Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 50 tema

QUOTE(NOKIA @ 2014 05 30, 20:09)
Na tai iš kokių mokyklų, bent miestų? g.gif

Skuodo r. tongue.gif
Atsakyti
Mes dalyvavom čia, juk skelbėm ir mūsų temoj. Aš esu iš Alytaus .
http://www.upc.smm.l...-tyrinejant.php
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, dar tris dienas su būsimais pirmokais padirbėsim, ir bus kaip ir atostogos! Dar teks 3 d. nuvažiuot į "Antro žingsnio" mokymus smile.gif
Ketvirtokų paskutinis skambutis praėjo puikiai. Buvo ir juoko, ir ašarų. Labiausiai susigraudinau, kai vaikai su tėveliais atvažiavo į namus iš ryto manęs pasitikti. Apsiverkiau....
Atsakyti
Labas rytas, pagaliau tourist5.gif
beliko popiereliai.. na, kursai, egzaminas dar ...bet tai tik smulkmenos smile.gif ir cia ziuriu pagyvejimas, nes buvo pritile, net ir ne pirmose vietose musu pokalbiai;)

kaip fainai, kad atvaziavo ketvirtokai i namus smile.gif net nepagalvojau.. reiks but pasiruosus, maza ka ( po dvieju metu wink.gif

tai su paskutine pavasario dienele cool.gif
Atsakyti
Sveikos, sulaukėme taip lauktos mokslo metų pabaigos. Uch, darbų darbelių būta smile.gif
Laukia smagi vasarėlė, tik reikia pasistengti ja pasidžiaugti.
29d. ir aš su vaikasi Pašiliuose sukinėjausi smile.gif
Dar pora savaitėlių tarp popierių, seminarai ir ATOSTOGOS!!!!
Atsakyti
Aš tik savaitėlę ir atostogos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 05 31, 17:11)
Aš tik savaitėlę ir atostogos thumbup.gif

MAN tas pats. Tai laukiu nesulaukiu thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Atostogos - geras dalykas. Bet jei tokia vasara bus kaip šiandien... Tai nesmagu. Vasara bus su knyga rankoje...
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 06 01, 11:45)
Atostogos - geras dalykas. Bet jei tokia vasara bus kaip šiandien... Tai nesmagu. Vasara bus su knyga rankoje...

O kuo blogai šiandien g.gif saulė šviečia, vėjelis garbanas kedena, temperatūra nėra labai aukšta, bet dar tik pradžia vasaros mirksiukas.gif

Labas visoms, pagaliau ir aš prisikėliau gyvenimui thumbup.gif Buvau visai iškritusi doh.gif skaityt jus dar paskaitydavau, bet nieko daugiau. Geros vasaros visoms 4u.gif
Atsakyti
Pas mus vėsu, apsiniaukę, bet nelyja. Visai smagu, kai namie biggrin.gif
Atsakyti
O pas mus lyja. Pagaliau. Nors ir nesmagu, kai toks oras, bet suprantu, kad reikia. Jau įkyrėjo viską laistyt biggrin.gif
Aš irgi pratinuosi atostogauti. Nors dar dvi savaites į darbą. Dar seminariuką turėsiu, bet tai jau ne kasdieninis ruošimasis pamokoms ir renginiams thumbup.gif
Atsakyti
Jau ir pas mus lyja. Mes vakarop saslykus norim kept, kazin kaip cia bus unsure.gif
Atsakyti