kaip čia tylu, kur visos dingot . Šiandien man 14DPI ryte dariau NT, tai vienas riebus brūkšnys nutraukiau dupha, laukiu mmm ...
Kaip Jums visoms sekasi? Kokios naujienos?
Vakar analizavau spermos tyrimą darytą prieš 1,5metų, galvoju gal dėl spermos kokybės mums nepasiseka
gal kuri galit plačiau pakomentuoti A 14% B 20% C 18% D 48% . Kaip suprantu A+B mažokai, nors patenkam į normas >32%, nors internete radau kad A turėtų būti 25% , dar radau tokios informacijos , jog jei A+B < 50% tai diagnozė Astenozoospermija, mus diagnozė parašyta normozoospermija, tai vyro daugiau netyrėm, perėjom prie mano tyrimų ir OS.
Grįžtu prie tyrimo gyvų spermatozoidų 69%, negyvų 31%, normalios formos 14%, (norma >4%) Nors vėl radau informacijos , kad mažiau nei 14% spermatozoidų su normalia morfologija laikoma Teratozoospermija. Tai vėl ant ribos.
Svarbiausias klausimas : Ar mes galime natūraliai pastoti? Ar galime pastoti tik su pagalbiniu apvaisinimu (IUI, IVF) ?
Labai atsiprašau, kad čia tiek prispaminau bet visai esu nusivylus
QUOTE(ewilgirl @ 2014 05 26, 16:50)
kaip čia tylu, kur visos dingot . Šiandien man 14DPI ryte dariau NT, tai vienas riebus brūkšnys nutraukiau dupha, laukiu mmm ...
Vakar analizavau spermos tyrimą darytą prieš 1,5metų, galvoju gal dėl spermos kokybės mums nepasiseka
gal kuri galit plačiau pakomentuoti A 14% B 20% C 18% D 48% . Kaip suprantu A+B mažokai, nors patenkam į normas >32%, nors internete radau kad A turėtų būti 25% , dar radau tokios informacijos , jog jei A+B < 50% tai diagnozė Astenozoospermija, mus diagnozė parašyta normozoospermija, tai vyro daugiau netyrėm, perėjom prie mano tyrimų ir OS.
Grįžtu prie tyrimo gyvų spermatozoidų 69%, negyvų 31%, normalios formos 14%, (norma >4%) Nors vėl radau informacijos , kad mažiau nei 14% spermatozoidų su normalia morfologija laikoma Teratozoospermija. Tai vėl ant ribos.
Svarbiausias klausimas : Ar mes galime natūraliai pastoti? Ar galime pastoti tik su pagalbiniu apvaisinimu (IUI, IVF) ?
QUOTE(Adelyte_ @ 2014 05 27, 20:58)
Sveika! tikrai cia labai tylu ir ramu pasidare. Nors as visada buvau tylioji sios temos nare, bet galvoju reikia ir man visgi isijungt labai gaila, kad tau nepasiseke iui, bet nenusimink ir nenuleisk rankyciu! vis tiek turi pasisekti, anksciau ar veliau, tiesiog vienoms greiciau viskas pavyksta, o kitoms tenka siek tiek paluketi o del spermos tyrimu, tai nieko negaliu patarti, nes tiesa pasakius as pati juose, kaip po miska klaidzioju o man kas keisciausia jog po sios inseminacijos man neskyre duphaston, pareiske, kad jeigu nelemta tai nors ir kibirais gali ji gerti ir nieko nebus nes praita karta iskarto israse ir vos ne prigrasino jog gerciau iki nt darymo, o po to jau iskarto jai skambinciau. Tai dabar grizus prisigalvojau visko, kad gal istiesu kazkas buvo blogai, gal jinai pati mato, kad maza tikimybe si cikla ir todel nemate prasmes manes dar tais vaistais hormoniniais uzkraut...
Sveika Adelyte, te balioną kad drisai prisijungti, linkiu ilgai čia neužsibūti ačiū už palaikymą
tai gal tavo progesteronas aukštas, kad nereikia dupho gerti. nu ir požiūris jūsų gydytojos , turėtų padrasinti, palaikyti, o čia...
Novia, kaip apžiūra?
tai gal tavo progesteronas aukštas, kad nereikia dupho gerti. nu ir požiūris jūsų gydytojos , turėtų padrasinti, palaikyti, o čia...
Novia, kaip apžiūra?
labas rytas, nelabai dekinga, bet siand 14:00 IUI, laikykit kumstukus
Birzelio 9 - HCG
Birzelio 9 - HCG
QUOTE(ewilgirl @ 2014 05 27, 22:10)
Sveika Adelyte, te balioną kad drisai prisijungti, linkiu ilgai čia neužsibūti ačiū už palaikymą
Novia, kaip apžiūra?
Novia, kaip apžiūra?
Ewilgirl, aciu tau labai! Kaip man sake gydytoja, progesterono tyrimas mano geras, bet ar aukstas jis ar ne, nieko nezinau. Bet tikejausi jog jeigu praita karta skyre duphastona tai ir si skirs, o cia dar taip idomiai argumentavo kodel man po sios inseminacijos jo nereikia dabar laukiu kada ovitrelis pasisalins visiskai is organizmo ir darysiu nt, jeigu bent kazka parodys, gal tada jai reiketu skambint ir klaust ar tikrai man nieko nereikia papildomai vartoti? Kazkaip man nesaugu buti be to duphastono
Papildyta:
QUOTE(Novia @ 2014 05 28, 08:33)
Birzelio 9 - HCG
Birzelio 9 - HCG
Sveika! As irgi noriu prisideti prie kumstuku laikymo linkiu didziausios sekmes
QUOTE(Novia @ 2014 05 28, 06:33)
Birzelio 9 - HCG
Birzelio 9 - HCG
laikom kumštukus sekmės tau
Aš taip pat ateinu paprašyti kumštukų laikymo - šiandien suleido Ovitrelį, o rytoj 15 val. pirmoji IUI laukia. Tikiuosi, bus sėkminga ir vienintelė
o kompanjone, lauksim kartu atsakymu
laikom kumštukus ir už biryte
Sveikos, as taip pat labai linkiu kantrybės ir gerų žinių laukiančioms.
Aš taip pat laukiu, gegužės 22 d darėm IUI, tai sakė testą birželio 5tą daryti.
Bet aš galvoju , kad jau kraujo tyrimas gal jau rodytų pirmadienį arba antradienį
Šiaip nenoriu prisigalvoti, man trečia IUI, bet pirmos dvi darytos lyginant su trecia tai bele kaip, nes dabar pakeiciau gydytoja.
Jokiu pojuciu dideliu nejauciu, rodos toks svelnus sleikstuliukas, bet jokiu nei isskyru pagausejimo nieko.
Tik nugara vis nudiegia ir daznai siaip aplamai jauciu ,kad turiu nugara
Esu laukime, labai labai noreciau to stebuklo
Aš taip pat laukiu, gegužės 22 d darėm IUI, tai sakė testą birželio 5tą daryti.
Bet aš galvoju , kad jau kraujo tyrimas gal jau rodytų pirmadienį arba antradienį
Šiaip nenoriu prisigalvoti, man trečia IUI, bet pirmos dvi darytos lyginant su trecia tai bele kaip, nes dabar pakeiciau gydytoja.
Jokiu pojuciu dideliu nejauciu, rodos toks svelnus sleikstuliukas, bet jokiu nei isskyru pagausejimo nieko.
Tik nugara vis nudiegia ir daznai siaip aplamai jauciu ,kad turiu nugara
Esu laukime, labai labai noreciau to stebuklo
Mergaites, sekmes visoms laukianciom! labai labai linkiu jums stebukleliu!
as jau beveik visai "kojytes sumerkiau" i ivf skyreli ryt laukia derliaaus apziure ir tada jau paaiskes, kad punkcija is visa kita! oj kaip tikiuosi, kad ateis ir pas mane taip laukiamas angelelis ar du
as jau beveik visai "kojytes sumerkiau" i ivf skyreli ryt laukia derliaaus apziure ir tada jau paaiskes, kad punkcija is visa kita! oj kaip tikiuosi, kad ateis ir pas mane taip laukiamas angelelis ar du