Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

visoms po 4u.gif
As po antro IUI lv klinikoje...buvo tik vienas folikulas po stimuiacijos, pirma karta po IUi skyre man utragestano zvakutes i manksti..bet dabar isvi apie tai neuzsimine, o jis pats atostogauja niekaip jau nedasiskambinsiu jam :/ gal pamirso pamineti g.gif nes jis buvo tik valandai grizes i klinika proceduraai mano ir iskarto islieke... Nezinau ka daryti ar vartoti tuos vaistukus ar ne unsure.gif Viskas ivyko taaaip greitai, nepasake net kiek gleivine ar viskas okei... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 07 27, 14:07)
visoms po 4u.gif
As po antro IUI lv klinikoje...buvo tik vienas folikulas po stimuiacijos, pirma karta po IUi skyre man utragestano zvakutes i manksti..bet dabar isvi apie tai neuzsimine, o jis pats atostogauja niekaip jau nedasiskambinsiu jam :/ gal pamirso pamineti  g.gif  nes jis buvo tik valandai grizes i klinika proceduraai mano ir iskarto islieke... Nezinau ka daryti ar vartoti tuos vaistukus ar ne  unsure.gif Viskas ivyko taaaip greitai, nepasake net kiek gleivine ar viskas okei...  unsure.gif

man ir nepasake, kol pati nepaklausiau. Tai sake jo - vartoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 07 27, 14:39)
man ir nepasake, kol pati nepaklausiau. Tai sake jo - vartoti.  ax.gif

kaip tu laikais mergyt ? 4u.gif

Foksiuke laikom kumscius !
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 07 27, 16:20)
kaip tu laikais mergyt ? 4u.gif

Aciu, Meskute, neblogai blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 07 27, 21:52)
Aciu, Meskute, neblogai  blush2.gif  thumbup.gif

Aciu Novia... is taves visada gauni trukstamu atsakymu 4u.gif
Bet gaila kad jau neesi musu gretuose..kaip viskas gali pasikeisti greitai...as apie tai ir rasiau, tokios baimes ir buvo maza kas musu atveju...va taip ir buna kartais verysad.gif Bet gal viskas susikloste ir vel bandysi nestuke.gif ?
Kaip be butu zinau viena...nera to blogo , ko neiseitu i gera drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos visos vasarotojos ir planuotojos 4u.gif

Uzsuku as pas jus paskaitinet nes ir pati ruosiuosi antrai IUI ax.gif
Pirma turejau vasario men, tada pavyko, deja neilgam verysad.gif

Tai dariau pertrauka, ir dabar jau vel noriu bandyti. Tiesa norejau jau sy men daryti, bet mano ginius atostogauja visa menesi, tai net neskambinu, neklausiu ar atlektu per atostogas. Palauksiu iki rugsejo ir tada startuosiu biggrin.gif

Labai tikiuosi ir laukiu, taip noreciau, bliamba kad jau net kantrybe baigia issekt su tuo nepastojimu arba pastojimu ir nestumo pasibaigimu ties 5-6 sav. (taip buvo jau tris kartus).

Na uz ka dabar laikome kumstukus bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 07 29, 11:51)
Sveikos visos vasarotojos ir planuotojos  4u.gif

Uzsuku as pas jus paskaitinet nes ir pati ruosiuosi antrai IUI  ax.gif
Pirma turejau vasario men, tada pavyko, deja neilgam  verysad.gif

Tai dariau pertrauka, ir dabar jau vel noriu bandyti. Tiesa norejau jau sy men daryti, bet mano ginius atostogauja visa menesi, tai net neskambinu, neklausiu ar atlektu per atostogas. Palauksiu iki rugsejo ir tada startuosiu  biggrin.gif

Labai tikiuosi ir laukiu, taip noreciau, bliamba kad jau net kantrybe baigia issekt su tuo nepastojimu arba pastojimu ir nestumo pasibaigimu ties 5-6 sav. (taip buvo jau tris kartus).

Na uz ka dabar laikome kumstukus    bigsmile.gif ?

O kas atsitiko? Neissilaike? verysad.gif

Naturaliame cikle dareisi, ar skatintame? Kokia nepastojimo priezastis pas jus?

Kur ir pas ka zadi darysi?

*****, pati jau nebegaliu laukti, bet man tik gimdos nuotrauka liko kita sav. ir rugseji (as taip planuoju) noriu startuoti... Tik vat dar galvoju ar naturaliame cikle, ar skatinti... Neapsisprendziu. Bijau, kad paskatinsim, o ten uzaugs koks 1, tai koks tolkas skatinti? Tiks silpnesnis kiausis gausis, nei naturaliai kad butu. Arba atvirksciai - kaip priaugs daug, o tinkamo nebus sad.gif Ech... Kas pasakytu kaip geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 07 29, 15:04)
O kas atsitiko? Neissilaike?  verysad.gif 

Naturaliame cikle dareisi, ar skatintame? Kokia nepastojimo priezastis pas jus?

Kur ir pas ka zadi darysi?

*****, pati jau nebegaliu laukti, bet man tik gimdos nuotrauka liko kita sav. ir rugseji (as taip planuoju) noriu startuoti... Tik vat dar galvoju ar naturaliame cikle, ar skatinti... Neapsisprendziu. Bijau, kad paskatinsim, o ten uzaugs koks 1, tai koks tolkas skatinti? Tiks silpnesnis kiausis gausis, nei naturaliai kad butu. Arba atvirksciai - kaip priaugs daug, o tinkamo nebus sad.gif Ech... Kas pasakytu kaip geriau?  g.gif

Visada ir OS ir viena IUI dariau tik stimuliuotame cikle. Kazkaip pasitikiu ZZ, kad jis rekomenduoja stimuliuoti. Dazniausiai uzaugdavo vienas, o per IUI du foliai. Kodel neisitvirtindavo neaisku verysad.gif bet esu pasirengusi rugseji bandyti antra IUI, labai daug tyrimu pasidariau, geriu aspirina, tikiu kad bus viskas ok.

Nepastojimas neiasku...truputi pas vyra ne stebuklai, bet norma, pas mane skydliauke ir siaip nesuprasi, lyg ir viskas ok, bet va nesigauma nors tu ka doh.gif

Nors pirma po metu planavimo pagavom naturaliai ir be jokiu trukdziu.

Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 07 30, 19:09)
Visada ir OS ir viena IUI dariau tik stimuliuotame cikle. Kazkaip pasitikiu ZZ, kad jis rekomenduoja stimuliuoti. Dazniausiai uzaugdavo vienas, o per IUI du foliai. Kodel neisitvirtindavo neaisku  verysad.gif  bet esu pasirengusi rugseji bandyti antra IUI, labai daug tyrimu pasidariau, geriu aspirina, tikiu kad bus viskas ok.

Nepastojimas neiasku...truputi pas vyra ne stebuklai, bet norma, pas mane skydliauke ir siaip nesuprasi, lyg ir viskas ok, bet va nesigauma nors tu ka  doh.gif

O Dieve brangus, nesuprasi kodėl čia taip yr.. schmoll.gif Vat pas mus irgi neaišku kas, liko tik gimdos nuotrauka, gal ten kas nors netaip pas mane...

Panašu, kad startuosim su IUI vienu metu. Tai linkiu visokeriopos sėkmės ir geros nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 07 30, 19:09)
Visada ir OS ir viena IUI dariau tik stimuliuotame cikle. Kazkaip pasitikiu ZZ, kad jis rekomenduoja stimuliuoti. Dazniausiai uzaugdavo vienas, o per IUI du foliai. Kodel neisitvirtindavo neaisku  verysad.gif  bet esu pasirengusi rugseji bandyti antra IUI, labai daug tyrimu pasidariau, geriu aspirina, tikiu kad bus viskas ok.

Nepastojimas neiasku...truputi pas vyra ne stebuklai, bet norma, pas mane skydliauke ir siaip nesuprasi, lyg ir viskas ok, bet va nesigauma nors tu ka  doh.gif

Sveikutes 4u.gif
As truputi ne i tema, bet turiu vaistu.Naujos dezutes, neprapakuotos birzelio menesi pirktos, saltai laikomos,atiduosiu pigiau ir su virusiuku ;
Cetrotide 1dez.
Gonalio 450 IUI 1d.
Ovitrelio dezute
Likuciu gonalio irgi gal apie 200IUI.

Pifiene, o ka sako ZZ kad persileidi jau tokiame laike? Ar nesiulo nieko,neziuri genetinius tyrimus, nestebi kaip pas tave reikalai su skydliauke,prolaktinu ir homocisteinu?
Nenoriu uzgauti ar izeisti taves,nepagalvok-tiesiog man per akis buvo vieno persileidimo po kurio ir dabar neatsigavau o kai dabar esu nestuke ir dar pradzia tai man totali paranoja ir baime nezmoniska.Bet mes issityrem po persileidimo savo noru ir atradom nemazai dalyku kas galejo tai itakoti,tai butent tuo bandau raminti save kad bus viskas ok.
Del to ir klausiu taves,nes skauda sirdele skaityti verysad.gif o tu ka patyri visai doh.gif Linkiu sklandaus nestumo 100 proc. sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 31, 14:58)
Sveikutes 4u.gif
As truputi ne i tema, bet turiu vaistu.Naujos dezutes, neprapakuotos birzelio menesi pirktos, saltai laikomos,atiduosiu pigiau ir su virusiuku ;
Cetrotide 1dez.
Gonalio 450 IUI 1d.
Ovitrelio dezute
Likuciu gonalio irgi gal apie 200IUI.

Pifiene, o ka sako ZZ kad persileidi jau tokiame laike? Ar nesiulo nieko,neziuri genetinius tyrimus, nestebi kaip pas tave reikalai su skydliauke,prolaktinu ir homocisteinu?
Nenoriu uzgauti ar izeisti taves,nepagalvok-tiesiog man per akis buvo vieno persileidimo po kurio ir dabar neatsigavau o kai dabar esu nestuke ir dar pradzia tai man totali paranoja ir baime nezmoniska.Bet mes issityrem po persileidimo savo noru ir atradom nemazai dalyku kas galejo tai itakoti,tai butent tuo bandau raminti save kad bus viskas ok.
Del to ir klausiu taves,nes skauda sirdele skaityti verysad.gif o tu ka patyri visai doh.gif Linkiu sklandaus nestumo 100 proc. sekmes.

O kokios buvo priezastys?

Dabar viskas bus gerai 4u.gif Svarbiausia neprisigalvok nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 07 31, 16:03)
O kokios buvo priezastys?

Dabar viskas bus gerai  4u.gif Svarbiausia neprisigalvok nieko  smile.gif

Pas mus galejo stipriausiai itakoti dvi priezastis;
MTHFR geno mutacija
Ir AFS sindromas.
Siaip abu itakoja persileidimus doh.gif As AFS tyriausi LV ir LT bet man ateidavo atsakymai kad viskas ok.Tai kai Turkai panorejo kad kartociau kai kuriuos tyrimus,nes jie po keliu nepavykusiu pagalbiniu proceduru arba persileidimu tyriai nemazai ten rodikliu,tai atejo visai priesingi atsakymai.
Atsakyti