Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 50 tema

Aš tai nelaimėjau , bet mano mokinio kojinytė vėl bus numegsta (O sako, į tą pačią upę nebrisk - dar negalim patikėti, kad taip du metus iš eilės).
matyt vaikas tai tikrai turi tą gyslelę. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipedike: 30 gegužės 2014 - 15:35
QUOTE(GORGONE @ 2014 05 30, 13:12)

Labai rimtai pasigičyčiau su autore.

NOKIA, klaipedike, sveikinimai nuoširdžiausi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Sveikinu visas koleges su triukšmingų metų pabaiga. jei dar kas liko - tai tik dokumentacijos sutvarkymas. Smulkmena.

Mano vaikai mane nustebino: paruošė dainelę veini patys... ir su akoponimentu. Dviese: fleita ir fortepionas. Tylomis įsiprašė baigiamajame į sceną ir sudainavo. O aš net nežinojau. Tris savaites repetavo ir nei vienas neprasitarė. Net susigraudinau. blush2.gif

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Seniai buvau užsukus. Vis bėgte ir bėgte, ir taip visą savaitę.
Su tėveliais ir vaikais mokslo metus užbaigėme pramogų parke. Nors pūtė laaabai šaltas vėjas, nei vienas nesusirgo.
Važiavome kepti duonos į senovinę sodybą. Gaminomės kepėjo kepures, klausėmės pasakojimų, piešėme, kepėme duoną. Labai turininga pamokėlė thumbup.gif
Dar dalyvavau savo buvusių mokinių, dabar jau dvyliktokų, Paskutiniame skambutyje. Pirmiausia sugraudino tai, kad nors ir pakeičiau darbo vietą, jie atvažiavo pakviesti į šventę už 15 km ir ne vienas, o dviem mašinom smile.gif Labai laukiu nuotraukos su savo dvyliktokais rolleyes.gif
Šiandien su saviškiais dariau renginį "Ką moku geriausia". Nustebino mano antrokėliai: ir šoko, ir dainavo, ir burtus rodė, ir ėjome į lauką žiūrėt, kaip moka važinėtis riedlente. Buvo smagu. Padariau "peliukų" skaidres apie klasės draugus. Oi buvo emocijų, kai reikėjo teisingai paspausti ties vaiko vardu. (Aišku, viskas teigiamai) smile.gif
Šiandien stebėjau mūsų ketvirtokų išleistuvių programą. Labai patiko. Negirdėtos ir labai gražios dainos. (Turim puikią muzikos mokytoją) Vaikai su gėlėmis, kurias atsinešė patys ir išdalino mokytojoms, kurioms norėjo. Patikėkit, vaizdas, uch smile.gif
Grįžus namo TAMO radau vienos mamytės žinutę, padėka, palinkėjimas gerų atostogų ir perduotas jos dukros komplimentas man: "Man labai labai patinka su mokytoja kalbėtis" wub.gif

QUOTE(Aurute @ 2014 05 30, 17:05)
Mano vaikai mane nustebino: paruošė dainelę veini patys... ir su akoponimentu. Dviese: fleita ir fortepionas. Tylomis įsiprašė baigiamajame į sceną ir sudainavo. O aš net nežinojau. Tris savaites repetavo ir nei vienas neprasitarė. Net susigraudinau.  blush2.gif

Labai džiugu, Aurute, kai vaikai moka nustebinti thumbup.gif

Norėjau paklausti, ar yra ir naujas.tamo.lt rasti ir įrašyti mokinių kėlimą į aukštesnę klasę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 30 gegužės 2014 - 16:46
Sveikutės, pagaliau... mokslo metai baigėsi.... biggrin.gif Dabar liko susitvarkyti dokumentus.www.naujas. tamo kėlimas yra prie mokinių dokumentai, tada atsidaro grupės,kurso keitimo dokumentai ir ten jau yra kėlimas į aukštesnę klasę.
Atsakyti
Mielosios, su mokslo metų pabaiga 4u.gif , dabar visas laikas skirtas dokumentams, klasės tvarkymui, kavutei ir sau 4u.gif sau 4u.gif sau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2014 05 30, 18:37)
Sveikutės, pagaliau... mokslo metai baigėsi.... biggrin.gif Dabar liko susitvarkyti dokumentus.www.naujas. tamo kėlimas yra prie mokinių dokumentai, tada atsidaro grupės,kurso keitimo dokumentai ir ten jau yra kėlimas į aukštesnę klasę.

ačiū, radau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 05 30, 15:33)
Pagaliau baigėsi mokslo metai  thumbup.gif  Dar pasidžiaugsiu, kad laimėjom projektą kūrybiškumui, vyksim į Suomiją. Gal dar kažkas laimėjo? g.gif

Sveikinu su laimėta kelione! Gerų įspūdžių!
Atsakyti
4u.gif Sveikos. Taip, net nesitiki, jau beveik pabaiga mirksiukas.gif Dar kartą dėkoju už pagalbą Aurutei, Leliuko_mamai , Jūsų pagalba šiandieninė "Paskutinė pamoka" pavyko puikiai. Ašarojome, raudojome iš dūšios visi, bet taip atvirai ir nuoširdžiai visi išsakėme savo išgyvenimus, padėkas, kad širdis džiaugiasi wub.gif Liko rytojaus ekskursija su vaikais ir tėveliais į Nidą. Manau puikiai papramogausime.
Į Suomiją keliauju ir aš thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 05 30, 14:58)
...ir be atgalinio bilieto
Matyt p. A. L. trūksta dėmesio.

O kažkada aš ją labai gerbiau... bet kuo toliau tuo labiau doh.gif Kaip iš mėnulio nukritus...

QUOTE(NOKIA @ 2014 05 30, 15:33)
Dar pasidžiaugsiu, kad laimėjom projektą kūrybiškumui, vyksim į Suomiją. Gal dar kažkas laimėjo? g.gif

QUOTE(R.@usra @ 2014 05 30, 19:39)
Į Suomiją keliauju ir aš  thumbup.gif

Ir mes laimėjom! Net nesitiki... Ot tai susimatysim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na tai iš kokių mokyklų, bent miestų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 05 30, 20:09)
Na tai iš kokių mokyklų, bent miestų? g.gif

Rokiškio r. O tu?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 05 30, 14:33)
Dar pasidžiaugsiu, kad laimėjom projektą kūrybiškumui, vyksim į Suomiją. Gal dar kažkas laimėjo? g.gif

QUOTE(R.@usra @ 2014 05 30, 18:39)
  Į Suomiją keliauju ir aš  thumbup.gif

QUOTE(agė-melagė @ 2014 05 30, 18:52)
Ir mes laimėjom! Net nesitiki... Ot tai susimatysim drinks_cheers.gif

Šaunuolės. O kur dalyvavote?
Atsakyti