Labas rytas
Vaikai rašo, o aš pas jus užsukau.
QUOTE(rityte @ 2014 05 13, 20:15)
Paskui papasakok, kiek laiko taisymui reikės sugaišti
Vien pažiūrėjus į lapų galybę silpna darosi. Negi neina vaikų žinių pamatyti mažesnėje apimtyje. Man jau šiemet norisi kūrėjus pomidorais apmėtyti, nors rašysiu tai tik kitais metais
Tikrai reik jiems
. Tik 5 vaikai "įtilpo" į 45 min.
Rašom toliau. Užfiksuoju laiką, kiek kuris rašo. Kadangi testus atliekam tik dėl savęs, tai laio keriboju. Tikiuosi, kad dviejų pamokų pakaks ir "patiems pačiausiems".
Nerimą kelia rusakalbiai, kurie tik mokykloj ir girdi lietuvių kalbą, o gyvena grynai rusiškoj aplinkoj. Jaučiu, kad bus pūgų prirašę, nes sakė, kad žiauriai lengva.
Taisysiu savaitgalį.
Iruciukass, gražios tavo nuorodos, bet labai jau daug laiko užimtų tiek ruošt. Gerai, jei turi pagalbininkų. Aš kol kas ieškau kuo paprastesnių variantų.
QUOTE(arden @ 2014 05 13, 21:15)
baik
klabėjau su viena iš sudarinėtojų. kai pasakiau saviškių rezultatus, tai labai nustebo. mol labai lengvas testas, gal net per lengvas
testas yra įrankis vaikų gebėjimams nustatyti, pasitikrinti ar sutampa su mūsų vertinimais. tai ir pasitikrinau. užduotis geba atlikt, tik kad baisūs flegmos. tai ką daryt?
Per lengvas kam? Sudarytojui? Ar jie yra dirbę paprastoje mokykloje su eiliniais vaikais?
Vildinga, užuojaut tau ir tavo vaikams. Gal pavyks nukopint variantą kitų metų?