Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(Novia @ 2014 05 05, 17:52)
cia tuo atveju jei stimuliuojama arba tuo atveju jei stimuliuojamas pirmas ciklas ir ziuri ar pries antra nera cistu.  ax.gif

turbut, nes stimuliuot neapziureje neprades.

Foksiuke, sekmes jums!

Atsakyti
QUOTE(agmor @ 2014 05 04, 20:50)
as po gimdos nuotraukos bijojau, kad bus skausminga, bet ten juk tik kaip tepineli imant turetu but.
Penktad buvo 1CD? man idomu palygint kaip LT skatina IUI ir pas mus, negirdejau, kad kam butu femara skyre.

Aš irgi po gimdos nuotraukos bijau, penktad. 3CD buvo, gydytojai pasirodžiau 1CD, žiūrėjo ar cistų nėra.
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 05 05, 18:59)
Ir man cia mergaites buvo sakiusios, kad butinai reikia pasirodyti del cistu! bet cia matyt kiekvienu atveju sprendzia gydytojas. Mano atveju neziuredavo mmm metu ne karto, nors ir visada turejau cistukiu!  ax.gif
Ana treciadieni gavau paskutine diphereline injekcija... 14 d vel eisiu pasirodyty gyd ir tada jau gausiu schema vaistuku ir pradesim ruostis ivf  unsure.gif

kaip tavo pojuciai? kaip jauties?

taip iskart ivf ane darysit? oi spausim kumscius 4u.gif

man tik labai jau keista kad netikrindavo ciklo pradzioje del cistu ... nu bet matyt tikrai kiek giniu tiek ir gydymo metodu...
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 05 06, 00:06)
kaip tavo pojuciai? kaip jauties?
taip iskart ivf ane darysit? oi spausim kumscius  4u.gif
man tik labai jau keista kad netikrindavo ciklo pradzioje del cistu ... nu bet matyt tikrai kiek giniu tiek ir gydymo metodu...

Na pas mane tu cistu visada buvo, tai matyt del to ir neziuredavo ciklo pradzioj. Sugerdavau letrozole 5 tabletes ir tada 9-10 cd pasirodydavau ax.gif
kol kas kazkokiu salutiniu pojuciu, be tu slyksciu karscio bangu, nelabai ir jauciu. Na aisku kol kas dar vis dziaugiuosi dingusiom mmm, bent kelis menesius pailsejau lotuliukas.gif Kaip supratau, nuo kitos savaites galo pradesim stimuliacija, o tada jei viskas eisis gerai, birzelio pirmoj pusej ivf unsure.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus!
Sekmes visoms!
Atsakyti
Sveikos, mergytės 4u.gif

QUOTE(meskute siaurej @ 2014 04 24, 19:53)
sveika 4u.gif

pas koki lankytis prdejot? pirmiau buvot pas ZZ?
gerai kad skyre issitirt hormonus  thumbup.gif jau ir jusu 6 iui... doh.gif bet as ir po 6 vis dar turiu vilties kad mums pavyktu su 7 iui... cool.gif

na o musu ruosimasis ivf maziausiai pusmeciui stabdomas verysad.gif rado pakitimu gimdos kaklely kuriuos reikia operuoti ... verysad.gif bet as  geriu kaip ir geriau vit D  , tardyforna, selena, foline, zuvu taukus , biciu pieneli . mb tai ir biciu pieneli ir vitaminus (sperma normospermija).

Lankiausi ir 5 IUI dariausi pas RŽ, paskutinį kartą apsilankiau VK pas gyd. M, jei viskas eisis gerai ir suderinsim laiką, tai 6 IUI patikėsiu jai smile.gif
Meškute, gaila, kad jums reikia daryti pertrauką, bet pabandykit tą laiką paskirti sau ir vyrui, pailsėkit, jei yra galimybė - paatostogaukit, pakeliaukit, kad atsigavę galėtumėt kibt prie naujų darbų smile.gif
Ir man įdomu, kaip reikia vartoti bičių pienelį ir kokia nauda iš jo? g.gif

QUOTE(Novia @ 2014 04 24, 20:33)
jap: selenas, vit d, bromelainas, folis, linu semenu aliejus. Paskutinius pora men esu numetus siek tiek, nes ilga laika sedejau, tai buvo berti pradeje.. organizmas jau buvo prisisotines. Nezinau ar nuo ju, bet dariau pertrauka. Reiktu vel pradet gerti  ax.gif

Novia, tikėkimės kad sekantis tavo ciklas praeis sklandžiai 4u.gif
Linų sėmenų aliejų vartoji dėl skydliaukės?
Matau nemažai iš jūsų vitaminą D vartoja. Niekad jo nesityriau ir niekas nesiūlė. Kažin, ar gali jo trūkumas turėti įtakos vaisingumui? g.gif

QUOTE(vilvi @ 2014 05 06, 08:25)
Na pas mane tu cistu visada buvo, tai matyt del to ir neziuredavo ciklo pradzioj. Sugerdavau letrozole 5 tabletes ir tada 9-10 cd pasirodydavau  ax.gif
kol kas kazkokiu salutiniu pojuciu, be tu slyksciu karscio bangu, nelabai ir jauciu. Na aisku kol kas dar vis dziaugiuosi dingusiom mmm, bent kelis menesius pailsejau  lotuliukas.gif Kaip supratau, nuo kitos savaites galo pradesim stimuliacija, o tada jei viskas eisis gerai, birzelio pirmoj pusej  ivf  unsure.gif

Pas mane cista buvo tik prieš porą metų, bet gydytojas irgi nesiruošė nieko žiūrėt prieš stimuliuojant, bet vieną kartą prisiprašiau, tai buvo nustebęs, kam to reikia ir kaip čia mane apžiūrėt svarstė, darė echo per pilvą. O jums pirmom mm dienom žiūrėjo, ar nėra cistų per viršų ar vaginaliniu davikliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konvalia: 06 gegužės 2014 - 18:37
bijau dabar nusisneket, bet rodos linu semenu aliejus padeda pasisavint vit D ir ne tik-. Todel ji kartu ir geriu 4u.gif
Atsakyti
Siandien su pilna narkoze dariau GN...vos atsiguliau, pradejau drebet kartu su manim ir stalas taip baisu pasidare blush2.gif biggrin.gif Na bet greit uzmigde ir jau po 20 min vel ant zemes nusileidau... rolleyes.gif Taigi rezultatas toks nei geras nei blogas,praeinami,bet visgi sunkiai...kai bus IUI gydytojas tures biski stipriau geri pastumt unsure.gif Bet sake jei per 3 kartus nepastosiu reikes daryti turbut LP verysad.gif Taigi pirmoji bus kazkur 24 diena..sestadieni..tikiuosi LV klinika dirbs blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 05 06, 20:30)
Siandien su pilna narkoze dariau GN...vos atsiguliau, pradejau drebet kartu su manim ir stalas taip baisu pasidare  blush2.gif  biggrin.gif Na bet greit uzmigde ir jau po 20 min vel ant zemes nusileidau...  rolleyes.gif  Taigi rezultatas toks nei geras nei blogas,praeinami,bet visgi sunkiai...kai bus IUI gydytojas tures biski stipriau geri pastumt  unsure.gif  Bet sake jei per 3 kartus nepastosiu reikes daryti turbut LP  verysad.gif Taigi pirmoji bus kazkur 24 diena..sestadieni..tikiuosi LV klinika dirbs  blink.gif

Nemanau, kad gali giliau pastumpti.. juk po to apvaisintas vistiek keliaus kiausintakiu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 05 06, 20:00)
bijau dabar nusisneket, bet rodos linu semenu aliejus padeda pasisavint vit D ir ne tik-. Todel ji kartu ir geriu  4u.gif

as zuvu taukus geriu kad geriau pasisavintu... gal reik pabandyt linu semenu.
o as vel kartojau vit D... kaip nekyla taip nekyla...
Atsakyti
Meskute, pagal ideja bet kurie aliejinio pagrindo turintys papildai turetu padeti pasisavinti, tai manau galima tiek su zuvu taukais, tiek su linu semenu aliejum. Man tiesiog rekomendavo siuos, tai ir vartoju blush2.gif
Atsakyti
Dar as jumis pakamantinesiu smile.gif

3-5 c.d truriu pasidaryti tyrimus (IPSU, LH, T, ir dar pora, kuriu neiskaitau). Taciau pati IUI turbut bus tik po birzelio (gyd.atostogauja) ir klausimas ar man si cikla darytis tuos tyrimus ar abu? (ta prasme ir birzeli)
Atsakyti