QUOTE(Edena @ 2014 06 02, 11:52)
Labukas
Visoms laukiancioms kantrybes ir dvieju bruksniuku
As jau cia retokai beuzeinu, tik ziuriu dalis kas cia buvom po iVF skyrelius pasidalinom
Konvalia kaip jums sekasi, kokius tyrimus daraisi, ar aiskeja kas nors ?
Visoms laukiancioms kantrybes ir dvieju bruksniuku
As jau cia retokai beuzeinu, tik ziuriu dalis kas cia buvom po iVF skyrelius pasidalinom
Konvalia kaip jums sekasi, kokius tyrimus daraisi, ar aiskeja kas nors ?
Pagaliau ir Edena šiame skyrelyje pasirodė Kokios pas tave naujienos? Kažkada rašei, jog apie IVF Ispanijoje mąstei, o dabar jei neklystu su Turkais bendrauji?
Ech, pas mane tai niekas neaiškėja
Dariausi pakartotinai hormonus, skydliaukę, AMH, kurio ant dienų turėčiau gauti rezultatus, skaičiavo LAI. Ryt arba poryt dar progesteroną su prolaktinu darysiuos. TTH - 2,8, į normas telpa, bet kaip pagal SM jau yra per daug Edena, lygtai tu kažkada apie LAI rašei. Gal galėtum pasakyt, ar 1 yra gerai (norma 0,51-6,53)?
QUOTE(vilvi @ 2014 06 02, 11:54)
Sveikute, aha, pasigedau jau taves cia! kokius tyrimus daraisi? ka toliau planuoji?
Man tai skyre tik tuos pacius pagrindinius - ziv, sifilio ir hepatito b ir c... bet as pati del sventos ramybes dar issityriau del visu tu zarazu, kaip clamidijos ir t.t.
et greiciau tas vakaras ateitu... nes visai neramu darosi einu punkcijos 18 val...
Man tai skyre tik tuos pacius pagrindinius - ziv, sifilio ir hepatito b ir c... bet as pati del sventos ramybes dar issityriau del visu tu zarazu, kaip clamidijos ir t.t.
et greiciau tas vakaras ateitu... nes visai neramu darosi einu punkcijos 18 val...
Apie tyrimus jau parašiau, o planuose 6 IUI, bet prieš tai labai knėti apsilankyti pas kokį bioenergetiką. Jei tradicinė medicina neranda nevaisingumo priežasties, gal tada pagelbėtų netradicinė Forumietės rekomenduoja tokias dvi Šiaulietes moteris