Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 50 tema

QUOTE(lutute1 @ 2014 05 01, 23:45)
Labas. Kaip pavyko švęsti tylą?

Mes tik vieną pertrauką tylėjom ax.gif Vaikams tai visai įdomu buvo, išsišiepę vaikščiojo ir bandė rankų ženklais susirodyt... biggrin.gif

Lutut, ar važiavai į Kauną? Mačiau, kad ir taviškiai kūrė pasakas..

Prašau patarimo. Kokiu būdu galima iš video filmuko ištrinti garsą, paliekant tik vaizdą?
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2014 05 03, 10:56)

Prašau patarimo. Kokiu būdu galima iš video filmuko ištrinti garsą, paliekant tik vaizdą?

Sveika, su MOVIE MAKER programėle tai galima padaryti.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 05 03, 11:18)

Kaip gerai, Peliuk, kad užvedei ant kelio smile.gif Anksčiau galvojau, kad to negalima padaryt šia programa, tai nelabai ir gilinaus. blush2.gif Dabar, kai parašei, tai ir radau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 05 03, 11:18)

Labutis
O aš vis tiek neradau, kaip ištrinti garsą ir su šia programa unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 05 03, 12:13)
Labutis
O aš vis tiek neradau, kaip ištrinti garsą ir su šia programa unsure.gif  verysad.gif

Įsikėliau filmuką, tada VIDEO TOOLS - edit - šone kairėje yra garso reguliavimas. Visiškai užsukau garsą ir iš naujo įrašiau filmuką. Išėjo begarsis 4u.gif
Gal yra ir koks kitas geresnis būdas, bet ir taip veiksminga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 03 gegužės 2014 - 13:36
Labukas, ,,įklimpau" į testų taisymo maratoną, visai prapuoliau. Kaip galima duoti apsoliučiai visiems vaikams (net ir spec.) tokius testus doh.gif Užjaučiu taisančias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2014 05 03, 14:32)
Įsikėliau filmuką, tada VIDEO TOOLS - edit - šone kairėje yra garso reguliavimas. Visiškai užsukau garsą ir iš naujo  įrašiau filmuką. Išėjo begarsis  4u.gif
Gal yra ir koks kitas geresnis būdas, bet ir taip veiksminga  4u.gif

Ir pagalvot nepagalvojau, kad taip paprasta... Kažkada, kai reikėjo taip ir nesugebėjau nutildyt, o štai dabar, kai nereikia, sužinojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2014 05 03, 19:55)
Labukas, ,,įklimpau" į testų taisymo maratoną, visai prapuoliau. Kaip galima duoti apsoliučiai visiems vaikams (net ir spec.) tokius testus doh.gif  Užjaučiu taisančias  doh.gif

Pritariu kiekvienam tavo žodžiui
Atsakyti
Kas pas Jus taiso ketvirtokų darbus? Pas mus tai ketvirtokų mokytojos.
Ir ką manote apie šiuos testus?
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 05 03, 21:28)

Pas mus - trečiokės. Vargstam...
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 05 03, 21:28)

Ketvirtokų mokytojos negali taisyti šių darbų.
Pas mus mokykloje darbus taiso mokytojos, kurios nedirba su ketvirtokais.
Rašinys mano galva šiemet pusėtinas. Geriau nei lėktuvėlio pasakojimas ar koks kitas, buvęs ankstesniais metais.

Aš ne prieš pasitikrinimus, bet man ketvirtokų "egzaminai" nepriimtini.
Atsakyti
Sveikutės,
Laikas lekia labai greitai, o dar darbų milijonai. Gerai, kad ne ketvirtokus turiu, tai nekankina nei testai, nei išleistuvės. Ramiai šventę pasidarysime ir užbaigsime mokslo metus be jokių pompastikų.

Papildyta:
Noriu pasidaryti rožę iš krepinio popieriaus, bet didelę ir niekur nerandu eigos kokios detalės turi klijuotis. Gal kas galite pagelbėti. Būtent noriu su krašteliais užlenktais.
Atsakyti