Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 50 tema

QUOTE(zuzanele @ 2014 05 10, 22:08)
Kada paskutinis skambutis? ax.gif

29 d
Atsakyti
QUOTE(dajana03 @ 2014 05 10, 23:32)

Taip vėlai? g.gif
Anksčiau lyg būdavo kažkur vidury mėnesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 05 11, 08:03)
Taip vėlai? g.gif
Anksčiau lyg būdavo kažkur vidury mėnesio ax.gif

Pas mus darys 30d. Matai, kiekvienais metais vis kitaip. Pagal ugdymo planą
Atsakyti
Suku galvą kelintą dieną, kaip papuošti mokyklą paskutinei mokslo metų dienai. Gal galite pasiūlyti iš savo aplinkos idėjų. Pas mus puošia visi pradinukai, nesvarbu ar vidų mokyklos ar lauką. Gal ką panašaus esate darę.
Papildyta:
Tikrai jau galva susisuko, kad nebemoku net parašyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ninkute: 11 gegužės 2014 - 12:58
Laba diena,
Labai nedrąsiai ir aš jungiuosi į Jūsų būrį... Priimsite? blush2.gif 4u.gif
Vis norisi prisijungti, bet kai dirbu tik laikinus pasiūlymus (pavadavimus), tai labai nedrąsu. verysad.gif
user posted image
Tad jei priimsite, ateinu bigsmile.gif
Čia mano antrokiukų darbelis Mamytėms. Mintis tokia, kad mama visus ateitį gražius, mielus, brangius piešinius ir t.t. segtųsi į šį segtuvą.
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2014 05 11, 14:40)
Laba diena,
Labai nedrąsiai ir aš jungiuosi į Jūsų būrį... Priimsite? blush2.gif  4u.gif
Vis norisi prisijungti, bet kai dirbu tik laikinus pasiūlymus (pavadavimus), tai labai nedrąsu. verysad.gif

SVEIKA PRISIJUNGUS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2014 05 11, 13:40)
Laba diena,
Labai nedrąsiai ir aš jungiuosi į Jūsų būrį... Priimsite? blush2.gif  4u.gif
user posted image
Tad jei priimsite, ateinu bigsmile.gif
Čia mano antrokiukų darbelis Mamytėms. Mintis tokia, kad mama visus ateitį gražius, mielus, brangius piešinius ir t.t. segtųsi į šį segtuvą.

puiki mintis, gražus darbelis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Durniuoja forumas, man nerodo pašte, kad yra naujų pasisakymų, tai pati ėmiau ieškot smile.gif
Ir vėl nemalonumai su paštu.. Gaila, kad vis dar pasitaiko...
Mes irgi verčiamės per galvas, ketvirtokų patikros baigės, repetuojam paskutiniam skambučiui. Tiek darbų reikia padaryt, kad net nebesigalvoja, ką pirma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 05 10, 19:59)
Sveikos 4u.gif
Gal galit patart, per kur geriau daryt apklausas, kad visi rezultatai būtų automatiškai suvesti į diagramas ir nereiktų nieko skaičiuot?

Sveiki,
Apklausas lengva daryti per google dokumentus ir galima per ######
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 05 11, 16:50)
SVEIKA PRISIJUNGUS biggrin.gif

QUOTE(waivoryte @ 2014 05 11, 21:04)
puiki mintis, gražus darbelis 4u.gif

Ačiū už priėmimą. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jei dar „gyvos“, besisukančios darbų rate. Užklydau pasisveikinti. Manau, kad visos kaip voverės sukasi darbų rate ir laukia vasaros. Kažkas neįtikėtino, nes jau ji „lipa“ visiems ant nosies biggrin.gif
Būkit sveikos, naujai prisijungusios 4u.gif
Gal kas matėte ir turite (kažkada fb buvo) filmuką apie bananų auginimą, priežiūrą, eksportą (filmukas anglų kalba buvo) ir galite pasidalinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 12 gegužės 2014 - 13:11
Sveikutės, labai tikiuosi, kad dar bent kas mane prisimena ax.gif
Užsukau pasilabinti, prisiduoti, kad visa dar esu su jumis.
Nekokie man šie metai vaikų ligų ligelių atžvilgiu. Tad pačios mamos ir suprantat, kiek tai reikalauja jėgų. Ne tiek fizinių, kiek emocinių. Pas jumis užklysti laiko ir nebelieka.
O dar standartizuoti testai prasidėjo. Mes juos rašėm truputį anksčiau, nei kitos mokyklos. Nors pati esu ketvirtokų mokytoja, tačiau ir vykdžiau viską, ir visus 3 darbus taisiau ir tebetaisau pati. Tuoj būsių testų taisymo ekspertė doh.gif Baigiu jau nupušėti lotuliukas.gif
Dar ir mamyčių dienai skubėjom kažką padaryti (darbelių nuotraukas nusiunčiau į mūsų 2 paštą).
Dabar jau laukiu mokslo metų pabaigos ir suku galvą, kaip čia įsimintiniau ketvirtokams juos užbaigus....

QUOTE(Aurute @ 2014 04 10, 20:01)
AČIŪ. Mes pakankamai toli viena kitos  bigsmile.gif  . Ji - Vilniuje, aš - Klaipėdoje. bet argi tai atstumai draugystei?  friends.gif

Atvažiuoja jie ekskursijon, tai ir darom draugystės vakarą. Iki šiol vaikai laiškais susirašinėjo, o dabar susitiks gyvai.  gathering.gif

Labai labai džiaugiuosi pažintim su Aurute - nuostabiai mielas, šiltas žmogutis wub.gif .
Dėkojam kartu su vaikais už puikų laiką praleistą drauge.

QUOTE(Betukas @ 2014 05 04, 17:45)
Ačiū  4u.gif  Pateko į knygą, dėl to labai ir džiaugiamės  ax.gif

Svekutės  4u.gif

Džiaugiuosi 4u.gif Mano klasės mergytės pasaka taip pat pateko į knygą mirksiukas.gif

QUOTE(GORGONE @ 2014 05 05, 21:32)
Mergaites, tos kurios taisete ketvirtoku Teksto suvokima, kaip parase mokiniai, nes tuos darbus kuriuos as taisiau, tai jau baisu baisuuuuuu. Atrodo, kad nieko skaitydami nesupranta, ar cia per daug to teksto buvo g.gif  nesuprantu doh.gif

Mano klasės vaikų rezultatai nėra labai prasti. Tačiau aš pati su keliais klausimų atsakymais nelabai sutinku. Peršasi mintis, kad vaikai turi atsakyti ne taip kaip jiems atrodo, o kaip nori kažkokios tetos.
Prieš mėnesį savo vaikams daviau pabandyti ankstesnių metų testus. Kai laidau rašyti tiek kiek nori, rezultatai buvo labai geri ir tik 3 vaikai nespėjo parašyti per 45 min. Kitą kartą pasakiau, kad leisiu rašyti tik 45 min., t.y. "įspraudžiau į rėmus". Rezultatai buvo žymiai prastesni, nei pirmą kartą.
Tas įspraudimas į rėmus vaikus veikia psichologiškai, todėl ir atsiranda neįsiskaitymas, skubėjimas, baimė... Tai parodo ir prastesni rezultatai.

QUOTE(leliuko_mama @ 2014 05 07, 20:04)
laba,
ar yra kokios nors ketvirtokų rašinių taisymo taisyklės (klaidas reikia ištaisyti, tik pabraukti, žymėti paraštėje ar dar kaip nors?)?

Kažkada šia tema kalbėjau su D. Jakavonyte - Stoškuviene. Vieningos, pagrindinės taisyklės, kaip taisyti darbą NĖRA. Galimi įvairūs variantai: nubraukti; nubraukti ir viršujteisingai užrašyti; pabraukti; pažymėti paraštėje, kad toj eilutėj yra klaida ir t.t. Kaip sakė, žiūrint kokios informacijos nori sulaukti, ką tikrini ir t.t. Tai taip ir likau nieko nesupratus blush2.gif
Atsakyti