Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(Novia @ 2014 06 08, 23:20)
12  ax.gif kazkaip daug vilciu nededu,bet manau atsakyma zinosiu, nemazai jau  ax.gif

Novia bigsmile.gif spaudziu kumscius iki pamelynavimo kaip tu mergyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 06 09, 18:33)
Novia  bigsmile.gif spaudziu kumscius iki pamelynavimo kaip tu mergyt  bigsmile.gif

Neigiamas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 06 10, 02:56)

verysad.gif console.gif
Atsakyti
Nenusimink, tikek, kad kita karta pavyks nestuke.gif turi pavykti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cyber, kaip Tavo testukas?
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 06 10, 01:56)

unsure.gif Novia uzjauciu, bet judam i prieki ir toliau nestuke.gif
Negalvoji dar apie stimuliacija? gal ka ir gydytojas jau rekomenduota lengva kokia..ziurint ka uzauginai naturaliu budu..jei ne itin kazka,gal ir vertetu pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 06 10, 10:29)
Cyber, kaip Tavo testukas?

Neigiamas. Nors ir zinojau,bet atsakymas vistiek zlugdantis. Man jau reikia psichologo:)pykstu,issilieju ne vietoj ir nelaiku. Nebesivaldau. Kur stiprybes dar ieskot, kur?..
Atsakyti
QUOTE(CyBer @ 2014 06 10, 13:24)
Neigiamas. Nors ir zinojau,bet atsakymas vistiek zlugdantis. Man jau reikia psichologo:)pykstu,issilieju ne vietoj ir nelaiku. Nebesivaldau. Kur stiprybes dar ieskot, kur?..

oj kaip as Tave suprantu.. visi tie patys jausmai kankina... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 06 10, 17:51)
oj kaip as Tave suprantu.. visi tie patys jausmai kankina...  mirksiukas.gif

Tikiu,kazkaip pavyks,istversim wink.gif
Atsakyti
Labukas, seniai jau berašiau smile.gif

Bet tai toks jau liūdnas šis skyrelis pasidarė, vien tik blogos naujienos...

Armante, Adelyte, Novia, CyBer, laikykitės, juk anksčiau ar vėliau visos supuosime savo mažylius wub.gif

QUOTE(Edena @ 2014 06 02, 14:10)
o primink pas jus su vyro turtu gerai viskas, morfologija normali?

Edena, su vyro turtu telpam į normospermiją smile.gif Kaip tau sekas?

Vilvi, tu jau turbūt lauki gerų naujienų? ax.gif

O aš jau buvau nusprendusi atsiduoti Dievulio valiai, bet va vakar gavau prolaktino rezultatus, tai net akys ant kaktos iššoko, rezultatas - gerokai virš 900, kai norma 102-496 doh.gif
Kiek skaičiau, kad jis gali nuo streso palikti, o kol važiavome nuleist kraujuko, patekome į, galima sakyt, avaringą situaciją (čia žinoma man tik taip atrodė, kai aš viską gyliai į širdį priimu). Bet ar galėjo jis tiek užkilti vien nuo streso... Kiti hormonai normos ribose.

Siunčiu visoms po balionėlį 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sakykite jei mm prasidejo siandien, 3 dienia vartosiu Clostibegyl 5 dienas, mazdaug kada ivyktu ovuliacija? Lyg 10-12 echo jei viskas gerai...paskirs dar kazkokiu vaistu ir bus aisku kada ovuliacija..bet mazdaug kada cia butu? Kazkaip pries menesi sake gydytoja, bet viska supainiojau..o dar mm velavo visa savaite neaisku del ko verysad.gif tai dbr bijau kazka planuoti,nes norejome atostogu islekti, bet kad tik nebutu liepos 5 kokia Ovuliacija g.gif
Gal kuri nors paskaiciuotu kada mazdaug butu +-2,3 dienos... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2014 06 11, 14:52)
Vilvi, tu jau turbūt lauki gerų naujienų?  ax.gif

Konvalia, tau irgi balionelis atgal 4u.gif tu visiskai teisi, laukiu jau su trupuciu nerimo rezultatu... ir labai tikiuosi, akd bus teigiami! greiciua tas pirmadienis ateitu doh.gif leksiu is pat ryto kraujuko nuleist! meldziu dievo geru naujienu!
Jetus, o del tavo prolaktino tai tikrai baisiai uzkiles... gal tikrai del streso, jei tai itakos turi... g.gif gal po kiek laiko pakartok!
Tiesa, endometriozes skyrelyje viena mergaite labai teigiamai prirase apei toki geri kaip Chlorofilaschlorofilas tai baisiai uzsikabinau, ji labai apie ji gerai atsiliepia, kad stebuklus darantis dalykas! labai suintrigavo, sakiau butinai ismeginsiu! ilyskit i temute pasiskaityt, gal kuri irgi susiviliosit!
Atsakyti