Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 50 tema

QUOTE(agė-melagė @ 2014 04 21, 20:58)
gal toks tiktų?

Ačiū už nuorodą, bandysim daryti.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(zuzanele @ 2014 04 22, 18:05)
Mes dar ir šią savaitę atostogaujam- nerealiai smagu wub.gif  thumbup.gif

Mes irgi šią savaitę dar atostogaujam drinks_cheers.gif , į mokyklą vaikai sugrįš pirmadienį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite pamokyti kaip, kokiu būdu galima įkelti dainelės nuorodą, kad būtų galima atsisiųsti, nes gmail netelpa.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 04 22, 19:27)
Sveikos, gal galite pamokyti kaip, kokiu būdu galima įkelti dainelės nuorodą, kad būtų galima atsisiųsti, nes gmail netelpa.

Aš esu susikūrus dropbox.com ten patalpinu, viską koks dydis bebūtų. Bet talpinu ne nuorodą, o visą dokumentą ar dainelę ar kinuką, nesvarbu.
Atsakyti

O ar blogai siųsti dainelę panaudojant google diską. Aš dažnai naudoju jį siųsdama didesnius laiškus... Siunčiau daineles Jums Motinos dienai. Ar pavyko kam parsisiųsti?
Atsakyti

as keliu per gmail, diska. padedu varnele, kad butu pasiekiama tik man ir tiems, kas gaus nuoroda. kopijuoju nuoroda ir siunciu ja

QUOTE(liepsnele2 @ 2014 04 22, 22:07)
O ar blogai siųsti dainelę panaudojant google diską. Aš dažnai naudoju jį siųsdama didesnius laiškus... Siunčiau daineles Jums Motinos dienai. Ar pavyko kam parsisiųsti?

pavyko, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 04 22, 21:43)
Aš esu susikūrus dropbox.com ten patalpinu, viską koks dydis bebūtų. Bet talpinu ne nuorodą, o visą dokumentą ar dainelę ar kinuką, nesvarbu.

Sveikos. Aš taip pat naudojuosi Dropbox'u. Pakankamai didelė talpa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2014 04 23, 00:31)
Sveikos. Aš taip pat naudojuosi Dropbox'u. Pakankamai didelė talpa thumbup.gif

Papasakok. kaip juo reikia naudotis. Aš su anglų kalba dar nelebai draugauju.
Atsakyti
4u.gif Zuzanele, šiandien taip pat leido balsuoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 04 22, 20:43)

QUOTE(liepsnele2 @ 2014 04 22, 21:07)

QUOTE(leliuko_mama @ 2014 04 22, 21:37)
as keliu per gmail, diska. padedu varnele, kad butu pasiekiama tik man ir tiems, kas gaus nuoroda. kopijuoju nuoroda ir siunciu ja
pavyko, aciu smile.gif

Ačiukas
Papildyta:
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 04 22, 21:37)
pavyko, aciu smile.gif

Nerandu kur varnelę uždėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 23 balandžio 2014 - 17:02
QUOTE(b.s @ 2014 04 23, 18:01)
Nerandu kur varnelę uždėt.

ikeliu, spaudziu "bendrinti", prie "kas turi prieiga" paspaudziu "keisti", tada pasirenku tinkama, nukopijuoju nuoroda ir issaugoju. o tada siunciu nuoroda.
Atsakyti
Sveikos, mergaites

Noriu paklausti, ar galima palikti kartoti kursą vaiką pirmoje klasėje?
Atsakyti