Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

Aš ir jau metus vartoju bromkriptiną. Iš pradžių po 1tabl., paskui po 2tabl., paskui vėl po 1tabl., dabar su vaisingumo gydytoja nusprendėm po pusę tabletės vartoti. Tai mano prolaktinas laikosi apie 233 mIU/l, TTH 1,25. MRT man irgi darė , tai išvadoje parašyta " hipofizės adenomos požymiai.Sekti dinamikoje."
Bromkriptiną kompensuoja, dar endokrinokogė sakė po metų kartoti MRT. Tai va metai pradėjo, kaip manot merginos, ar MRT kartoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2014 06 22, 18:16)
Aš ir jau metus vartoju bromkriptiną. Iš pradžių po 1tabl., paskui po 2tabl., paskui vėl po 1tabl., dabar su vaisingumo gydytoja nusprendėm po pusę tabletės vartoti. Tai mano prolaktinas laikosi apie 233 mIU/l, TTH 1,25. MRT man irgi darė , tai išvadoje parašyta " hipofizės adenomos požymiai.Sekti dinamikoje."
Bromkriptiną kompensuoja, dar endokrinokogė sakė po metų kartoti MRT. Tai va metai pradėjo, kaip manot merginos, ar MRT kartoti?  g.gif

man ir sake po metu . bet as kazkaip nenoriu ... sakiau po keliu kartosiu. na jei butu kas bloga tai tada kas metai o dabar kai nera nieko ... g.gif
Atsakyti
Konvalia, laikausi po truputeli 4u.gif abturejau savo mmm, tai meginsiu i savaites gala su Dr susitikti, norisi aptart viska, kas buvo, paieskoti klausimu, kodel nepavyko ir paklausyt, ka toliau siulys! keik zinau, bet kokiu atveju teks pora menesiu "pailseti' nuo viso planavimo, tai sakiau megausiuos vasara, tik ka ta vasara nelepina visiskai.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 06 23, 11:26)
Konvalia, laikausi po truputeli  4u.gif abturejau savo mmm, tai meginsiu i savaites gala su Dr susitikti, norisi aptart viska, kas buvo, paieskoti klausimu, kodel nepavyko ir paklausyt, ka toliau siulys! keik zinau, bet kokiu atveju teks pora menesiu "pailseti' nuo viso planavimo, tai sakiau megausiuos vasara, tik ka ta vasara nelepina visiskai....  doh.gif

Puikiai laikaisi, o gal ta vasara (kad ir netikusi, kolkas) ims ir stebukla koki iskres mirksiukas.gif

O as jau jauciuosi pailsejusi nuo pirmojo sekmingo/nesekmingo IUI, bandysiu savaites gale pas giniu pakliut, kol dar mmm neatejo, mazu paplanuosim antra IUI. Kaip tik ciklas i gala, tai galvoju, nelauksiu mm, nes gi galima ir nesusirgus ateit ar ne?
Tylu cia temukej smile.gif
Vilvi, pas ka lankaisi?
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 06 24, 18:35)
Puikiai laikaisi, o gal ta vasara (kad ir netikusi, kolkas) ims ir stebukla koki iskres  mirksiukas.gif

O as jau jauciuosi pailsejusi nuo pirmojo sekmingo/nesekmingo IUI, bandysiu savaites gale pas giniu pakliut, kol dar mmm neatejo, mazu paplanuosim antra IUI. Kaip tik ciklas i gala, tai galvoju, nelauksiu mm, nes gi galima ir nesusirgus ateit ar ne?
Tylu cia temukej  smile.gif
Vilvi, pas ka lankaisi?

Matyt tikrai ta vasara teigiamai veikia... taip bijojau, kad uzsidepresuosiu, bet kol kas ramu 4u.gif stengiuosi galvot, kad tai jau turejo matyt buti... Bent vasarele, nors ir nekokia, kol kas pasidziaugsiu ax.gif O as lankausi northway pas Ziobaka.
Atsakyti
Na o pas mane uzaugo po stimuliacijos 3 folikulai,ir pirmadieni judam i LV su IUI 4u.gif
Kaip as tikiuosi , kad pasiseks negaliu apsakyti zodziais blush2.gif nestuke.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos smile.gif as pas jus su klausimu gal kuri ka patars. Praeita cikla darem IUI su stimuliacija buvo biski per daug foliu tai pora isime su ta ilga adata. Po to labai skaudejo. Bet ciklas buvo nesekmingas bet mmm buvo labai trumpos. Dabar jau prasidejo vaisingos dienos pagal TD ir siandien nuo pat ryto jauciu kaip duria sona bet ne taip kaip buna per O tas durimas lyg gimdoje o ne kiausideje (nors tiksliai gi nezinau smile.gif ) noriu paklausti gal cia normalu kad po stimuliuoto ciklo biski kitokia ovuliacija. Ar man reiktu sunerimti nes bijau kad kokios infekcijos nebutu. Nes po IUI kazkur porai ar pusantros savaites praejus darem ND ir labai skaudejo ta sona bet paskui praejo tai maniau kad tiesiog dar nebuvo uzgije. Busiu labai dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Merginos, turiu 12 tableciu Utrogestan galioja iki 2016 03. Jei ka domina, kainyte pasiderintume - rasykit AZ
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 07 06, 18:08)
Merginos, turiu 12 tableciu Utrogestan galioja iki 2016 03. Jei ka domina, kainyte pasiderintume - rasykit AZ

o tau nebereikes? blush2.gif
Atsakyti
Meskute, nebe blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 07 06, 22:10)
Meskute, nebe  blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif

tikiuosi del to kad pavyko nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
nea, todel, kad issiskyriau su vyru ph34r.gif
Atsakyti