Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(vilvi @ 2014 05 14, 17:54)
Oj gera atimntis pas tamsta  4u.gif
tik ka parlekiau is konsultacijos. Paziurejo echo, tais gydytojas nudziugo, kad kiausidziu rezervas visai neprastas - vienoj 4-6 foliukai ir kitoj panasiai  rolleyes.gif tai gavau gonal'io 6 dienoms, nuo 21 d leisiuos po 150 ir 27 d vel turesiu pasirodyt... jei viskas gerai eisis tai matyt dar si men punkcija bus! ech... kad tik viskas gerai klotusi  unsure.gif

Vilvi, labai geros naujienos, stiprybės tau.
Ruoškis nestuke.gif nes tikrai tai įvyks thumbup.gif arba labai greitai, arba greitai.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2014 05 13, 16:49)
Kiek žinau žindant iš jokių harmonų negalima vartoti. Nes tai stabdo vaiko augimą, kas jam yra pražūtingas dalykas.

Man pačiai dėl ligos teko nutraukti žindymą, nes teko gerti harmonus. Bet jau mano sūneliui buvo 1 metukai+3 men. jau pagrindinis darbas atlikatas buvo. Tiesa, planavau iki 2 m. Bet ką padarysi.

Na su viena pažįstama kalbėjau progesteroną galima vartoti, pats Vitkauskas sakė, kad galima. Bet ir logiškai mąstant, tai progesteronas ir nėštumo metu kyla, o žindome smile.gif tik stimuliuojančių įtariu tikrai negalima… Na kaip ten bebūtų vakar buvau pas ginę, tai paskyrė echoskopiją tik liepos mėnesiui, po to duos LAP siuntimą žiūrėt kiaušintakius… tai kol pakliūsiu mano šposiukui bus jau 1,6m, o ir pradžioj nesistimuliuojant mėginsim daryti IUI, tai kol prireiks tų stimuliuojančių (o gal neprireiks biggrin.gif ) gal ir mažasis ponulis pats atsisakys pieno fabrikėlio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Katausė @ 2014 05 15, 08:03)
Vilvi, labai geros naujienos, stiprybės tau.
Ruoškis nestuke.gif nes tikrai tai įvyks thumbup.gif arba labai greitai, arba greitai.

Vakar ir man kazkaip upas pakilo! bigsmile.gif meginu nusiteikti, kad viskas bus gerai! privalo taip buti! mirksiukas.gif
Atsakyti
labas smile.gif
QUOTE(Konvalia @ 2014 05 13, 07:10)
Gal ir kvailas klausimas, bet nesusidūriau su šituo  blush2.gif  Kokiu būdu šalintų atliekamus folius?

pradurtu adata ir issiurbtu unsure.gif
vilvi, sekmes tau 4u.gif

Atsakyti
Merginos, kiek LT rekomenduoja IUI 3 ar 5? pries pereinant prie IVF? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 05 18, 09:27)
Merginos, kiek LT rekomenduoja IUI 3 ar 5? pries pereinant prie IVF?  unsure.gif

dazniausiai iki 4 iui.
Atsakyti
Sveikos, kaip ši temutė aprimo ir net antram puslapyje atsidūrė,
nejaugi niekas nedaro IUI? rolleyes.gif

QUOTE(Novia @ 2014 05 13, 08:59)
Nuomoniu labai ivairiu, bet kiek is gydytoju girdejau, kad norma turetu nevirsyti 2.5, o kuo mazesnis - tuo geriau, bet jei apie 2, tai tik kolkas nesugalvok kisti nagu su tiroksinu  schmoll.gif Del papildu, neesu girdejusi ar jie padeda ji numusti, bet pabandyti galima  ax.gif

Nelabai pergyvenau, kai turėjau metų senumo TTH tyrimą, kuris buvo 2 ir porą šimtųjų, bet va gavau naują - jau 2,8, tai jau pradedu nerimaut, ką čią daryt, į normas patenka, bet...
Novia, kiek pas tave buvo TTH, kai gydytojai patarė lysti prie tavo skydliaukės?

QUOTE(ewilgirl @ 2014 05 13, 12:51)
Procedūra praėjo labai gerai ir sklandžiai.

Dar savaitėlė ir lauksim gerų žinių bigsmile.gif

QUOTE(vilvi @ 2014 05 14, 17:54)
tik ka parlekiau is konsultacijos.

Vilvi, ir aš su nuoširdžiausiais linkėjimais prisidedu prie kumščių laikymo 4u.gif

QUOTE(meskute siaurej @ 2014 05 18, 10:17)
dazniausiai iki 4 iui.

Aš visalaik galvojau, kad 6, tai pasirodo savo limitą išnaudojau unsure.gif
Papildyta:
Katause, meškute, matau, jūs pas Zubulienę lankotės, kokį TTH ji rekomenduoja nėštumo planavimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konvalia: 20 gegužės 2014 - 15:39
QUOTE(Konvalia @ 2014 05 20, 15:42)
Vilvi, ir aš su nuoširdžiausiais linkėjimais prisidedu prie kumščių laikymo  4u.gif

Sveikutes, aha tikrai visos issibegiojusios, matyt siltas oras laukan visas iskrapste, nebesedi mergaites prie pc g.gif bigsmile.gif

Aciu, Konvalia, uz palaikyma! ryt pradedu gonali leistis, ziuesim kaip cia viskas seksis! unsure.gif kazkaip pradedu toki vidini nerima potruputeli jaust... taip norisi, kad viskas eitusi kuo puikiausiai ax.gif

Beje, del IUI skaiciaus tai cia nuo daktaro priklauso! ir as esu girdejus, kad rekomenduoja 6. Savojo kai klausiau, tai sake, kiekvinu atveju skirtingai...
Atsakyti
Ai, kažkaip nuotaikos nėra, kažkaip priskirčiau šį IUI prie nurašytų schmoll.gif Šiandien 8 DPI, jokių pojūčių, nei maudimo, nei pakrebždenimų...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif gal kuriai reikia, ar zinote kam reiketu "Crinone. 8% Progesterone Vaginal Gel. Dose delivered 1.125 g gel" turiu 8 vnt. Galioja iki 2015/03 parasykite i az, atiduosiu. Esu Panevezyje, bet galiu ir pastu persiusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutex: 20 gegužės 2014 - 18:54
QUOTE(Konvalia @ 2014 05 20, 16:42)
Novia, kiek pas tave buvo TTH, kai gydytojai patarė lysti prie tavo skydliaukės?
Dar savaitėlė ir lauksim gerų žinių  bigsmile.gif

mano pirmasis TTH - 5.55 mirksiukas.gif

Pas mane kita pirmadieni apziura ir jei ka gal koki treciadieni IUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2014 05 20, 19:47)
Sveikos merginos 4u.gif  gal kuriai reikia, ar zinote kam reiketu "Crinone. 8% Progesterone Vaginal Gel. Dose delivered 1.125 g gel" turiu 8 vnt. Galioja iki 2015/03 parasykite i az, atiduosiu. Esu Panevezyje, bet galiu ir pastu persiusti.

Vaistukai jau prizadeti... sekmes merginos jums didziausios gaudant tuos gandrus 4u.gif
Atsakyti