Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(sandra.vanilla @ 2014 04 15, 14:37)
Sveikos,

Dar ir aš į kompaniją... ax.gif  Laukiu rezultatų po 3-ios IUPTI. Daryta balandžio 4 d. Man atvirkščiai su krūtine. Visą laiką nuo pat procedūros iki dabar buvo jautri, o dabar pamažu viskas slogsta. Tad, įtariu, jog greitu metu kraustysiuos į IVF temą.  unsure.gif

Na, man IUI daryta balandzio 5d. Bet jau taip knieti NT padaryti, bet lyg ir dar per anksti g.gif sandra.vanilla kada planuojate NT darytis? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytės 4u.gif
Na va, pagaliau kažkoks judėjimas atsirado IUI namučiuose smile.gif
Kviečiu visas, kurios dar nepasidalino savo istorija, prisijungti prie IUI sub-temutės
http://www.supermama...howtopic=948361
Bus lengviau bendrauti ir kils mažiau klausimų 4u.gif

Armante, na ir kokį derlių užauginai? smile.gif

Rutuliukas27, nebandei dar kartelį testuotis? wink.gif

molevape, sėkmės šiandien 4u.gif

Vilvi, o kada pas tave cistos atsirado? Po stimuliacijų?

magute, ir mes dedem viltis į tavo IUI, seniai jau čia gerų naujienų nebuvo smile.gif

zvaigzdute3
, man nuo dufastono krūtinė anksčiau pasidarydavo jautresnė negu kai jo nevartojau. Būtinai pasiseks, 4 kartas juk garantuoja wink.gif

Novia, aš turėjau 3 IUI natūraliam cikle ir 2 stimuliuotam, ir tada, ir tada užaugindavau po 1 folį, tik neaišku, ar vaistai prie jo kokybės prisidėdavo. Gydytojas tokių dalykų neaiškina.

sandra.vanilla, čia tu dareisi Northway su tuo didesniu spermos kiekiu? Tau pats gydytojas pasiūlė daryt ne paprastą IUI, o IUTPI? Jau nedaug beliko laukt teigiamo rezultato wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konvalia: 15 balandžio 2014 - 15:42
Sveikos, mielosios! Ar priimsit mane i siuos namukus? smile.gif esu visiskai nauja supermamu forumo nare, bet man siuo metu iui tema labai aktuali, todel noriu kiek imanoma daugiau viska issiaiskinti smile.gif
Atsakyti
Adelyte, drasiai, papasakosi placiau? Laukiat pirmosios IUI? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute3 @ 2014 04 15, 15:09)
Na, man IUI daryta balandzio 5d. Bet jau taip knieti NT padaryti, bet lyg ir dar per anksti  g.gif  sandra.vanilla kada planuojate NT darytis?  smile.gif

Neplanuoju smile.gif Labai man daug streso varo tas I pagalys... verysad.gif Jei mmm, vėluos, gal tik tada smile.gif

Konvalia Taip, Northway. Aš, šiaip esu iš Kauno, ir Kaune IUTPI nedaro, bet kadangi tą dieną mano daktaras dirbo Vilniuje, tai pati pasiprašiau šios procedūros. Vis kažkas naujo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandra.vanilla: 16 balandžio 2014 - 09:41
Laba diena 4u.gif

Jungiuosi ir as, po ilgo kelio per kopas su stimuliacijomis (apie metus) perejome prie IUI, pries pusvalandi apturejau antraja. rolleyes.gif Ir duok Dieve paskutine bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Atliko Gonalio pieštukas iš 300IU panaudojau vieną dozę 150IU, tai liko pilna 150IU+apie 75IU rezervinio kurį reikėtų su insulino švirkštuku išsitraukti , embrions priima atgal, bet pamiršau pasiimti su savimi doh.gif , atidarytas balandžio 13d. galioja dar 25dienas, parduočiau daug pigiau, vilniuje, rašykit į až
Atsakyti
QUOTE(chikinkira @ 2014 04 16, 15:45)
Laba diena  4u.gif

Jungiuosi ir as, po ilgo kelio per kopas su stimuliacijomis (apie metus) perejome prie IUI, pries pusvalandi apturejau antraja.  rolleyes.gif Ir duok Dieve paskutine  bigsmile.gif

Sveikos, naujosios bendražygės 4u.gif

Aš irgi šiandien po antrosios, ir duok die, paskutinės IUI...

Turėjau vieną riebų foliuką (25 mm), kuris buvo tik tik ovuliavęs. Taip tikiuosi, kad šį kartą bus pavykę. Aną kartą (sausio mėn) deja neužkibo...

Taip kad sėkmės mums visoms ir reikia kažkaip išlaukti tas dvi savaites... doh.gif
Atsakyti
aš turėjau 3 IUI natūraliam cikle ir 2 stimuliuotam, ir tada, ir tada užaugindavau po 1 folį, tik neaišku, ar vaistai prie jo kokybės prisidėdavo. Gydytojas tokių dalykų neaiškina.

[ [/quote]

o kokiom dozem stimuliuoja ?

Papildyta:
QUOTE(Novia @ 2014 04 15, 11:15)
Man jau daros neramu.. visos tik stimuliuojates... Cia kodel? Jums taip gydytojai liepia, ar jumyse bedos? Stimuliuoto ir nestimuliuoto ciklo sekmes procento skirtumas - 6 proc....  man daro tik natur cikle. Bet kai paskaitau gal nelabai ir gailiuos, kai po to cistos ir kiti brudai auga  unsure.gif

tureju 6iui ir ne karto nebuvo cistu...

o giniai stimuliuoja del didesnes galimybes , kai daugiau foliu 2-3 tai didesne tikimybe kad bent vienas bus kokybiskas. kad bus abiejose kiasidese... kiek merginu buna su keliais foliais o pastoja su vienu maziuku ... kad folis yra tai dar nereiskia kad jis su kiausialate ... juk gali ir buti be jos... tai va dazniausiai ir stimuliuoja tik del didesnes galimybes pastoti...del keliu foliu... tik man keista kai moteriai auga foliai natur ir po stimuliaciju vistiek buna vienas...tai kazkaip ...gal tada reikia keisti vaistus ar didinti ju doze...
beto stimuliuota cikla lengviau numatyti ir suplanuoti ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute siaurej: 16 balandžio 2014 - 22:04
As laukiu per Velykas mm ir startuoju. Et sunku islaukti. O dar visas menesis laukimo bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 04 16, 22:03)
o kokiom dozem stimuliuoja ?
Papildyta:
tureju 6iui  ir ne karto nebuvo cistu...

o giniai stimuliuoja del didesnes galimybes , kai daugiau foliu 2-3 tai didesne tikimybe kad bent vienas bus kokybiskas. kad bus abiejose kiasidese... kiek merginu buna su keliais foliais o pastoja su vienu maziuku ... kad folis yra tai dar nereiskia kad jis su kiausialate ... juk gali ir buti be jos... tai va dazniausiai ir stimuliuoja tik del didesnes galimybes pastoti...del keliu foliu... tik man keista kai moteriai auga foliai natur ir po stimuliaciju vistiek buna vienas...tai kazkaip ...gal tada reikia keisti vaistus ar didinti ju doze...
beto stimuliuota cikla lengviau numatyti ir suplanuoti ... g.gif

Nu va, man irgi lygiai taip, du kartus stimuliavausi, abu kartus po 1 tinkamą teužaugo.
Jei prireiks trečio, tai teks keisti vaistus/dozes..
Atsakyti
Sveikos mergaites, man irgi panasiai su tais foliukai buvo... net su stimuliacijom 1 dominuojantis uzaugdavo, kiti labai jau maziukai... bet gyd sake, kad to ir siekia, tai nzn... matyt norint keliu foliuku reikia didesnes vaiztu dozes! ax.gif

Konvalia, pas mane cistos jau seniai auga... kol dar nemasciau apie vaikucius, ir tada jau budavo, kad tai mato, tai nebemato. O pries beveik pora metu jau rimtai aptiko ir labai nemaza, kadangi po kurio laiko skaudeti pradejo sona,tai skubiai LP dare, tada ir aptiko endo 4 stadijos. nuo to laiko, visada pas mane cistos yra, niekaip nedingsta.... unsure.gif
Atsakyti