Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 50 tema

QUOTE(ninkute @ 2014 05 08, 19:26)
Labutis,
Darbai veja darbus, mokslo metai jau į pabaigą. Dar laukia mamyčių diena, mokslo metų užbaigimo šventė. Kaip švenčiate mokslo užbaigimą, ką darote ? Ar ruošiate kokią programą? Pasidalinkite.

Sveikutės, matau, kad visos sukamės kaip voverės, nors galas atrodo netoli....... bet ......
pas mus už mokslo metų užbaigimo šventę atsakingi trečiokai. Teks imtis rimto darbo. minčių daug, bandau jas sudėlioti. kai baigsiu, įmesiu į paštą. pas mus turi būti tema- galvoju apie boružėlių vasaros stovyklos atidarymą. pašoksim, padainuosim, apdovanosim geriausius ir gražiai išsiskirstysim. jei turit kokių minčių, pasidalinkit, nes jau stogai važiuoja nuo visko rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutės, ar kuri nors esate dirbusi lietuvių kalbą be pratybų g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga99 @ 2014 05 12, 18:03)
Sveikutės, matau, kad visos sukamės kaip voverės, nors galas atrodo netoli....... bet ......
pas mus už mokslo metų užbaigimo šventę atsakingi trečiokai. Teks imtis rimto darbo. minčių daug, bandau jas sudėlioti. kai baigsiu, įmesiu į paštą. pas mus turi būti tema- galvoju apie boružėlių vasaros stovyklos atidarymą. pašoksim, padainuosim, apdovanosim geriausius ir gražiai išsiskirstysim. jei turit kokių minčių, pasidalinkit, nes  jau stogai važiuoja nuo visko rolleyes.gif  lotuliukas.gif

Man taip pat galva sukasi, ką padaryti mokslo metų pabaigai. Gal kokią idėją, mintį galiu nugvelbti.
Papildyta:
QUOTE(waivoryte @ 2014 05 12, 18:03)

Aš dirbu be pratybų jau keleri metai ir nežadu jų turėti. Sunkiau su dviem klasėmis be pratybų, o su viena tai labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(waivoryte @ 2014 05 12, 18:03)

Sveikutės 4u.gif . Visą laiką dirbau su pratybom, bet pradėjau norėti jų atsisakyti ax.gif , nes pažvelgus į standartizuotus testus, reikalavimus, pradedi manyti, kad ketvirtokas turi rašyti vos ne literatūrinius kūrinius doh.gif . Kad nebūtų man (ne vaikams lotuliukas.gif ) šokas, tai mažinsiu palaipsniui- kitąmet imsiu 2 iš 4 dalių, o ketvirtoj klasėj greičiausiai visai atsisakysiu g.gif . Manau, kad galima ir be jų išsiversti ax.gif . Geriau daugiau kursim, rašysim į sąsiuvinius mirksiukas.gif
Atsakyti
Man asmeniškai nepasitvirtino pratybos, nes kai ketvirtoje klasėje pratybose vienoje užduotyje po 3 užduotis, tai tik spėk skaityti ir lėk per užduotis, o naudos nelabai ką duoda. Tik rašyti ir dar kartą rašyti į sąsiuvinius (mano asmeninė nuomonė).
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 05 12, 19:09)
Man asmeniškai nepasitvirtino pratybos, nes kai ketvirtoje klasėje pratybose vienoje užduotyje po 3 užduotis, tai tik spėk skaityti ir lėk per užduotis, o naudos nelabai ką duoda. Tik rašyti ir dar kartą rašyti į sąsiuvinius (mano asmeninė nuomonė).

drinks_cheers.gif KETVIRTOJE IR AŠ NETURĖJAU PRATYBŲ. BET TIK NUO NAUJŲ METŲ. VIS NEPASITIKĖJIMAS SAVO MINTIMIS. ATRODO REIK SEKTI AUTORITETAIS, BET, KAD JAU TIE AUTORITETAI VISAI NUSIPAISTO. TIKRAI, UŽDUOČIŲ KALNAI, BET NAUDOS NULIS.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 05 12, 19:09)

Aš irgi pastebėjau, kad su savo antrokais turiu kuo daugiau rašyti į sąsiuvinius, o ne į pratybas.
Atsakyti
Pratybų neimu nuo pirmos klasės.
Atsakyti
Vildinga, kaip malonu tave vėl susitikt. Nors virtualiai. mes su mokytoja danute kasdien vis jus prisimenam wub.gif blush2.gif .

Kaip matematikos testai? Mes rašom trečiadienį. Tik dėl savęs, tai jau atsispauzdinom senesnius. blush2.gif

Laukiam metų pabaigos. Dar nesimąsčiau, ką padovanot ketvirtokams.

Pratybų nemėgstu. Ketvirtoj klasėje nebepirkau. Kaip darysiu su pirmokais dar nežinau. Mokykla pereina į ŠOKą. Reiks dar pažindintis. Kokia pirmokių patirtis su ŠOKu ir jų pratybom?
4u.gif

Atsakyti
laba,
prašau pagalbos... 4u.gif gal galėtumėte 3 kl. Gilės 8-tą testą atsiųsti?
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 05 12, 19:35)
laba,
prašau pagalbos...  4u.gif  gal galėtumėte 3 kl. Gilės 8-tą testą atsiųsti?

Jei primintum savo e paštą, galėčiau pagelbėt.
Kitais metais žadu neimti pupos pratybų. Darysiu ekperimentą.
Atsakyti
Sveikutės mergaitės, dirbu be pratybų su ŠOK serijos vadovėliais. Vaikai baigia 3 klasę. Darbo užtenka ir be pratybų. Aišku pamokoms reikia ruoštis, bet aš manau, kad pamokos kokybiškesnės. Aš net ir Gilės vadovėlį turėjau vieną. Tekstą iš knygos vaikams iškerpu, atspausdinu ir jie įsiklijuoja į sąsiuvinį. Kitiems metams ketvirtokams pirksime lietuvių kalbos ir matematikos pratybas standartizuotiems testams. Dar yra sąsiuvinys ,,Kūrybinio rašymo dirbtuvės", skirtas mokytis rašyti kūrybinius darbus ir ,,Kas skaito, rašo..." Tame sąsiuvinyje yra net 20 įgarsintų diktantų. Pratybų sąsiuvinių nepirksim ir kitiems mokslo metams.
Papildyta:
Ketvirtokams išleistuvių šventę mokykloje tapo tradicija, daro trečiokai, todėl ketvirtokai ateina tik į šventę. Taip kad puolėm ruoštis tai šventei. Dar šią savaitę darom su tėveliais pasisėdėjimą. Vaikai ruošiasi patys. Matysim kas mums gausis.
Atsakyti