Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 50 tema

QUOTE(agė-melagė @ 2014 05 02, 16:10)
Mes tik be skambučių dirbom ir tiek.

Pas mus paukščiai čiulbėjo mirksiukas.gif . Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

liko paskutinis mėnuo ir jau greit mūsų mokinukai ir mes pačios galėsime atsipūsti. Visoms linkiu jėgų, įkvėpimo ir sėkmės darbuose.

Kviečiu užsukti į pirmą paštą smile.gif
Atsakyti
[quote=22peliukas22,2014 05 02, 18:02]Sveikos,

liko paskutinis mėnuo ir jau greit mūsų mokinukai ir mes pačios galėsime atsipūsti. Visoms linkiu jėgų, įkvėpimo ir sėkmės darbuose.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iruciukass: 02 gegužės 2014 - 17:33
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 05 02, 18:02)
Sveikos,

wub.gif aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2014 05 01, 23:45)
Tavo vaikų šaukšteliai- nerealūs. Patiko originali idėja!  thumbup.gif

Labai patiko šaukštelių idėja thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 05 02, 18:02)
Sveikos,

wub.gif aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos, smagu savaitgalis. Kai pasižiūri į kalendorių, tai labai gera pasidaro, bet kai pagalvoji, kad dar vieni m.m. praėjo (beveik), tai nežinau, kažkaip laikas lekia vejo greičiu. Gegužė, kone pats turtingiausias mėnuo - renginiais, testais ir dar savais ir nesavais reikalų sprendimasi (čia aš apie savo klasės mokinių tėvų reikalus, kurie jų neišprendžia patys, o nori iš savo vaikų gauti maximumą) aggressive.gif
Mes ruošiamės šeimų šventei.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Norėjau pagirt šaukštelius. Labai gražūs wub.gif

Šiandien dariau mamyčių rytmetį. (Išbandžiau jį pirmą kartą) Pamokų pradžioj trumpą programėlę parodėm. Užtrukom tik 10 minučių, bet galiu pasakyt- puiki mintis. Nebuvo tik 2 mamyčių. Po programėlės vaikai pasveikino mamytes, palydėjo iki durų ir toliau vyko pamokos.
Maniau ateis tik kelios mamytės, bet yra tokia tiesa, kas norės, visada ras laiko bet kuriuo metu. Esu darius 13 val., dabar 8.30 ir buvo beveik visi tėveliai. Esu darius ir 19 val., bet kaip tiesa, vis kas neateina. Tad ne laikas svarbiausia... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes. As irgi jau po svenciu doh.gif tai per savaitgali pailsesime ir pulsime rimtai mokytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kiek galima svesti, pats laikas pradeti mokytis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2014 05 02, 20:03)
Sveikutės 4u.gif

Šiandien dariau mamyčių rytmetį. (Išbandžiau jį pirmą kartą) Pamokų pradžioj trumpą programėlę parodėm. Užtrukom tik 10 minučių, bet galiu pasakyt- puiki mintis. Nebuvo tik 2 mamyčių. Po programėlės vaikai pasveikino mamytes, palydėjo iki durų ir toliau vyko pamokos.
Maniau ateis tik kelios mamytės, bet yra tokia tiesa, kas norės, visada ras laiko bet kuriuo metu. Esu darius 13 val., dabar 8.30 ir buvo beveik visi tėveliai. Esu darius ir 19 val., bet kaip tiesa, vis kas neateina. Tad ne laikas svarbiausia... mirksiukas.gif

Gera mintis thumbup.gif Reikes kitais metais pasinaudoti, tik kaip cia nepamirsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2014 05 02, 19:50)
Sveikutes. As irgi jau po svenciu  doh.gif  tai per savaitgali pailsesime ir pulsime rimtai mokytis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kiek galima svesti, pats laikas pradeti mokytis thumbup.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif GORGONE, gegužė jau (ne spalis) hihihi.gif (čia juokaujam). Mums gegužės antroje pusėje rekomenduoja neberašyti jokių testų. Kaip jūs darote? Kada pasiliekate paskutinius testus?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 05 02, 20:54)
Mums gegužės antroje pusėje rekomenduoja neberašyti jokių testų. Kaip jūs darote? Kada pasiliekate paskutinius testus?

Mes rašysime gegužės antrąją savaitę.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 05 02, 19:03)

Nuostabi mintis drinks_cheers.gif . Kitais metais man pirmokai. Pasinaudosiu tavo idėja ir būtinai pasidarysiu ax.gif . Didelei mamyčių šventei ruoštis nėra kada. O jei darai vakare, tai jau turi būti renginys. O čia labai šaunu: trumpai ir šiltai. wub.gif

QUOTE(b.s @ 2014 05 02, 19:54)
Mums gegužės antroje pusėje rekomenduoja neberašyti jokių testų. Kaip jūs darote? Kada pasiliekate paskutinius testus?

Mes rašom 14 ir 15. ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(Aurute @ 2014 05 03, 07:13)
Nuostabi mintis drinks_cheers.gif . Kitais metais man pirmokai. Pasinaudosiu tavo idėja ir būtinai pasidarysiu ax.gif . Didelei mamyčių šventei ruoštis nėra kada. O jei darai vakare, tai jau turi būti renginys. O čia labai šaunu: trumpai ir šiltai.  wub.gif

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Laiko nedaug, o dėmesį norisi parodyt. O mes dar grįžom po dviejų savaičių atostogų, dar gegužės 1 d. išeiginė, tad geriausias variantas šis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 05 03, 08:56)
Laiko nedaug, o dėmesį norisi parodyt. tad geriausias variantas šis mirksiukas.gif

Šaunu.Puikus variantas, zuzanėle! thumbup.gif

Gal kas nori konkursų?
http://www.dearpets....as-moksleiviams
http://www.judekim.lt/lt/taisykles
Atsakyti