Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 50 tema

QUOTE(Vaivorytė @ 2014 05 22, 16:08)
Sveikos 4u.gif , dar noriu paklausti ketvirtokių.Kai gavot testų rezultatus, ar buvo kokia lentelė vertinimo taškais, iš kurios galima apsiskaičiuoti lygius pagal procentus? Man vis dar neaišku pagal kokį surinktą taškų skaičių procentaliai nustatomas lygis? bigsmile.gif Nu, gal kas suprasit, ko čia aš klausiu blush2.gif

4u.gif Mums pavaduotoja atnešė respublikos suvestines su lentelėmis - ten aiškiai surašyti visų rašytų darbų rezultatai taškais, lygiais ir procentais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 22 gegužės 2014 - 19:51
Gal žinote, ar nuo rugsėjo 1 d. pradinių klasių mokytojos galės mokyti etikos dalyką savo klasės mokiniams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2014 05 22, 22:50)
4u.gif Mums pavaduotoja atnešė respublikos suvestines su lentelėmis - ten aiškiai surašyti visų rašytų darbų rezultatai taškais, lygiais ir procentais.

Gal būtų galima tą lentelę pamatyti ir tais procentais pasinaudoti kasdieniniame vertinime? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2014 05 22, 20:50)

Mes taip pat šiandien susipažinom. Yra diagramos palyginimui su rezultatais klasėje, mokykloje ir šalyje ( sugraduota lygiais ). Ataskaitoje taip pat gana aiškiai surašyta, kiek taškų, kokiam lygiui.
Papildyta:
QUOTE(1aviada @ 2014 05 22, 21:16)
Gal žinote,  ar nuo rugsėjo 1 d. pradinių klasių mokytojos galės mokyti etikos dalyką savo klasės mokiniams? g.gif

Mes atiduodam tai mokytojai, kuriai "reikia". Taip jau trys metai. Iki to vedėm kiekviena savo ( jeigu susidaro pogrupis ). Šiandien taip pat pasirašėm, kad atiduodam.
Taip reikia doh.gif
Atsakyti
Gal žinote,  ar nuo rugsėjo 1 d. pradinių klasių mokytojos galės mokyti etikos dalyką savo klasės mokiniams? g.gif

Šiaip tai, manau, kad galima. Juk mes esame pradinio ugdymo dalykų mokytojos.
Atsakyti
Sveikos mergaitės, norėčiau pagalbos doh.gif
kažkur mačiau gandro ir kregždutės trafaretus g.gif dabar neberandu doh.gif labai reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 05 22, 16:08)
Sveikos 4u.gif , dar noriu paklausti ketvirtokių.Kai gavot testų rezultatus, ar buvo kokia lentelė vertinimo taškais, iš kurios galima apsiskaičiuoti lygius pagal procentus? Man vis dar neaišku pagal kokį surinktą taškų skaičių procentaliai nustatomas lygis? bigsmile.gif Nu, gal kas suprasit, ko čia aš klausiu blush2.gif

Radau internete skaidres apie standartizuotų testų vertinimą. Pasirodo ir knyga yra išleista. Gaila man neteko jos vartyti.... Įmesiu į paštą tas skaidres.

Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 05 22, 21:20)
Gal būtų galima tą lentelę pamatyti ir tais procentais pasinaudoti kasdieniniame vertinime? bigsmile.gif

4u.gif Namuose neturiu skenerio. Jei niekas nepagelbės, tai rytoj mokykloj nuskenuosiu ir įkelsiu į paštą smile.gif
Atsakyti

Kad visada galėjo. Tik lengvu prievartos būdu, kaip ir muzika vis liepia atiduoti. Nors mes visada etika vedame pačios, tik muziką ir šokį atiduodam.
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 05 22, 21:20)

smile.gif Labas rytas, į paštą nusiunčiau šių metų standartizuotų testų suvestines - lenteles.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Esu pakviesta į savo buvusių mokinių, dvyliktokų, Paskutinio skambučio šventę. Gal turite minčių, ką būtų galima jiems nunešti dovanų? Gal ką galima simboliško pagaminti? Ką Jūs dovanojat savo mokiniams? Dienų nedaug, o laikas tiksi.
Atsakyti
Sveikos pradinukės,

Gal galite pagelbėti? Labai reikia antros klasės lietuvių kalbos ir pasaulio pažinimo pasiekimų pasitikrinimo testų. Būčiau labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti