Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 50 tema

QUOTE(waivoryte @ 2014 05 12, 18:03)
sveikutės, ar kuri nors esate dirbusi lietuvių kalbą be pratybų g.gif

Sveiki,
Taip, aš dirbu be pratybų 3 ir 4 klasėse. Perku G. Banuškevičienės testus. Šviečiu įvairias teksto suvokimo užduotis. Sugalvoju pati. Vadovėlyje esančios užduotys. Ir mano mokiniams pakanka. Daugiau nespėtume.
Perku tik pirmoje ir antroje klasėse. Nors kitąmet antrokams tikriausiai nepirksiu, nes labai silpni. Reikės sudaryti pačiai kažkokias lengvesnes užduotis.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2014 05 12, 20:58)
Sveikutės mergaitės, dirbu be pratybų su ŠOK serijos vadovėliais. Vaikai baigia 3 klasę. Darbo užtenka ir be pratybų. Aišku pamokoms reikia ruoštis, bet aš manau, kad pamokos kokybiškesnės. Aš net ir Gilės vadovėlį turėjau vieną. Tekstą iš knygos vaikams iškerpu, atspausdinu ir jie įsiklijuoja į sąsiuvinį. Kitiems metams ketvirtokams pirksime lietuvių kalbos ir matematikos pratybas standartizuotiems testams. Dar yra sąsiuvinys ,,Kūrybinio rašymo dirbtuvės", skirtas mokytis rašyti kūrybinius darbus ir ,,Kas skaito, rašo..." Tame sąsiuvinyje yra net 20 įgarsintų diktantų. Pratybų sąsiuvinių nepirksim ir kitiems mokslo metams.
Papildyta:
Ketvirtokams išleistuvių šventę mokykloje tapo tradicija, daro trečiokai, todėl ketvirtokai ateina tik į šventę. Taip kad puolėm ruoštis tai šventei. Dar šią savaitę darom su tėveliais pasisėdėjimą. Vaikai ruošiasi patys. Matysim kas mums gausis.

Gal konkrečiau parašyti apie tuos sąsiuvinius, man dar neteko apie tokius girdėti g.gif
Pati pratybų kol kas neketinu atsisakyti, bet dalį užduočių noriu pakeisti kažkuo kitu.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 05 13, 00:13)
Gal konkrečiau parašyti apie tuos sąsiuvinius, man dar neteko apie tokius girdėti  g.gif
Pati pratybų kol kas neketinu atsisakyti, bet dalį užduočių noriu pakeisti kažkuo kitu.

čia patys naujausi sąsiuviniai. Pirmi metai pasirodys.
Atsakyti
QUOTE(waivoryte @ 2014 05 12, 18:03)
sveikutės, ar kuri nors esate dirbusi lietuvių kalbą be pratybų g.gif

aš šiemet dirbu ir tuo labai džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Į paštą atsiunčiau nuskanavusi šių metų standartizuotus testus, jei kuri dar norėtumėte išbandyti.
Atsakyti
[quote=Vildinga,2014 05 12, 15:50]
Sveikutės, labai tikiuosi, kad dar bent kas mane prisimena ax.gif
Užsukau pasilabinti, prisiduoti, kad visa dar esu su jumis.
Nekokie man šie metai vaikų ligų ligelių atžvilgiu. Tad pačios mamos ir suprantat, kiek tai reikalauja jėgų. Ne tiek fizinių, kiek emocinių. Pas jumis užklysti laiko ir nebelieka.
Oi kaip suprantu. Maniškiai irgi šiemet iš ligų neišlipa. Vienas po kito ir taip be pabaigos verysad.gif

Dabar jau laukiu mokslo metų pabaigos ir suku galvą, kaip čia įsimintiniau ketvirtokams juos užbaigus....
Į paštą įmečiau porą scenarijų mokslo metų baigimo šventei. Gal rasit kokių idėjų?
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 05 13, 01:06)
Į paštą atsiunčiau nuskanavusi šių metų standartizuotus testus, jei kuri dar norėtumėte išbandyti.

O gal kas nors turite 2 klasės standartizuotus testus? Girdėjau, kad ir antrokai juos rašo. Būtų įdomu žvilgtert.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Iruciukass @ 2014 05 13, 16:22)
O gal kas nors turite 2 klasės standartizuotus testus? Girdėjau, kad ir antrokai juos rašo. Būtų įdomu žvilgtert.

Pas mus sakė, kad jie bus tik kitais metais thumbup.gif
Papildyta:
Aš turiu ketvirtokų standartizuotų testų matematikos atsakymus. Ar reiktų?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 05 13, 19:00)
Sveikos 4u.gif
Pas mus sakė, kad jie bus tik kitais metais thumbup.gif
Papildyta:
Aš turiu ketvirtokų standartizuotų testų matematikos atsakymus. Ar reiktų?

Reiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 05 13, 19:05)

Jau pašte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 13 gegužės 2014 - 18:19
4u.gif Mergaitės, kurios taisėte skaitymo standartizuotas užduotis, koks bendras vaizdas apie vaikų atliktas užduotis? Mums pavaduotoja davė kaip patikrinamąjį darbą. kai su kolege pradėjome taisyti - pašiurpome, begalė nuliukų. Ar čia mūsiškiai tokie? g.gif
Atsakyti
Sveikutės, Kitais metais kaip suprantu ketvirtokams bus standartizuotas ir pasaulio paž. testas, o antrokams diagnostinis kažkoks vertinimas.
Atsakyti