Man vienais metais antrokė ar trečiokė (jau tiksliai nepamenu) per pamoką atsiuntė raštelį: ,,Ar jau galima antroj klasėj įsimylėt ?" Tai pralinksmino...
Lankiau ne kartą. Atsinaujini žinias. Patogu perskaitai kai turi laiko, išlaikai testą. O ir dar vienas pažymėjimas į kompetencijų potfelį.
Aš per atostogas dalyvauju "Antro žingsnio" mokymuose. Manau, kad jau yra dirbančių pagal šią programą. Pasidalinkite savo patirtimi. Ar naudinga programa mokiniams?
Labukas, nors dalyvauju tik pirmus metus, bet gerus programos dalykus jau pastebiu - labai prasiplėtė vaikų žodynas, drąsiau reiškia mintis, dalyvauja diskusijose, pagarba vienų kitiems sustiprėjo ir t. t. Man patinka.
Pas mane irgi yra porelė - visur kartu, kartais pamokų metu, porinio darbo metu atskiriu juos Ką gi, yra šeimų, kurios ,,kūrėsi" nuo pirmos klasės ir laimingai visą gyvenimą gyvena kartu, prieš gamtos dėsnius nepašokinėsi , svarbu, kad netrukdytų dirbti tokie santykiai nė vienam porininkui
Sveikos merginos,
Taip retai beparasau, kad net nepatogu
Norejau paklaust ar kas lanket siuos kursus nuotoliniu Saugesnis internetas pedagogams,
Mum siulo juos, tai nezinau kiek jie naudingi,nesinori tik del pliuso prasidet, darbu ir taip auksciau juros lygio
Sveikos, mergaitės
Viskas gerai su tom meilėm...Pati buvau iki ausų įsimylėjusi pirmoje klasėje. Tiesiog pasimiršta, kas ir kaip buvo ir tuomet atrodo, kad kažkaip per anksti, kad mūsų laikais nebuvo. Oi , kaip buvo Papildyta:
QUOTE(Bites Rites @ 2014 04 15, 15:27)
Aš dalyvavau, išsilaikiau testą. Šiaip buvo daug naudos, bent jau man, ir vaikams mokykloj filmukus rodžiau
o mes su drauge pradinėse klasėse buvom susitarusios, kuris kurios bus kavalierius, o dėl vieno vos nesusipešėm Mano ketvirtokių kažkaip dar nekankina meilė. bent jau nepasirodo O vieną berniuką pastebėjau, nes nemokėdamas išreikšt savo susižavėjimo, su ta mergaite susimušė