Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 50 tema

Mes pirma diena po dviejų savaičių atostogų mirksiukas.gif
Ramu, gera dirbt, tik labai jau viską pamiršę cool.gif
Atsakyti
Laba vakara,

gal kas siandiena dalyvavo praktin.mokytoju kvalif.tobulinimo seminare " Lituanistinis modelis" Panoramos viesbutyje, Vln., kuris vyksta 3dienas... ar vertas jis demesio?
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 28 balandžio 2014 - 19:57
Mes taip pat po 2 savaičių atostogų. Prašiau vaikų ,,susirinkti paskutinius grūdelius kantrybės, mąstymo.." Kaip nors užbaigsim...

Papildyta:
Kažkas čia ne taip šį vakarą.. Negaliu normaliai žinutės parašyti ... g.gif
Atsakyti
GREIČIAU ATOSTOGOS!!!!!!!!!!!!!! doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

SM tikrai buvo pablūdęs doh.gif Rodė tik temos pirm žinutę ir viskas, nedavė pasisakyt cool.gif

Mergaitės, ar dalyvavote kas konkurse "Lietuvos vaikai kuria pasakas" ? Mano asmeninė pupa kviečiama penktadienį į Kauną kaip laimėtoja... ax.gif Taip smagu, nors ir kartu nelabai aišku, kai ten ir kas. Juk daug vaikų kviečia unsure.gif Ar esate kas anksčiau buvę, ar gal šiemet važiuojate - gal žinote, ar čia jau tie vaikai kviečiami, kurių pasakos bus knygoje išspausdintos? bigsmile.gif Ačiū, jei kas papasakosit 4u.gif

Atostogų laukiu nesulaukiu doh.gif Dabar man pats darbymetis - mamyčių, šeimos, išleistuvių šventės. Tik grok visiems, dainuok, šok biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
kaip ketvirtokėms sekėsi skaitymo patikrinimas? Gal kuri turit užduotis?
Papildyta:
Sveikutės, kaip ketvirtokėms sekėsi skaitymo egzaminas? Gal kuri turit užduotis?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

SM tebekvailioja blink.gif

Nematau savo žinučių g.gif Parašiau, matau dabar žiūrėdama į žinutes atvirkštine tvarka ir matau, kad yra...o kai atsidarau temą - ten jos nėr unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2014 04 29, 14:59)
Sveikutės  4u.gif 

SM tikrai buvo pablūdęs  doh.gif Rodė tik temos pirm žinutę ir viskas, nedavė pasisakyt cool.gif 

Mergaitės, ar dalyvavote kas konkurse "Lietuvos vaikai kuria pasakas" ? Mano asmeninė pupa kviečiama penktadienį į Kauną kaip laimėtoja... ax.gif  Taip smagu, nors ir kartu nelabai aišku, kai ten ir kas. Juk daug vaikų kviečia  unsure.gif  Ar esate kas anksčiau buvę, ar gal šiemet važiuojate - gal žinote, ar čia jau tie vaikai kviečiami, kurių pasakos bus knygoje išspausdintos?  bigsmile.gif  Ačiū, jei kas papasakosit  4u.gif

Atostogų laukiu nesulaukiu  doh.gif  Dabar man pats darbymetis - mamyčių, šeimos, išleistuvių šventės. Tik grok visiems, dainuok, šok  biggrin.gif

Aš irgi važiuoju. Ten kai nuvyksti, tai būna iškabinta kieno pasakos pateko į knygą. Tie vaikai gauna dovanų knygas, o kiti tik stebi spektaklį, bet knygų negauna
Atsakyti
NOKIA,
o tai kviečiami visi, kas tik siuntė savo pasakas? Ar kažkaip vistiek atrinkti?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Gal kas rytoj dalyvaus akcijoje "Pertrauka tyloje"? Gal kas turi minčių, ką įdomaus ta tema galima padaryt? smile.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis, mano mokykloje akciją "Pertrauka tyloje" praves medikė thumbup.gif
Atsakyti