Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(vilvi @ 2014 06 16, 10:59)
As pries ivf lankiausi... kaip sakant praejau visa "gydymo" kursa... et siuo metu visiskai nebezinau ko noriu ir ka galiu... jauciuosi tokia niekam tikus... na bet reikes kazkaip suimt save i rankas prisipirkt chlorofilo ir dar visokiu dalyku ir meginti stotis ant koju vel!

Tik jau nereikia savęs kaltint, juk ne viskas nuo mūsų priklauso. Žiūrėk, kiek daug įkvėpiančių istorijų prirašyta, reikia tikėti, kad ir jums stebuklas nutiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konvalia: 16 birželio 2014 - 12:38
Nieko, atsigausiu... cia matyt taip sunku, nesbuvau visiskai tikra, kad pasiseks... tai dabar kaip slapiu skuduru per veida! pasiguodziau savo Dr, tai liepe dar sian ir ryt progesterona naudot, o treciadieni kartot hcg. jei visgi neigiamas ir ateis mmm, tai po ju pasirodyt pas ji... na laukiu ir ziuresim kaip via viskas bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 06 16, 12:41)
Nieko, atsigausiu... cia matyt taip sunku, nesbuvau visiskai tikra, kad pasiseks... tai dabar kaip slapiu skuduru per veida! pasiguodziau savo Dr, tai liepe dar sian ir ryt progesterona naudot, o treciadieni kartot hcg. jei visgi neigiamas ir ateis mmm, tai po ju pasirodyt pas ji... na laukiu ir ziuresim kaip via viskas bus  unsure.gif

Tai gydytojas dar suteikia vilties? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2014 06 16, 12:43)
Tai gydytojas dar suteikia vilties? bigsmile.gif

na kaip supratau... unsure.gif bet man jau nebepanasu, kad cia gali dar laimingai baigtis... pilvukas subliusko, o ir tie maudimai vis labiau racionaliai mastant i artejancias mmm panaseja...
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 06 16, 12:53)
na kaip supratau...  unsure.gif bet man jau nebepanasu, kad cia gali dar laimingai baigtis... pilvukas subliusko, o ir tie maudimai vis labiau racionaliai mastant i artejancias mmm panaseja...

Tegul dar viltis parusena, o gal... smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat su blogom naujienom ateinu - mums pirmasis IUI buvo nesėkmingas - šiandien prasidėjo mm. O dar vakar tiek vilčių buvo - sakiau, šiandien pirksiu testą, bet neprireikė.. verysad.gif Žiauriai nusiminiau, visiškai pasimetusi, nebežinau, nei ką toliau daryti, kur kreiptis. IVF tikrai dar negalim sau leisti artimiausiu metu, dabar pradedu abejoti ir dėl IUI naudos. Man natūraliam cikle darė, gal dar bandyti reikia stimuliuotam? g.gif Žodžiu, liūdesys didžiulis verysad.gif
Likimo draugėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2014 06 16, 10:48)

Ačiū už patarimą, šį ciklą irgi panašiu laiku pasidarysiu prolaktiną, pažiūrėsim, ką parodys. Šį mėnesį labai jau anksti krūtinė kradėjo mausti, visada kokia savaitė iki mm, o šį kartą jau prieš O visą tempė, tikiuosi, kad tai buvo vienkartinis prolaktino pakylimas, tuo labiau kad ir progesteronas kaip suprantu visai neblogas - 46.
Meškute, o kokie pas tave skaičiukai buvo, kai gyd jau vaistukus paskyrė? Ir kaip su progesteronu buvo, rodė kad O vyksta?

sveika wink.gif

mano buvo 820 , po men vaistu buvo 70 tada nutraukiau grizo prie 850, tad vaistus geriu istisai nes nutraukus prolaktinas grizta, del progesterono jis budavo nuo 40-60. tad man aukstas prolaktinas netrukde progesteronui , bet kai nepastoju , kai vazineju per daktarus darau proceduras kazkaip nesiryztu laikyti tokio auksto prolaktino, tad visi endokrinologai (3) , ginekologai (5) sake reikia gerti bromokriptina. beje jis kompensuojamas.

VILVI ... vajei kaip liudna verysad.gif as ir labai tikejau ...labai labai verysad.gif laikykis console.gif
Atsakyti
QUOTE(biryte @ 2014 06 16, 20:18)
Aš taip pat su blogom naujienom ateinu - mums pirmasis IUI buvo nesėkmingas - šiandien prasidėjo mm. O dar vakar tiek vilčių buvo - sakiau, šiandien pirksiu testą, bet neprireikė.. verysad.gif Žiauriai nusiminiau, visiškai pasimetusi, nebežinau, nei ką toliau daryti, kur kreiptis. IVF tikrai dar negalim sau leisti artimiausiu metu, dabar pradedu abejoti ir dėl IUI naudos. Man natūraliam cikle darė, gal dar bandyti reikia stimuliuotam? g.gif Žodžiu, liūdesys didžiulis  verysad.gif
Likimo draugėms  4u.gif

4u.gif 4u.gif

as bandyciau su stimuliacija iui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 06 16, 12:53)
na kaip supratau...  unsure.gif bet man jau nebepanasu, kad cia gali dar laimingai baigtis... pilvukas subliusko, o ir tie maudimai vis labiau racionaliai mastant i artejancias mmm panaseja...

console.gif vilvi, tavo situacijoj sunkiausia viltis laidoti.
Tu sveika, jauna ir viskas dar prieš akis. Ne viskas iš 1-o karto gaunasi, o tu stipri ir atkakli, pasiseks, tik mes nežinom kada.

QUOTE(biryte @ 2014 06 16, 19:18)
Aš taip pat su blogom naujienom ateinu - mums pirmasis IUI buvo nesėkmingas - šiandien prasidėjo mm. O dar vakar tiek vilčių buvo - sakiau, šiandien pirksiu testą, bet neprireikė.. verysad.gif Žiauriai nusiminiau, visiškai pasimetusi, nebežinau, nei ką toliau daryti, kur kreiptis. IVF tikrai dar negalim sau leisti artimiausiu metu, dabar pradedu abejoti ir dėl IUI naudos. Man natūraliam cikle darė, gal dar bandyti reikia stimuliuotam? g.gif Žodžiu, liūdesys didžiulis  verysad.gif
Likimo draugėms  4u.gif

Turite 5 bandymus. Daugiau klausinėkite gyd. bus ir ramiau ir aiškiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katausė: 17 birželio 2014 - 10:52
Labukas smile.gif

QUOTE(biryte @ 2014 06 16, 19:18)
Aš taip pat su blogom naujienom ateinu - mums pirmasis IUI buvo nesėkmingas - šiandien prasidėjo mm.

Biryte, tikrai nepasiduokite, bandykite stimuliuotame cikle ir tikrai turi pasisekti 4u.gif

QUOTE(meskute siaurej @ 2014 06 16, 21:06)
sveika wink.gif

mano buvo 820 , po men vaistu buvo 70 tada nutraukiau grizo prie 850, tad vaistus geriu istisai nes nutraukus prolaktinas grizta, del progesterono jis budavo nuo 40-60. tad man aukstas prolaktinas netrukde progesteronui , bet kai nepastoju , kai vazineju per daktarus darau proceduras kazkaip nesiryztu laikyti tokio auksto prolaktino, tad visi endokrinologai (3) , ginekologai (5) sake reikia gerti bromokriptina. beje jis kompensuojamas.
VILVI ... vajei kaip liudna  verysad.gif as ir labai tikejau ...labai labai  verysad.gif laikykis  console.gif

Meškute, oho, kiek gydytojų aplankei doh.gif Galvojau aš čia tokia rekordininkė, lakstau nuo vieno gydytojo pas kitą...
O tavo savijautai aukštas prolaktinas darė kažkokią įtaką? Taip išeina, kad prolaktinas ovuliacijai netrukdo, o padaro negalimą implantaciją g.gif
Aš jau bebaigiu sau visas ligas pritaikyt, ar aukštas prolaktinas reiškia, kad turiu prolaktinomą - auglį??? doh.gif

Vilvi, kaip tu?
Atsakyti
[quote=Konvalia,2014 06 19, 07:20]

Aš jau bebaigiu sau visas ligas pritaikyt, ar aukštas prolaktinas reiškia, kad turiu prolaktinomą - auglį??? doh.gif

Labas rytas!
Ne, nebutinai tai reiskia smile.gif Paprasyk gydyt, kad atliktu galvos scana - ten matys, ar yra kas ar ne. Pas mane PRL beveik 1400, bet augliu nerado.
Nesijaudink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2014 06 19, 08:20)
Labukas smile.gif
Biryte, tikrai nepasiduokite, bandykite stimuliuotame cikle ir tikrai turi pasisekti  4u.gif
Meškute, oho, kiek gydytojų aplankei  doh.gif  Galvojau aš čia tokia rekordininkė, lakstau nuo vieno gydytojo pas kitą...
O tavo savijautai aukštas prolaktinas darė kažkokią įtaką? Taip išeina, kad prolaktinas ovuliacijai netrukdo, o padaro negalimą implantaciją  g.gif

Vilvi, kaip tu?

sveikos 4u.gif

na as cia tiek aplankiau per visus savo nepastojimo metus . cool.gif nzn kiek tas prolaktinas man itakoja bet va esme kad vyro rezulattai geri ir bent kolkas ne cia beda. tai vadinasi pas mane...gal ir trukdo impalntuotis... nzn is tikro ...
del auglio ...nu tik nereikia sau prisirasyti belekeik visu ligu !!! man dare MRT ir neiko nerado tad liko neaisku nuo ko tas prolaktinas sukyla, tik tiek kad va po jo man pradejo kompensuoti bromokriptina . kitoms randa prolaktinoma per MRT nu bet daznaiusiai pas jas buna pakankamai aukstas prolaktinas, tik neprisigalvok o tai nuo nervu dar auksciau soks prolaktinas ! wink.gif
tik va man endokrinologe sake kad turint auksta prolaktina reikia kad TTH nevirsytu 1.5. kiek oa stave jis?
Atsakyti