Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(Novia @ 2014 07 06, 22:23)
nea, todel, kad issiskyriau su vyru ph34r.gif

Novia vajei sad.gif ... Nzn kokios aplinkybes ir nenoriu draskyti sirdutes... tik linkiu ramybes ir stiprybes ! Laikykis brangioji !
Atsakyti
Aciu, viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Aš vis tyliai stebiu šią temelę, kadangi labiausiai tikėtina, kad artimiausiu metu teks pačiai "apturėti" malonumą susidurti su IUI (jau startavau su tyrimais).

Tik norėjau paklausti kaip sekasi, gal yra kokių gerų/blogų naujienų? Gal kam pavyo, o gal ir ne? Gal turite patirties, kuria galite pasidalinti? Labai jau čia liudnoka pasidarė g.gif

Linkiu visoms pagrindinės svajonės išsipildymo nestuke.gif ir geriausios kloties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 15 liepos 2014 - 12:52
QUOTE(Nuojauta @ 2014 07 15, 12:51)
Sveikos, merginos.

Labas Nuojauta 4u.gif iš mano pusės turbūt pagrindinis patarimas - stengtis kuo labiau atsipalaiduoti ir mylėti vienas kitą su vyru smile.gif Aišku neužmiršti pilnavertės mitybos ir bent lengvo fizinio aktyvumo. O jau visa kita sudėlios gyd ir D. Labai linkiu, kad sudėliotų taip kaip mes labiausiai norim wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
O kokie tavo rezultatai? Gal jau pavyko? ax.gif

Jo - fizinis aktyvumas būtų visai į naudą, tik tiek, kad nevisada randi tam jėgų ir laiko. Gerai, kad dabar vasara ir vakarais šviesu, gali ir pasivaikščiuoti nueti, ir su dvirke smile.gif

QUOTE(Persikute123 @ 2014 07 15, 14:30)
Labas Nuojauta  4u.gif iš mano pusės turbūt pagrindinis patarimas - stengtis kuo labiau atsipalaiduoti ir mylėti vienas kitą su vyru  smile.gif Aišku neužmiršti pilnavertės mitybos ir bent lengvo fizinio aktyvumo. O jau visa kita sudėlios gyd ir D. Labai linkiu, kad sudėliotų taip kaip mes labiausiai norim  wub.gif  nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 07 15, 13:55)
O kokie tavo rezultatai? Gal jau pavyko?  ax.gif

Ne, deja mūsų šeima vis dar susideda iš dviejų asmenų.. Su manim nieko labai baisaus, bet MB turtas nedžiugina verysad.gif Bet vietoj nestovim ir nors ir mažais žingsneliais, bet judam pirmyn ir kitą ciklą tikimės apturėti savo trečiąjį IUI. Jis ko gero bus ir paskutinis, nes jei MB rezultatai bus ne kažką, pereisim į IVF skyrelį.. arba į nestuke.gif būtų thumbup.gif
Atsakyti
Linkiu TIK į nestuke.gif

O Kodėl tik 3 kartai? Jūs darot skatintame cikle?

Man apskritai kyla toks klausimas: jei yra vyriškoji problema, kodėl moteriai skatina ciklą ir užaugina tik 1 folikulą? Kame prasmė? Gi po skatinimų padažnėja nesivystantys neštumai, persileidimai ir t.t. Gal aš kažko nesuprantu g.gif

Aišku, kai užauga keli folikulai, suprantama, padidėja tikimybė, čia viskas aišku, bet kai tik vienas, kam gadintis sveikatą?

QUOTE(Persikute123 @ 2014 07 15, 15:29)
Ne, deja mūsų šeima vis dar susideda iš dviejų asmenų.. Su manim nieko labai baisaus, bet MB turtas nedžiugina  verysad.gif Bet vietoj nestovim ir nors ir mažais žingsneliais, bet judam pirmyn ir kitą ciklą tikimės apturėti savo trečiąjį IUI. Jis ko gero bus ir paskutinis, nes jei MB rezultatai bus ne kažką, pereisim į IVF skyrelį.. arba į  nestuke.gif būtų thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 07 15, 14:50)
Linkiu TIK į  nestuke.gif 

O Kodėl tik 3 kartai? Jūs darot skatintame cikle?

Man apskritai kyla toks klausimas: jei yra vyriškoji problema, kodėl moteriai skatina ciklą ir užaugina tik 1 folikulą? Kame prasmė? Gi po skatinimų padažnėja nesivystantys neštumai, persileidimai ir t.t. Gal aš kažko nesuprantu  g.gif

Aišku, kai užauga keli folikulai, suprantama, padidėja tikimybė, čia viskas aišku, bet kai tik vienas, kam gadintis sveikatą?

Aciu wub.gif
MB turtas labai prastas, labai mazai kiekio, daug patologiju.. Su duomenimis esam ant ribos tarp IUI ir IVF, todel daugiau ir nebandysim inseminaciju, jei sis nepasiseks verysad.gif
Man skatina O, nes naturaliai ji veliau vyksta, kartais nevyksta. Reikia ir gleivinei padet augt, nes pati kartais tingi doh.gif
Atsakyti
Labai mazai kiekio - cia kiek?

Pas mus buvo tik 8 proc. normalių formų be patologijų ir 1,2 mln. viename mililitre. Dabar - 16 mln. viename mililitre, 56 proc. normalių formų thumbup.gif

QUOTE(Persikute123 @ 2014 07 15, 17:43)
Aciu wub.gif
MB turtas labai prastas, labai mazai kiekio, daug patologiju.. Su duomenimis esam ant ribos tarp IUI ir IVF, todel daugiau ir nebandysim inseminaciju, jei sis nepasiseks  verysad.gif
Man skatina O, nes naturaliai ji veliau vyksta, kartais nevyksta. Reikia ir gleivinei padet augt, nes pati kartais tingi  doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 15 liepos 2014 - 18:31
QUOTE(Nuojauta @ 2014 07 15, 13:51)
Sveikos, merginos.

Aš vis tyliai stebiu šią temelę, kadangi labiausiai tikėtina, kad artimiausiu metu teks pačiai "apturėti" malonumą susidurti su IUI (jau startavau su tyrimais).

Tik norėjau paklausti kaip sekasi, gal yra kokių gerų/blogų naujienų? Gal kam pavyo, o gal ir ne? Gal turite patirties, kuria galite pasidalinti? Labai jau čia liudnoka pasidarė  g.gif

Linkiu visoms pagrindinės svajonės išsipildymo  nestuke.gif  ir geriausios kloties  4u.gif

sveika 4u.gif yra iui statistika atskiras skyrelis ten mergaites pasakoja kaip kam sekesi 4u.gif sekmes wub.gif http://www.supermama...howtopic=948361
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute siaurej: 15 liepos 2014 - 18:33
Taip, žinau, jau išnagrinėta biggrin.gif Šiaip galvojau, gal kokių praktinių patarimų būtų...

QUOTE(meskute siaurej @ 2014 07 15, 19:31)
sveika  4u.gif yra iui statistika atskiras skyrelis ten mergaites pasakoj akaip kam sekesi  4u.gif sekmes  wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 07 15, 15:43)
Aciu wub.gif
MB turtas labai prastas, labai mazai kiekio, daug patologiju.. Su duomenimis esam ant ribos tarp IUI ir IVF, todel daugiau ir nebandysim inseminaciju, jei sis nepasiseks  verysad.gif
Man skatina O, nes naturaliai ji veliau vyksta, kartais nevyksta. Reikia ir gleivinei padet augt, nes pati kartais tingi  doh.gif

Kiek turit normalių formų? Kokios patalogijos? Kaip bandot gerinti turtą? Man labai aktualu, nes maniškio turtas irgi neblizga, su manim lyg viskas normoj. Mes IUI darysimės tik tada kai turtą pagerinsim
Atsakyti