Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 50 tema

Pas mus per stnd. testus mokytojai nedalyvavo, o vede psichologe, soc. pedagoge ir pavaduotojos. Per klases lakste švietimo skyrius ir stebėjo ar viskas gerai vykdoma. Vyko viešas durų trankymas.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 05 14, 09:27)
labas smile.gif maniškiai irgi rašo, tai aš į "mokytojyną" biggrin.gif

Aurute, dirba jos su vaikais, bet ne tokiais kaip mes eilinės smile.gif dabar rašomi nacionaliniai testai, tai yra pilotuojamos užduotys kitų metų standartizuotiems.

gavau šiandien matematikos atsakymus, likau nustebinta. tikėjaus žymiai blogiau. dabar beliko sulaukt rašinių smile.gif

Tai va, kad dirba ne su eiliniais. Aš dar negaliu skųstis. Pas mane nėra adaptuotų. Vis tik spec. mokykla. Bet turiu draugių, kurios klasėje po keletą turi.

Sveikinu sulaukus gerų rezultatų. Mes taisysim viena kitos darbus. Pačiom įdomu, kokie bus rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 05 14, 10:27)
labas smile.gif maniškiai irgi rašo, tai aš į "mokytojyną" biggrin.gif

Aurute, dirba jos su vaikais, bet ne tokiais kaip mes eilinės smile.gif dabar rašomi nacionaliniai testai, tai yra pilotuojamos užduotys kitų metų standartizuotiems.

gavau šiandien matematikos atsakymus, likau nustebinta. tikėjaus žymiai blogiau. dabar beliko sulaukt rašinių smile.gif

O tie rezultatai kiekvienam mokiniui atskirai, ar yra lygmenų, taškų lentelė. Įdomu pasižiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2014 05 14, 10:54)
Pas mus per stnd. testus mokytojai nedalyvavo, o vede psichologe, soc. pedagoge ir pavaduotojos. Per klases lakste švietimo skyrius ir stebėjo ar viskas gerai vykdoma. Vyko viešas durų trankymas.

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Pas mus tai šiemet kalba, kad niekam neberūpi dvyliktokų egzaminai, visas dėmesys, kaip geriau ketvirtokus patikrint ...

Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2014 05 14, 10:34)
O tie rezultatai kiekvienam mokiniui atskirai, ar yra lygmenų, taškų lentelė. Įdomu pasižiūrėti mirksiukas.gif

mums davė darbus pasižiūrėt, susirašiau taškus kiekvieno. reikia laukt kol paskelbs kiek taškų kokiam lygiui priskirt.
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2014 05 14, 07:29)
31 uždainys- 45 min. Tai gal pradėkime slkaičiuoti....... 

Normaliai smile.gif Čia jau ne žinių patikrinimas, o olimpiada biggrin.gif galvoti apie sprendimo būdus nėra kada, kokybės taip pat nelabai yra kada ieškoti, svarbiausia - kiekybė biggrin.gif . O juk gerai pagalvojus, tai net iš keleto uždavinių jau matosi vaiko žinios ir visai nereikia jų 31 išspręsti, kad jos pasimatytų. Gaila, kad niekas į mūsų nuomonę dėmesio nekreipia ir niekas nepaklausia, eiliniai pas mus klasėse vaikai, tarp kurių yra visokių ar tik atrinkti gabiausieji... O ką daryti vaikui, kurio temperamentas yra ne iš greitųjų? Juk yra labai gabių vaikų, kurie labai lėtai dirba. Vadinasi, jie jau nėra gabūs, nes nespėja pagal tokį "pakištą" konvejerį...

Išsikalbėjau už visą tylėtą laiką biggrin.gif

Straipsnį mokytojos parašytą skaičiau. Paskaitykit ir Jūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2014 05 14, 11:29)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Pas mus tai šiemet kalba, kad niekam neberūpi dvyliktokų egzaminai, visas dėmesys, kaip geriau ketvirtokus patikrint ...

Va va, pradeda nuo mažųjų. Ir vėl linksniuos, pradinukės turi išmokyti per 4 metus, o mes tik kartosim(čia apie dalykų temas) ir gilinsim žinias vyresniems 8 metus. Nemoka 12 klasėj - „kas mokė juos pradinėj?“

QUOTE(rityte @ 2014 05 14, 13:45)
Normaliai smile.gif Čia jau ne žinių patikrinimas, o olimpiada  biggrin.gif galvoti apie sprendimo būdus nėra kada, kokybės taip pat nelabai yra kada ieškoti, svarbiausia - kiekybė biggrin.gif . O juk gerai pagalvojus, tai net iš keleto uždavinių jau matosi vaiko žinios ir visai nereikia jų 31 išspręsti, kad jos pasimatytų. Gaila, kad niekas į mūsų nuomonę dėmesio nekreipia ir niekas nepaklausia, eiliniai pas mus klasėse vaikai, tarp kurių yra visokių ar tik atrinkti gabiausieji... O ką daryti vaikui, kurio temperamentas yra ne iš greitųjų? Juk yra labai gabių vaikų, kurie labai lėtai dirba. Vadinasi, jie jau nėra gabūs, nes nespėja pagal tokį "pakištą" konvejerį...

Išsikalbėjau už visą tylėtą laiką  biggrin.gif

Straipsnį mokytojos parašytą skaičiau. Paskaitykit ir Jūs smile.gif

Keturis metus prisitaikom prie kiekvieno vaiko temperamento,kad tik padarytų geriau, neskubėdamas. Dar ir papildomo laiko duodam, jei tik nori kažką užbaigti. O čia žinių patikrinimo „fabrika“. Spėjai, gerai - nespėjai (kyla klausimas) kodėl?
Atsakyti
Keturis metus mokykloje drožiame vaiku, kad atsakinėtų į klausimus pilnais, sklandžiais sakiniais. O va standartizuotame teste visai to nereikalauja, užskaitomas ir vienas ar keli žodžiai. Ar gebėjimas parašyti pora žodžių yra liet.k. vertinimo rodiklis. Pikta aš ant tų testų ir jų organizavimo tvarkos. Mokytojai kaip labdaros teikėjai, vieni sukuria, o kiti už ačiū savo laisvą laiką aukoja.

Pasitikrinti reikia, tikrai ne prieš esu, bet pradinukam negalima riboti laiko. Manau, kad patikrinti žinias įmanoma su per pus mažiau užduočių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 14 gegužės 2014 - 17:27
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 05 14, 17:27)
Keturis metus mokykloje drožiame vaiku, kad atsakinėtų į klausimus pilnais, sklandžiais sakiniais. O va standartizuotame teste visai to nereikalauja, užskaitomas ir vienas ar keli žodžiai. Ar gebėjimas parašyti pora žodžių yra liet.k. vertinimo rodiklis. Pikta aš ant tų testų ir jų organizavimo tvarkos. Mokytojai kaip labdaros teikėjai, vieni sukuria, o kiti už ačiū savo laisvą laiką aukoja.

Pasitikrinti reikia, tikrai ne prieš esu, bet pradinukam negalima riboti laiko. Manau, kad patikrinti žinias įmanoma su per pus mažiau užduočių.

Kažką praleidau tikriausiai blush2.gif , o kiek laiko duoda tiems testams?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 05 14, 18:39)
Kažką praleidau tikriausiai  blush2.gif , o kiek laiko duoda tiems testams?

Net 45 minutes.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 05 14, 18:39)
Kažką praleidau tikriausiai  blush2.gif , o kiek laiko duoda tiems testams?

45 min
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 05 14, 17:44)
Net 45 minutes.

QUOTE(zuzanele @ 2014 05 14, 17:47)

Čia jau šiemet triniti.gif , ar dar palaukt? gaila, kad čia vieša erdvė.....
Atsakyti