Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 50 tema

QUOTE(zuzanele @ 2014 04 18, 15:26)
Smagu būtų smile.gif
Nuoroda yra pašte, kad lengviau būtų rast pažymėjau žvaigždute smile.gif

QUOTE(VyresniojiSesyte @ 2014 04 18, 22:24)
Labas vakaras, atsiprašau, kad vėl trukdau, bet labai reikėtų jūsų visų pagalbos užpildant šią anoniminę anketą, kuri skirta pradinio ugdymo pedagogams, jos duomenys bus panaudoti tik baigiamojo darbo tyrimo statistikai ax.gif
Kadangi tiesioginės nuorodos negaliu įkelti šiame forume (o manau kad tikrai painu čia tą nuorodą susitvarkyti, kad veiktų) galbūt galėčiau tiesioginę nuorodą į anketą atsiųsti į jūsų paštą?  blush2.gif  Neatsiklausus tikrai nesinori siųsti, tad lauksiu jūsų patvirtinimo 4u.gif

ok.gif pioneer.gif

Visas visas su saulėtu pavasariu ir gražia švente. Stiprybės, kūrybiškumo ir energijos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 20 balandžio 2014 - 21:56
Sveikutės,
Kaip nusiteikusios darbui? Jaučiu, kad vaikai ateis taip atsipūtę, kad... O laukia net du renginiai, kažkaip neramu darosi, nors ir pati atitrūkau nuo mokyklos bent jau kokias keturias dienas normaliai. Pasidalinsime nuomonėmis rytoj po darbo dienos.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Ačiū už širdeles. Ryt paskutinė diena ir kaip supratau, bus renkamas nugalėtojas. Vilties turiu, nes esu dešimtuke wub.gif
O jei ir nepavyks laimėti prizo, tai džiaugsiuos, kad per savaitę surinkau tiek balsų. Vadinasi, esu dėkinga visiems. Šampano taurę už jus pakelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 04 21, 19:19)
Sveikutės 4u.gif
Ačiū už širdeles. Ryt paskutinė diena ir kaip supratau, bus renkamas nugalėtojas. Vilties turiu, nes esu dešimtuke wub.gif
O jei ir nepavyks laimėti prizo, tai džiaugsiuos, kad per savaitę surinkau tiek balsų. Vadinasi, esu dėkinga visiems. Šampano taurę už jus pakelsiu mirksiukas.gif

Jei galite įkelkite nuorodą ir čia ir aš prabalsuočiau wink.gif
Atsakyti
Gal turite obels žiedo trafaretą. Labai reikėtų.
Atsakyti
Peliuk, dar negaliu įeit į kitus paštus, labai reikia susirast dainos "Mamos suknelė" karaoke, lygtai buvo anksčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 04 21, 20:49)
Gal turite obels žiedo trafaretą. Labai reikėtų.

gal toks tiktų?

https://www.google.l...f...htm;320;284
Atsakyti
Su praėjusiom šventėm! 4u.gif Tikriausiai visos pailsėjote nuo darbų.
Geros ateinančios trumpos darbo savaitės. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos PRADINUKĖS,
jungiuosi ir aš prie šaunaus Jūsų būrelio bigsmile.gif . Sveikinimai visoms šv. Velykų proga. Turiu prašymą - gal kas pasidalintų ketvirtokų išleistuvių scenarijumi? Taip greitai laikas bėga, neramu smile.gif.
Atsakyti
Brangiosios, kaip bėga laikas, Velykos jau praeityje. Nuolat mokykloje gyvename nuo vienų švenčių iki kitų, nuo vienų atostogų iki kitų. Bet ar jaučiate, kad kitos atsotogos jau VASAROS yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
clap.gif clap.gif vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 04 22, 00:54)
Brangiosios,  kaip bėga laikas, Velykos jau praeityje. Nuolat mokykloje gyvename nuo vienų švenčių iki kitų, nuo vienų atostogų iki kitų. Bet ar jaučiate, kad kitos atsotogos jau VASAROS  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
clap.gif  clap.gif  vacation1.gif  vacation4.gif

Suskaičiavau net-liko tik šešios savaitės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2014 04 22, 16:55)
Suskaičiavau net-liko tik šešios savaitės thumbup.gif

Mes dar ir šią savaitę atostogaujam- nerealiai smagu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti