Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 50 tema

laba,
džiaugiatės savo mokinukais, kad suaugo... o maniškiai trečiokėliai taip suvaikėjo, kad vos ištempiau iki atostogų... tikiuosi pailsės ir į protą sugrįš, nes paskutiniu metu tokie leliukai,kad ojojoj...
wacko.gif gun_bandana.gif fear.gif beee.gif box.gif umn.gif bash.gif frusty.gif nail.gif (čia beveik visa mano klasė smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 13 balandžio 2014 - 18:35
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 04 13, 21:35)
laba,
džiaugiatės savo mokinukais, kad suaugo... o maniškiai trečiokėliai taip suvaikėjo, kad vos ištempiau iki atostogų... tikiuosi pailsės ir į protą sugrįš, nes paskutiniu metu tokie leliukai,kad ojojoj... 
wacko.gif  gun_bandana.gif  fear.gif beee.gif  box.gif  umn.gif  bash.gif  frusty.gif  nail.gif  (čia beveik visa mano klasė smile.gif )

drinks_cheers.gif , maniškių klonai, matyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Po atostogų pradėsim ruoštis paskutiniams skambučiui, oi, kaip gaila bus išleist savo ketvirtokus...
Atsakyti
Sveikos merginos,
Taip retai beparasau, kad net nepatogu blush2.gif

Norejau paklaust ar kas lanket siuos kursus nuotoliniu „Saugesnis internetas pedagogams“,
Mum siulo juos, tai nezinau kiek jie naudingi,nesinori tik del pliuso prasidet, darbu ir taip auksciau juros lygio
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 04 13, 20:35)
laba,
wacko.gif  gun_bandana.gif  fear.gif beee.gif  box.gif  umn.gif  bash.gif  frusty.gif  nail.gif  (čia beveik visa mano klasė smile.gif )

Labukas, taip seniai rašiau, kad tikrai net nepatogu. Mano antrokai suaugo, jau dirbti galima, o trečiokai - atvirkščiai, siūliau susikeisti vietomis lotuliukas.gif
Tikrai jau baigiasi mokslo metai, atrodo, kad kažkas ranka juos nubraukė. Bet laukia ,,karštas" mėnuo, tiek renginiais, tiek pamokom.
Ar jau davėt vaikams patikrinamuosius darbus gale metų, ar laukiat , kad būtų tikrai gale metų? mirksiukas.gif
Ačiū, PELIUK, už gražią ir įkvepiančią temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2014 04 14, 10:00)
Sveikos merginos,

Norejau paklaust ar kas lanket siuos kursus nuotoliniu  „Saugesnis internetas pedagogams“,
Mum siulo juos, tai nezinau kiek jie naudingi,nesinori tik del pliuso prasidet, darbu ir taip auksciau juros lygio

Aš nuotoliniuose dalyvavau. Greitai apsisukau mirksiukas.gif kad nelabai kas naujo, bet gal atsišviežint žinias irgi gerai.
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2014 04 14, 08:00)
Norejau paklaust ar kas lanket siuos kursus nuotoliniu  „Saugesnis internetas pedagogams“,

Labas, aš lankiau nuotoliniu būdu. Skaitant visą mežiagą, žinoma naudos galima rasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 14 balandžio 2014 - 12:21
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 04 13, 19:35)
laba,

Maniškiai taip pat suvaikėjo... matyt toks amžius... biggrin.gif
Atsakyti
Pavasaris visus paveikė.. visi tarsi pavasario darbais uzsieme smile.gif mes sia savaite dar dirbam, o tada dvi atostogaujam smile.gif jums smagu, greitai pabaiga arteja, o mums pabaiga dar uuuuu kaip toli smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2014 04 14, 09:00)
Sveikos merginos,

Lankiau ne kartą. Atsinaujini žinias. Patogu perskaitai kai turi laiko, išlaikai testą. O ir dar vienas pažymėjimas į kompetencijų potfelį.
Aš per atostogas dalyvauju "Antro žingsnio" mokymuose. Manau, kad jau yra dirbančių pagal šią programą. Pasidalinkite savo patirtimi. Ar naudinga programa mokiniams?
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2014 04 14, 13:24)
Maniškiai taip pat suvaikėjo... matyt toks amžius... biggrin.gif

O maniškiai trečiokai atrodo pagreitintai bręsti pradėjo. Pusė klasės įsimylėjo.. wub.gif Šiaip gal ir gražiai vienas kitam dėmesį rodo, per pamokas vieni nuo kitų akių nenuleidžia... Tik labai jau anksti g.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2014 04 14, 17:40)
O maniškiai trečiokai atrodo pagreitintai bręsti pradėjo. Pusė klasės įsimylėjo.. wub.gif Šiaip gal ir gražiai vienas kitam dėmesį rodo, per pamokas vieni nuo kitų akių nenuleidžia... Tik labai jau anksti  g.gif

Pas mane meilės jau nuo pirmos klasės, taip, kad .... nesiskųsk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti