QUOTE(NOKIA @ 2014 05 20, 16:56)
Važiuojam penktadienį su vaikais į klaipėdą ir Palangą.Aplankysim delfinariumą, užsisakėm edukacinę programėlę Klaipėdoj ir jūros aplankymas Palangoje. Gal kas buvot, ką nors dar pasiūlytute aplankyti?
Kaip smagu
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 05 20, 18:55)
Siūlau aplankyti Kretingos dvare žiemos sodą. Soriukas, neatsimenu dvaro ar rūmų pavadinimo
Na nepykit, bet man asmeniškai nepadarė jokio įspūdžio tas sodas. Jei atmesti asmeniškumus - vaikų ten nevežčiau. Tuo labiau jūs iš toli
QUOTE(Aurute @ 2014 05 20, 21:31)
Nueikit bent į delfinų pasirodymą. labai įdomu.
Paskui, vaikams būna įdomu Ventės rage.
Labai įdomus yra laikrodžių muziejus. Visos ekspozicijos išdėstytos laikmečiais, nuosekliai.
Mažosios Lietuvos istorijos muziejuje puikios edukacinės apie duoną, apie linus, apie bites. Ekspozicija irgi tokia itin būdinga Klaipėdos kraštui.
Aplankykit kruizinių laivų terminalą (gaila, laivas joks dabar neatplaukia), pasipaveiksluokit prie berniuko.
Delfinų pasirodymas tikrai vertas dėmesio, tik kad kainuoja nepigiai.
O Ventės ragas išties gal jau nebepriima turistų. Mes buvome balandžio pradžioje, tai minėjo, kad uždraudė, kol vyks statybos. (Kažkas pasiskudė, apskundė ir t.t. ech)
QUOTE(Bites Rites @ 2014 05 21, 06:45)
Būtinai užsukit į mini zoologijos sodą, labai patiko mokinukams
Esu vilnietė. Prie jūros su savo klase važiavau 2 kartus. Galiu drąsiai teigti, kad įdomiausia vaikams buvo ne muziejai, pasivaikščiojimai po miestą, bet laisvalaikis prie jūros. O jūs esate iš toli, tai vaikams pati geriausia ekskursija. Patarčiau pusę laiko skirti pažintinei veiklai, o kita pusę laiko (jei ne daugiau) pasibuvimui prie jūros.
Tikrai ir būtinai vaikus užveškit į mini zoo sodą. Kaunas man arčiau, bet nepamenu kada buvau jo zoologijos sode. Jau trečius metus iš eilės savo nuosavus vaikus vežu į Klaipėdą
Tik vat klausimas su laiku? Ar tikrai spėsit visur nuvykti ir viską pamatyti? Kelionė tolima, vairuotojui tam tikri ribojimai...Nebent važiuotų 2 vairuotojai.