Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(Edena @ 2014 06 02, 11:52)
Labukas  4u.gif
Visoms laukiancioms kantrybes ir dvieju bruksniuku   ax.gif  4u.gif

As jau cia retokai beuzeinu, tik ziuriu dalis kas cia buvom po iVF skyrelius pasidalinom  blush2.gif
Konvalia kaip jums sekasi, kokius tyrimus daraisi, ar aiskeja kas nors ?

Pagaliau ir Edena šiame skyrelyje pasirodė smile.gif Kokios pas tave naujienos? Kažkada rašei, jog apie IVF Ispanijoje mąstei, o dabar jei neklystu su Turkais bendrauji? ax.gif
Ech, pas mane tai niekas neaiškėja unsure.gif
Dariausi pakartotinai hormonus, skydliaukę, AMH, kurio ant dienų turėčiau gauti rezultatus, skaičiavo LAI. Ryt arba poryt dar progesteroną su prolaktinu darysiuos. TTH - 2,8, į normas telpa, bet kaip pagal SM jau yra per daug g.gif Edena, lygtai tu kažkada apie LAI rašei. Gal galėtum pasakyt, ar 1 yra gerai (norma 0,51-6,53)?

QUOTE(vilvi @ 2014 06 02, 11:54)
Sveikute, aha, pasigedau jau taves cia!  ax.gif kokius tyrimus daraisi? ka toliau planuoji?
Man tai skyre tik tuos pacius pagrindinius - ziv, sifilio ir hepatito b ir c... bet as pati del sventos ramybes dar issityriau del visu tu zarazu, kaip clamidijos ir t.t.
et greiciau tas vakaras ateitu... nes visai neramu darosi  doh.gif einu punkcijos 18 val...

Apie tyrimus jau parašiau, o planuose 6 IUI, bet prieš tai labai knėti apsilankyti pas kokį bioenergetiką. Jei tradicinė medicina neranda nevaisingumo priežasties, gal tada pagelbėtų netradicinė ax.gif Forumietės rekomenduoja tokias dvi Šiaulietes moteris smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konvalia: 02 birželio 2014 - 13:40
QUOTE(Konvalia @ 2014 06 02, 13:38)
Pagaliau ir Edena šiame skyrelyje pasirodė smile.gif Kokios pas tave naujienos? Kažkada rašei, jog apie IVF Ispanijoje mąstei, o dabar jei neklystu su Turkais bendrauji?  ax.gif
Ech, pas mane tai niekas neaiškėja unsure.gif
Dariausi pakartotinai hormonus, skydliaukę, AMH, kurio ant dienų turėčiau gauti rezultatus, skaičiavo LAI.  Ryt arba poryt dar progesteroną su prolaktinu darysiuos. TTH - 2,8, į normas telpa, bet kaip pagal SM jau yra per daug  g.gif Edena, lygtai tu kažkada apie LAI rašei. Gal galėtum pasakyt, ar 1 yra gerai (norma 0,51-6,53)?
Apie tyrimus jau parašiau, o planuose 6 IUI, bet prieš tai labai knėti apsilankyti pas kokį bioenergetiką. Jei tradicinė medicina neranda nevaisingumo priežasties, gal tada pagelbėtų netradicinė  ax.gif  Forumietės rekomenduoja tokias dvi Šiaulietes moteris smile.gif

Taip taip, buvo begale svarstymu ir sverimu, kur geriau, pliusai minusai ir pan. bet galu gale tvirtu zingsniu zengem i Turkija, ir nesuklydom, nes po ju padaryto sp. tyrimo labai nuodugnaus ( per 4 lapus ) paaiskejo kad vyro problema labai nemaza, ir visa laime kad pas juos matysis kaip kas vystosi, ir per tokius mikroskopus atrinks tikrai geriausius.. nes visai normaliu nei vieno nera, yra tik keli " biski nenormalus" tai vienintelis shansas dabar ten.. O mano tai viskas ok, rezervo dar turiu biggrin.gif
LT turbut sekmes tikimybe butu buvus 10 % lygi mums su tokiais rezais… ziuresim kaip ten , bet nerealiai dziaugiuosi kad ne cia pradejom kelius eiti ( nuojauta matyt kuzdejo kad nebus taip paprasta)

O del LAI zinok net neisivaizduoju… man rodos kad normalu, pazejau pas mane 1.34 tai manau kad norma, niekas nekomentavo jo kad kazkuo kliutu.. O TTH pas mane irgi 2.8.. Nzn skaiciau ir as SM kad didokas, bet nezinau, turkai tai nieko nesake, as per daug irgi nesureiksminau, bandziau nete daugiau kur paskaityti apie jo itaka, tai kiek raso kad geriau kiek mazesnis, bet kad vien del to kad jis virs 2 , nepastotum, tai nemanau g.gif Bijau ka komentuot, tiesiog bijau pradet zaist su tais skydliaukes hormonais ir ju gerimais, paskui visai isreguliuot.. blush2.gif

Nu gal ir idomu pas bioenergetike kokia, pakenkt tikrai nepakenks, gal bent psichologiskai nuteiks ir pades, tikejimo "ipus" thumbup.gif o primink pas jus su vyro turtu gerai viskas, morfologija normali?

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Vakar pasidariau kraujuka, deja, atsakymas neigiamas 4u.gif verysad.gif
laukiu mmm ir tesim toliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 06 03, 09:14)
Sveikutes  4u.gif
Vakar pasidariau kraujuka, deja, atsakymas neigiamas  4u.gif  verysad.gif
laukiu mmm ir tesim toliau  wub.gif

Sveika, Armante, nenusimink labai 4u.gif vis tiek ateis tas laikas kada mes busim laimingos nestuke.gif
Papasakosiu jums, kaip man "pasiseke" si iui. 11 DPOvitrelio, testas rode vaiduokliuka, sekancia diena irgi, tik jis buvo kazkoks dar sunkiau iziurimas, dar sekancia diena jis vis blanko, o siandien jau isviso dingo verysad.gif vakarykscio hcg atsakymas 2,6 verysad.gif tai dabar taip ir nebesuprantu, ar cia ovitrelis kazkokiu mistiniu budu pas mane sitiek dienu issilaike, ar visgi gal kazkas bande tvirtintis ir tiesiog nepavyko? Kaip jus manot? verysad.gif gal galetumet man kuri paaiskinti kaip cia imanoma nuotraukas ikelt, nes dabar jau pradedu mastyt gal tik as ta vaiduokliuka maciau, is to didelio noro? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! te visoms po 4u.gif
nenusiminkit labai, kad si kart nepavyko... ir as manau, kad ateis laikas! Tik reikia neprarast tikejimo ir kantrybes! nieko nepadarysi, kad mums taip lemta... ax.gif
Adelyte, idomu kas ten buvo... as jau is taves taip geru ziniu tikejausi verysad.gif mergaites kazkada kalbejo, kad ovitrelis per 10 die tikrai pasisalina, bet ka cia gali zinoti! ech,.. del to geriausia islaukti iki galo ir tik tada testuotis, kad nesigadint nervuku! nors taip knieti...

paveikslelius as keliu per tokia paveiksleliu talpykla - http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla
Atsakyti
Kad smagiau būtų siunčiu 4u.gif Stiprybės, merginos!

Man šiandien 4 diena po IUI. Labai labai tikiuosi, kas šis IUI bus pirmas ir paskutinis, kol kas dar net minties apie tai, kad gali nepavykti, neprisileidžiu.
Aš sakiau lauksiu iki mm.. dienos - jei neateis nelauktosios, tik tada gadinsiu testą. Per daug tų nusivylimų buvo..
Kokie jums požymiai, savijauta buvo po IUI? Man krūtinę maudžia - tokia visa padidėjusi, kaip kad prieš mm būna. Bet sakau, čia tikriausiai dėl Utrogestan (progesterono), kurį gydytoja paskyrė.
Atsakyti
visi vizi pozymiai ir bus kaip mm. Nieko kitaip smile.gif sakau is patirties smile.gif
Atsakyti
kaip merginos sekas? kada kas testuojas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 06 08, 09:41)
kaip merginos sekas? kada kas testuojas?  bigsmile.gif

kada tavo didzioji diena? gal nt gadinai blush2.gif ax.gif
Atsakyti
gadinau vakar, neigiamas ax.gif ryt kraujas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 06 08, 23:15)
gadinau vakar, neigiamas  ax.gif ryt kraujas  mirksiukas.gif

o kelinta ryt bus dpo ? oi spaudziam kumscius wub.gif
Atsakyti
12 ax.gif kazkaip daug vilciu nededu,bet manau atsakyma zinosiu, nemazai jau ax.gif
Atsakyti