laba, gal kas turite ir galite pasidalinti
2014-03-12 PAŽYMA IR DALYVIŲ SĄRAŠAS. Lina Venskutė "Mąstymo kultūrą ugdanti mokykla. Reflektyvus klausinėjimas ir mąstymo įpročiai"
2014 m. kovo 18 d. Jolita Pundziuvienė "Paauglio pasaulis. Koks jis?"
būčiau labai dėkinga
Aš keliadama su mokiniais pasiimu Tic tac žirnelių, kad "nuimtų" blogumą
QUOTE(kad ji kur galas @ 2014 05 15, 18:30)
laba, gal kas turite ir galite pasidalinti
2014-03-12 PAŽYMA IR DALYVIŲ SĄRAŠAS. Lina Venskutė "Mąstymo kultūrą ugdanti mokykla. Reflektyvus klausinėjimas ir mąstymo įpročiai"
būčiau labai dėkinga
būčiau labai dėkinga
Abi pažymas išsiunčiau į paštą
O gal kas turi 2014-03-10 Jolita Pundziuvienė "Pasitikėjimo savimi stiprinimas" ir 2013 m. lapkričio 18 d. Loreta Šernienė "Siekiant geresnės ugdymo kokybės"? Labai reikia, o taškų nulis
Lyg ir anksčiau kažkas klausė, kaip įdėti į skaidres muziką, kas galite pagelbėti. Būčiau dėkinga.
QUOTE(ninkute @ 2014 05 15, 21:13)
Lyg ir anksčiau kažkas klausė, kaip įdėti į skaidres muziką, kas galite pagelbėti. Būčiau dėkinga.
Sveiki,
Kag grotų muzika per visas skaidres aš keliu Perėjimai-Garsas_Kitas garsas (pasirenku norimą muziką) ir pačioje apačioje yra Kartoti iki kito garso (gros tol kol pasikeis melodija arba vėl kartos nuo pradžių tą pačią).
Sėkmės!
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 05 15, 23:05)
Sveiki,
Kag grotų muzika per visas skaidres aš keliu Perėjimai-Garsas_Kitas garsas (pasirenku norimą muziką) ir pačioje apačioje yra Kartoti iki kito garso (gros tol kol pasikeis melodija arba vėl kartos nuo pradžių tą pačią).
Sėkmės!
Sėkmės!
... ir, kad grotų bet kuriame kompiuteryje, ne tik jūsiškiame, muzikinio kūrinio formatas turi būti wav. Kitu atveju į kitą kompiuterį teks kartu su skaidrėmis kelti ar persiųsti ir įrašą.
QUOTE(b.s @ 2014 05 14, 15:04)
Keturis metus prisitaikom prie kiekvieno vaiko temperamento,kad tik padarytų geriau, neskubėdamas. Dar ir papildomo laiko duodam, jei tik nori kažką užbaigti. O čia žinių patikrinimo fabrika. Spėjai, gerai - nespėjai (kyla klausimas) kodėl?
apgailėtini, apgailėtini standartiniai testai Sukurti juos galėjo tik žmonės, primygtinai trokštantys paskelbti pasauliui, kad Lietuvos pradinukai neraštingi, o mokytojai nekompetetingi
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 05 16, 05:45)
... ir, kad grotų bet kuriame kompiuteryje, ne tik jūsiškiame, muzikinio kūrinio formatas turi būti wav. Kitu atveju į kitą kompiuterį teks kartu su skaidrėmis kelti ar persiųsti ir įrašą.
Ačiū už konsultaciją, bandysiu.
QUOTE(agė-melagė @ 2014 05 12, 21:14)
KETVIRTOJE IR AŠ NETURĖJAU PRATYBŲ. BET TIK NUO NAUJŲ METŲ. VIS NEPASITIKĖJIMAS SAVO MINTIMIS. ATRODO REIK SEKTI AUTORITETAIS, BET, KAD JAU TIE AUTORITETAI VISAI NUSIPAISTO. TIKRAI, UŽDUOČIŲ KALNAI, BET NAUDOS NULIS.
ir man tas pats , po šiemetinės ketvirtokų egzekucijos, kaip čia kažkas taikliai pastebėjo, brazda mintis, kad reik pratybų atsisakyt, bet jau tiek metų paliko įpročio antspaudą . Visai aišku, kad darbo yra ir vadovėly, dabar dar tos naujos pratybos sudomino. O bent jau sau atsišvietimui perkat komplektą?
Man neramiausia dėl gilės pratybų, nes veiklos tada galvoti reikėtų nemaža i.
Pasitarkim dar šiuo klausimu. Ketvirtokės, kokia jūsų nuomonė?Kas dirbot su pratybom-pasiteisino?
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 05 17, 15:32)
Ketvirtokės, kokia jūsų nuomonė?Kas dirbot su pratybom-pasiteisino?
Dirbau su ketvirtokais ne vienerius metus ir pratybos man nepasiteisino, nes man asmeniškai nepatinka, kad į vieną užduotį sugrūsta dar po tris užduotis. Yra mokytojų, kurios turi pratybas, bet paskui girdisi atsiliepimai, kad vaikai neskaito užduočių arba atlieka tik dalį užduoties. Jeigu reikia kažką įrašyti dar atlieka, o jau žiūrėk ir nepabraukta ar dar kažkas neatlikta. Man svarbiau, kad mokinys mokėtų parašyti vaizdingą sakinį be klaidų, kad gebėtų dėstyti mintis raštu, todėl aš asmeniškai prieš pratybas. Norėčiau pamatyti tuos sąsiuvinius, apie kuriuos diskutuojama, gal ten sudomintų raštingumui mokyti.
Mes pailsėjom nuo mokslų-važiavom į pajūry