Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 50 tema

QUOTE(viga @ 2014 05 03, 18:55)
Labukas, ,,įklimpau" į testų taisymo maratoną, visai prapuoliau. Kaip galima duoti apsoliučiai visiems vaikams (net ir spec.) tokius testus doh.gif  Užjaučiu taisančias  doh.gif

aš skaitymą taisau. mes taisom bendrai, viso rajono.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2014 05 01, 22:45)
Betuk, nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Pateko į knygą, dėl to labai ir džiaugiamės ax.gif

Svekutės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(arden @ 2014 05 04, 11:29)

Aš taisysiu matematiką thumbup.gif Mes taisysim bendrai zonos ketvirtokų darbus. Tą pačią dieną bus taisomi visi parašyti darbai.
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2014 05 03, 20:55)
Labukas, ,,įklimpau" į testų taisymo maratoną, visai prapuoliau. Kaip galima duoti apsoliučiai visiems vaikams (net ir spec.) tokius testus doh.gif  Užjaučiu taisančias  doh.gif

Manęs tai dar laukia. Papuoliau į rašymo taisymus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(arden @ 2014 05 04, 12:29)

Mes irgi
Atsakyti
O gal kartais turit skaitymo testus? Kada bus matematika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 05 03, 21:48)
Ketvirtokų mokytojos negali taisyti šių darbų.
Pas mus mokykloje darbus taiso mokytojos, kurios nedirba su ketvirtokais.
Rašinys mano galva šiemet pusėtinas. Geriau nei lėktuvėlio pasakojimas ar koks kitas, buvęs ankstesniais metais.

Aš ne prieš pasitikrinimus, bet man ketvirtokų "egzaminai" nepriimtini.

O kas laukia ketvirtokų po tokio egzamino, jei nepatenkinamą lygį gauna? Kam reikalingi tie rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 05 04, 18:52)
O gal kartais turit skaitymo testus? Kada bus matematika? g.gif

matematika antradienį.
džiaugiuos, kad papuoliau į skaitymo testų taisymą ir užuojauta toms, kas taisys rašinius doh.gif
ryt trečią kartą važiuosim po darbo taisyt, dar nebaigėm po pirmą kartą, o dar 2 kartus reikės taisyt.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2014 05 03, 10:56)
Lutut, ar važiavai į Kauną? Mačiau, kad ir taviškiai kūrė pasakas..

Prastoki dar mano pasakoriai...Niekur nevažiavome. Yra kur dar mums tobulėti ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal kartais turit padėkos pavyzdį apdovanoti už darbą padarytą iš antrinių žaliavų?
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 05 02, 19:02)
Sveikos,

Kviečiu užsukti į pirmą paštą smile.gif

Jeigu kalba eina apie paštą be skaičiuko, tai manęs ten dar neįleidžia-pakeistas slaptažodis g.gif
Atsakyti
Sveikos, grįžau pas jus nauja, kaip kūdikis:) 4u.gif Oi oi oi kaip baisu būti išmestai iš namų doh.gif
Priimu užuojautą dėl rašymo testų taisymo 4u.gif
Papildyta:
4u.gif aš vėl namie 4u.gif oi oi oi kaip baisu būti išmestai iš bendruomenės doh.gif
Atsakyti

Mergaitės, kodėl negalima įeiti į patį pirmąjį paštą( kur be skaičiuko)? Jau visą mėnesį bandau, bet neleidžia. Kas ten nutiko? Ar tik aš negaliu g.gif
Papildyta:
QUOTE(linastri @ 2014 05 05, 14:52)
Jeigu kalba eina apie paštą be skaičiuko, tai manęs ten dar neįleidžia-pakeistas slaptažodis g.gif

Manęs irgi, kodėl?
Atsakyti