Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 50 tema

QUOTE(alaizy @ 2014 05 06, 23:46)
man rašo "adresas užblokuotas".  nieko nemačiau

Niekaip nesuprantu, kas vyksta su paštu... kuris laikas buvo ramu, dabar vėl nesąmonės darosi, tai kas bus prieš rugsėjo 1-ąją doh.gif

Labas mergaitės, gal turit kas baigiamąjį ketvirtokų pasaulio pažinimo testą? Būčiau labai dėkinga.Jei galit įmeskit į mano el.p. mindojur@gmail.com
Atsakyti
O aš laukiu standartizuotų testų įkėlimo, labai reikia...Gal kas gali asmeniškai pasidalinti į a/z.
Atsakyti
Sveikutės. Visiškai neturiu laiko prisijungti ax.gif Dabar ruošiame mokslo metų užbaigimo renginį su pirmokiukais. Gal kas dar turite minčių, kokią dovanėlę padaryti tėveliams. Mūsų šventė bus kartu mamytėms ir tėveliams. Mamytėms jau turime, o tėveliams dar ne blush2.gif O dar laukia baigiamieji testai ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Ką tik grįžau po "Mamyčių dienos". Gal kiek vėluojam, bet su meile sveikinom tongue.gif Į paštą įkelsiu kelias nuotraukas, gal kam prireiks ar kils kokių minčių smile.gif
Atsakyti
laba,
ar yra kokios nors ketvirtokų rašinių taisymo taisyklės (klaidas reikia ištaisyti, tik pabraukti, žymėti paraštėje ar dar kaip nors?)?
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 05 07, 19:04)
laba,
ar yra kokios nors ketvirtokų rašinių taisymo taisyklės (klaidas reikia ištaisyti, tik pabraukti, žymėti paraštėje ar dar kaip nors?)?

mane irgi domina, kaip taisėt rašinius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2014 05 07, 15:52)
Sveikutės. Visiškai neturiu laiko prisijungti ax.gif  Dabar ruošiame mokslo metų užbaigimo renginį su pirmokiukais. Gal kas dar turite minčių, kokią dovanėlę padaryti tėveliams. Mūsų šventė bus kartu mamytėms ir tėveliams. Mamytėms jau turime, o tėveliams dar ne blush2.gif O dar laukia baigiamieji testai ax.gif

Tėveliams http://susam-susamso...el-kartlar.html
Atsakyti
QUOTE(jore50 @ 2014 05 07, 20:08)

dar
http://susam-susamso...i-etkinlik.html

Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2014 05 07, 16:52)
Sveikutės. Visiškai neturiu laiko prisijungti ax.gif  Dabar ruošiame mokslo metų užbaigimo renginį su pirmokiukais. Gal kas dar turite minčių, kokią dovanėlę padaryti tėveliams. Mūsų šventė bus kartu mamytėms ir tėveliams. Mamytėms jau turime, o tėveliams dar ne blush2.gif O dar laukia baigiamieji testai ax.gif

Sveiki,
Mes kažkada darėme iš popieriaus kaklaraiščius tėveliams ir juos parišome tėveliams. Kaklaraiščius puošė vaikai. Paprasta, bet gražu...
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 05 07, 20:04)
laba,

Mane irgi domina... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 05 07, 20:37)
Sveiki,
Mes kažkada darėme iš popieriaus kaklaraiščius tėveliams ir juos parišome tėveliams. Kaklaraiščius puošė vaikai. Paprasta, bet gražu...

Ačiū už idėjas biggrin.gif bandysim ką nors daryti, tik to laiko vis maža ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 05 07, 20:04)
laba,

Niekas nebraukoma ir netaisoma, tik klaidos žymimos paraštėje (rašybos, stiliaus, gramatikos, skyrybos ir t.t.) doh.gif
Atsakyti