugalvok nuleisti ranku. Gerai mergaites siulo, kad reiktu bandyti issiaiskinti priezasti, o jei ji nerasta, bent jau atmesti teorijas, darant kuo daugiau tyrimu.
Papasakok kuo daugiau apie jusu kelia nestukes link, gal ka protingo patarsim, gi daugiau galvu su savom patirtim visada geriau
o kokius tuos tyrimus dar reikia pasidaryti, nes gydytoja siulo tik IUI, o tyrimu nebesiulo jokiu..vat tas man nelabai patinka, noretusi dar kazka pasidaryti