Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 50 tema

Labas rytas 4u.gif
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 04 10, 20:05)
Labas,
Pačiame gale (po visų muzikėlių), ten kur renkiesi Kitas garsas yra toks pasirinkimas: Kartoti iki kito garso. Rašau lietuviškai, nes mano kompas lietuvių kalba...

Ačiū dar kartelį už pagalbą 4u.gif . Vakar neradusi tos varniukės su audacity programa pasiilginau muziką ir užsidėjau lotuliukas.gif . Nėra padėties be išeities lotuliukas.gif ..
Atsakyti
ATOSTOGOS thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
(nors ir tikriausiai kiekvieną dieną į darbą reikės, nors ir darbų kalnai, bet... smile.gif )
Atsakyti
Ir aš noriu pasidžiaugti trim oranžinėm kengūrom. smile.gif
Atsakyti
Valio atostogos! Nors ir visą savaitę dalyvausiu mokymuose. Tačiau bent pakeisiu aplinką. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 04 12, 15:48)
Valio atostogos! Nors ir visą savaitę dalyvausiu mokymuose. Tačiau bent pakeisiu aplinką. biggrin.gif

Bet matau paveikslėly ir taip jauki aplinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 04 12, 18:41)
Bet matau paveikslėly ir taip jauki aplinka lotuliukas.gif

Čia svajonė... biggrin.gif O aplinkos pakeitimu laikau, tai darbo aplinkos pakeitimą ir poilsis nuo mokinių,nes šių metų mokiniai mano doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 04 13, 08:08)
Čia svajonė...  biggrin.gif  O aplinkos pakeitimu laikau, tai darbo aplinkos pakeitimą ir poilsis nuo mokinių,nes šių metų mokiniai mano  doh.gif .

Kai pagalvoju, kad mokslų liko grynai tik šešios savaitės, man jau mano pirmokai tampa mieli, geri... mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 04 13, 10:28)
Kai pagalvoju, kad mokslų liko grynai tik šešios savaitės, man jau mano pirmokai tampa mieli, geri...  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Pirmokai sugrįš antrokais... O aš savo ketvirtokus vis koneveikdavau, o dabar jau gailiu, kad išeis. Suaugo. Subrendo paugliukai. Rudenį reiks su "vermišeliais" žaist. Vėl augint... brandint... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2014 04 13, 10:59)
Pirmokai sugrįš antrokais... O aš savo ketvirtokus vis koneveikdavau, o dabar jau gailiu, kad išeis. Suaugo. Subrendo paugliukai. Rudenį reiks su "vermišeliais" žaist. Vėl augint... brandint...  blush2.gif

Sveikos,
Vermišeliais lotuliukas.gif thumbup.gif , taikliai .

Aš jau savo antrokais vis pasidžiaugiu, matau, kad jau paaugo, jau nemažai žino ir orientuojasi mokykloje, klasėje, pamokoje.

Greit laikas prabėgo, dar vieni mokslo metai į pabaigą, nesitiki.

Ilgai lauktos atostogos, nė velnio ne atostogos, darbe bus tiek veiklos, kad tik spėk suktis. Smagu, kad mokykloje bus tylu, pailsėsim nuo triukšmo.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 04 13, 13:39)
Sveikos,
Vermišeliais  lotuliukas.gif  thumbup.gif , taikliai .

Aš jau savo antrokais vis pasidžiaugiu, matau, kad jau paaugo, jau nemažai žino ir orientuojasi mokykloje, klasėje, pamokoje.

Ilgai lauktos atostogos, nė velnio ne atostogos, darbe bus tiek veiklos, kad tik spėk suktis. Smagu, kad mokykloje bus tylu, pailsėsim nuo triukšmo.

Sveikos 4u.gif
Pritariu "vermišeliai" thumbup.gif
Pritariu ir peliukui thumbup.gif Mano antrokėliai ir jau tokie "suaugę" wub.gif Bet ir problemas sprendžia kaip suaugę, oi kaip pykstamės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 04 13, 16:39)
Sveikos,
Vermišeliais  lotuliukas.gif  thumbup.gif , taikliai .

Peliuk, Peliuk, versk negatyvą į pozityvą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 04 13, 15:37)
Peliuk, Peliuk, versk negatyvą į pozityvą drinks_cheers.gif

Pažadu biggrin.gif
Atsakyti