Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 50 tema

QUOTE(gintulele @ 2014 05 23, 19:20)
Sveikos pradinukės,

Gal galite pagelbėti? Labai reikia antros klasės lietuvių kalbos ir pasaulio pažinimo pasiekimų pasitikrinimo testų. Būčiau labai dėkinga. 4u.gif

sveiki,
o kokių reikia?ar kokio autoriaus ar savo sudarytų?
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 05 23, 20:00)
sveiki,
o kokių reikia?ar kokio autoriaus ar savo sudarytų?

Visiskai nesvarbu, tiesiog, kad būtų apibendrinamasis pasitikrinamasis testas 2 klasei.
Matematikos rašėme iš testų sąsiuvinio (Riešuto).

Gilės tesuose išsiaiškinau, kad ya tas paskutinis apibendrinamasis, o lietuvių kalbos (pupos) testuose nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintulele: 23 gegužės 2014 - 19:14
QUOTE(zuzanele @ 2014 05 23, 18:33)
Sveikutės 4u.gif
Esu pakviesta į savo buvusių mokinių, dvyliktokų, Paskutinio skambučio šventę. Gal turite minčių, ką būtų galima jiems nunešti dovanų? Gal ką galima simboliško pagaminti? Ką Jūs dovanojat savo mokiniams? Dienų nedaug, o laikas tiksi.

Pernai kolege dvyliktokams paskaitė citatas iš jų rašinėlių, tokius perliukus parinko, tuos rašinėlius ir atidavė vokuose. Aš esu irgi kažkokius rašinėlius apie save į vokus sudėjusi ir atidavus. Labai užvirė diskusijos, jiems patiko. Kažkokių ten dovanų nedarau.
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 05 22, 16:08)
Sveikos 4u.gif , dar noriu paklausti ketvirtokių.Kai gavot testų rezultatus, ar buvo kokia lentelė vertinimo taškais, iš kurios galima apsiskaičiuoti lygius pagal procentus? Man vis dar neaišku pagal kokį surinktą taškų skaičių procentaliai nustatomas lygis? bigsmile.gif Nu, gal kas suprasit, ko čia aš klausiu blush2.gif

dar negavom...
Papildyta:
QUOTE(R.@usra @ 2014 05 23, 10:41)
smile.gif Labas rytas, į paštą nusiunčiau šių metų standartizuotų testų suvestines - lenteles.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Labai reikia pagalbos blush2.gif Gal kas dirbate su 2,3,4 klase vienu metu? Labai reikia pamokos plano daiktavardžio mokymui. Nedirbusi aš taip, tai net nežinau koks planas turėtų būti, kai dirbti iš karto su tiek klasių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2014 05 22, 21:38)
Sveikos mergaitės, norėčiau pagalbos doh.gif
kažkur mačiau gandro ir kregždutės trafaretus g.gif dabar neberandu doh.gif labai reikia doh.gif

Kovo 19 d. siunčiau į pirmą paštą, jei apie tuos pačius kalbam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintulele @ 2014 05 23, 20:06)
Visiskai nesvarbu, tiesiog, kad būtų apibendrinamasis pasitikrinamasis testas 2 klasei.
Matematikos rašėme iš testų sąsiuvinio (Riešuto).

Gilės tesuose išsiaiškinau, kad ya tas paskutinis apibendrinamasis, o lietuvių kalbos (pupos) testuose nėra.

[QUOTE]

Įmečiau į paštą lietuvių ir pasaulio pažinimo, ką esu susikūrusi.
Atsakyti
Gal kas turit baigiamuosius testus ar kontrolinius 3 klasei? g.gif
Tiesa,. noriu pasidžiaugti ,kad ekskursija buvo puiki. Buvom delfinariume, po to Palangoj prie jūros, suruošėm pilių statymo konkursą, po to ledų fiesta, Japoniškas sodas ir namo. Tikrai gavosi puiki ekskursija.
Atsakyti
laba
QUOTE(NOKIA @ 2014 05 24, 20:40)
Gal kas turit baigiamuosius testus ar kontrolinius 3 klasei? g.gif
Tiesa,. noriu pasidžiaugti ,kad ekskursija buvo puiki. Buvom delfinariume, po to Palangoj prie jūros, suruošėm pilių statymo konkursą, po to ledų fiesta, Japoniškas sodas ir namo. Tikrai gavosi puiki ekskursija.

turiu tik ŠOK serijos, kur testų knygose paskutiniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 24 gegužės 2014 - 20:44
QUOTE(tigruole @ 2014 05 23, 23:04)
Sveikutės. Labai reikia pagalbos blush2.gif Gal kas dirbate su 2,3,4 klase vienu metu? Labai reikia pamokos plano daiktavardžio mokymui. Nedirbusi aš taip, tai net nežinau koks planas turėtų būti, kai dirbti iš karto su tiek klasių ax.gif

Sveiki,
Dirbu su dviem klasėm. Bet laba retai mokau vieną temą abi klases.
Tai labai sunku. Daiktavardį gal ir galima, bet vis tiek pamokos uždaviniai turi būti skirtingi visoms trims klasėms. Užduotys taip pat skirtingos.Rengdama planą trims klasėms lapą dalyčiau į tris dalis- trys klasės. Ir tada planuočiau užduotis...
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 05 24, 21:43)
laba

turiu tik ŠOK serijos, kur testų knygose paskutiniai

gal turit atskanuotą, nes dirbu ne su šia serija knygų...
Atsakyti
Sveikos mergaites. Gal kas esate pildžiusios mokinio spec. ugdymosi poreikių.... Anketą ? Smagu būtų gauti pvz. ax.gif Reikia skubiai ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti