Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 50 tema

QUOTE(22peliukas22 @ 2014 04 14, 19:28)
Pas mane meilės jau nuo pirmos klasės, taip, kad .... nesiskųsk  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Su tom meilėm, tai galvoju, gal aš jau tikrai senstu, nes kai nuo pirmos klasės prasideda tokie dalykėliai, tai neberamu.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 04 14, 20:02)
Su tom meilėm, tai galvoju, gal aš jau tikrai senstu, nes kai nuo pirmos klasės prasideda tokie dalykėliai, tai neberamu.

Man vienais metais antrokė ar trečiokė (jau tiksliai nepamenu) per pamoką atsiuntė raštelį: ,,Ar jau galima antroj klasėj įsimylėt ?" biggrin.gif Tai pralinksmino...

Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 04 14, 19:39)
Lankiau ne kartą. Atsinaujini žinias. Patogu perskaitai kai turi laiko, išlaikai testą. O ir dar vienas pažymėjimas į kompetencijų potfelį.
Aš per atostogas dalyvauju "Antro žingsnio" mokymuose. Manau, kad jau yra dirbančių pagal šią programą. Pasidalinkite savo patirtimi. Ar naudinga programa mokiniams?

Aš seniai dirbu pagal šią programą. Ir man ir vaikams ji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2014 04 15, 09:19)

Labukas, nors dalyvauju tik pirmus metus, bet gerus programos dalykus jau pastebiu - labai prasiplėtė vaikų žodynas, drąsiau reiškia mintis, dalyvauja diskusijose, pagarba vienų kitiems sustiprėjo ir t. t. Man patinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 04 14, 22:02)

Pas mane irgi yra porelė - visur kartu, kartais pamokų metu, porinio darbo metu atskiriu juos biggrin.gif Ką gi, yra šeimų, kurios ,,kūrėsi" nuo pirmos klasės mirksiukas.gif ir laimingai visą gyvenimą gyvena kartu, prieš gamtos dėsnius nepašokinėsi 4u.gif , svarbu, kad netrukdytų dirbti tokie santykiai nė vienam porininkui 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti

Pas mane praeitoj laidoj pirmokai žaidė vestuves, o antroj klasėj vaizdavo gimdymus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2014 04 15, 17:02)
Pas mane praeitoj laidoj pirmokai žaidė vestuves, o antroj klasėj vaizdavo gimdymus  doh.gif

oho doh.gif , čia jau pažengę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2014 04 14, 09:00)
Sveikos merginos,
Taip retai beparasau, kad net nepatogu blush2.gif

Norejau paklaust ar kas lanket siuos kursus nuotoliniu  „Saugesnis internetas pedagogams“,
Mum siulo juos, tai nezinau kiek jie naudingi,nesinori tik del pliuso prasidet, darbu ir taip auksciau juros lygio

Aš dalyvavau, išsilaikiau testą. Šiaip buvo daug naudos, bent jau man, ir vaikams mokykloj filmukus rodžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2014 04 15, 08:19)

Tai gerai, kad ne veltui bus praleistos atostogos. smile.gif
Paskui bus ir man, ir vaikams naudos.
Atsakyti

Sveikos, mergaitės smile.gif
Viskas gerai su tom meilėm...Pati buvau iki ausų įsimylėjusi pirmoje klasėje. Tiesiog pasimiršta, kas ir kaip buvo ir tuomet atrodo, kad kažkaip per anksti, kad mūsų laikais nebuvo. Oi , kaip buvo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Bites Rites @ 2014 04 15, 15:27)
Aš dalyvavau, išsilaikiau testą. Šiaip buvo daug naudos, bent jau man, ir vaikams mokykloj filmukus rodžiau smile.gif

Pasikartoti ir patobulėti visada yra yra kur. thumbup.gif Laikiau testą ir aš nuotoliniu būdu.
Atsakyti
o mes su drauge pradinėse klasėse buvom susitarusios, kuris kurios bus kavalierius, o dėl vieno vos nesusipešėm lotuliukas.gif Mano ketvirtokių kažkaip dar nekankina meilė. bent jau nepasirodo lotuliukas.gif O vieną berniuką pastebėjau, nes nemokėdamas išreikšt savo susižavėjimo, su ta mergaite susimušė doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš vėl dėl to pačio prašymo rolleyes.gif
Kaip sužinojau, galima kasdien balsuot. Tad jei nesunku.... rolleyes.gif (nuoroda pašte) ax.gif
Atsakyti