Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Tikrė @ 2014 05 03, 10:40)
O jų visų kvapai vienodi? Nes bandžiau tamsiausią, lyg ir neblogas, prausia švariai, nesausina, bet tas kvapas doh.gif Jau toks specifinis, po prausimosi aš jį jaučiu dar ilgokai, o tai man didžiulis minusas.. Gal kitų kiek švelnesnis?

Geltonas kvepia sandalmedžiu, o šviesiai žalias panašiai kaip tamsus, tik silpniau, gaiviau. O šiaip tamsiai žalias man skaniausiai kvepia biggrin.gif
Atsakyti
Clarins duoble serum complete age control concetrate.
Viskas,savaite su juo atsikankinau,visiskai netinka mano odai si priemone,kurios kaina tikrai didele.nuo jos prakriskai per visa veida turiu smulku berima,tokie spuoguciai kaip lasiukai.ir tik veliau daejo paziuret sudeti,trecio ir ketvirtoj vietoj parafinum liquidum ir mineral oil.gamintojas gi raso non camedocenic tinka visiems odos tipams,netgi misriai riebiai.labai norejau kad si priemone man tiktu ,pradzioj tepiau 2 kartus,veliau tik nakciai,o paskui tik ryte,ne per kur,sunaudosiu rankom ir kaklui serumuka,kaina jo duoglase 299 lt.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2014 05 04, 15:05)
Clarins duoble serum complete age control concetrate.
Viskas,savaite su juo atsikankinau,visiskai netinka mano odai si priemone,kurios kaina tikrai didele.nuo jos prakriskai per visa veida turiu smulku berima,tokie spuoguciai kaip lasiukai.ir tik veliau daejo paziuret sudeti,trecio ir ketvirtoj vietoj parafinum liquidum ir mineral oil.gamintojas gi raso non camedocenic tinka visiems odos tipams,netgi misriai riebiai.labai norejau kad si priemone man tiktu ,pradzioj tepiau 2 kartus,veliau tik nakciai,o paskui tik ryte,ne per kur,sunaudosiu rankom ir kaklui serumuka,kaina jo duoglase 299 lt.

Oi, šitas man irgi baisiai netiko verysad.gif . Gaila į balą išmestų pinigėlių, nes prisiklausiau, prisiskaičiau puikiausių atsiliepimų apie jį ir įsigijau. Šiaip mano oda nėra nei jautri, nei reikalaujanti kažkokios ypatingos specialios priežiūros, bet šitas serumas labai sugadino/sujautrino odą, ją išbėrė smulkiais tokiais spuogeliais, peršti, niežti, kaitina ir tempia, nors mano oda mišri/riebi. Nekartosiu niekada gyvenime!
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2014 05 04, 14:43)
Oi, šitas man irgi baisiai netiko verysad.gif . Gaila į balą išmestų pinigėlių, nes prisiklausiau, prisiskaičiau puikiausių atsiliepimų apie jį ir įsigijau. Šiaip mano oda nėra nei jautri, nei reikalaujanti kažkokios ypatingos specialios priežiūros, bet šitas serumas labai sugadino/sujautrino odą, ją išbėrė smulkiais tokiais spuogeliais, peršti, niežti, kaitina ir tempia, nors mano oda mišri/riebi. Nekartosiu niekada gyvenime!

taip taip smakra norejosi su naguciais pasidraskyti ant tiek niezejo ir kepe,ir domejausi siuo serumu nemazai,rusu saite irecomendent vien puikiausi atsiliepimai,net su pigiu kremu tokio kosmaro nebuvau pasidariusi,dabar gydau ta savo odele,nebuvo tokiu bedu su veidu seniai.
Atsakyti
Sunaudotas iki galo Martina Gebhardt Aloe Vera Cream. Labai patiko thumbup.gif
Šiaip labai riebus, bet palaukus gerai įsigeria. Mano jautriai odai nuostabiai tiko. Ramino, drėkino, maitino. Porų nekišmo. Oda likdavo švelni, lygi ir drėgna. Dabar vasarai naudosiu lengvesnius, bet rudenį būtinai kartosiu wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 05 03, 17:08)
Geltonas kvepia sandalmedžiu, o šviesiai žalias panašiai kaip tamsus, tik silpniau, gaiviau. O šiaip tamsiai žalias man skaniausiai kvepia  biggrin.gif

Sandalmedžio kvapas man patinka, gal reikės kada pabandyti įsigyti 4u.gif
Baigtas L'oreal micelinis vanduo, toks pats į jo vietą, jau mažumėlę nusibodo, reikės kažką kito nusipirkti paįvairinimui, bet šiaip neblogas produktas (turiu nedidelį įtarimą, kad kemša poras g.gif bet gal vis tik ne nuo jo..)
user posted image
Atsakyti
TBS Moringa Body Butter 50 ml pasiėmiau iš TBS parduotuvės už pusę kainos panaudojus litukus, sukauptus kortelėj. Man visi TBS sviestukai patinka savo konsistensija, drėkinimu. Skaniai kvepia ir kvapas ilgai išlieka. Moringų kvapas patiko, seniau esu naudojusi purškiamą losjoną ir dušo želę šio kvapo wub.gif Tik man jie labiau šaltajam sezonui tinkami, nes vasarai per riebūs biggrin.gif Dar turiu spintelėj didelį avietinį sviestą ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Gisana @ 2014 05 02, 19:43)

Šaunuolė Gisana, įdomūs Jūsų video 4u.gif
Atsakyti
Jason vitamin E aliejukas - buvo naudojamas akiu makiazui valyti ir kunui po depiliacijos,patiko,kvepejo saldziais migdolais bigsmile.gif
user posted image

Guccio milk&honey nagu odeliu aliejukas - labai geras,gerai maitino odeles ir skaniai kvepejo.
user posted image

Lavera kokosine duso zele - nusivyliau kvapu,visai nepatiko,kazkokia rugstele jautesi,o man patinka saldus kokosas.Cia vienintelis minusas,nes pats produktas geras,nesausina odos,pakankamai gerai putoja. Pirksiu dabar laimo kvapo,uosciau parduotuveje tai sitas super.
user posted image

The Body Shop almond ranku kremas 30ml - patiko kvapas,bet silpnokai drekino odeles ir ziauriai nervino ta metaline tubele,nes nuolat issispausdavo per daug produkto,atidarai tubele ir jis pats pradeda lysti lauk doh.gif Kadangi cia buvo mano rankines kremas,nuolat nesiuojuosi rankineje ranku krema, tai buvo per daug terliones su juo. Nekartotinas.
user posted image
Atsakyti
Pažastukas. Visai patinka, maloni konsistencija, netepa drabužių, gerai apsaugo nuo kvapo, padrėkina odą kažkiek. Į jo vietą toks pat, bet ko gero paskutinis jau, kažkaip labai greitai susinaudoja man g.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
"Avon Planet Spa" drėkinamoji plaukų kaukė su alyvuogių aliejumi. Jau trečia sunaudota pakuotė (žinoma su pertraukom, pakaitaliojant su kitom kaukėm). Labai patinka man ši kaukė, tiek konsistencija, tiek kvapu, tiek poveikiu. Bus matyt, galbūt bus kartojama ateityje.

user posted image
"Wilkinson Sword" peiliukai. Labai patiko. Dabar turiu tokios pačios firmos, tik kokosų kvapo peiliukus, tai tie visai nekokie, bet reikės pabaigti ir tada greičiausiai pirksiu šiuos.
Atsakyti
Earth Sience Almond-Aloe Moisturizer Fragrance Free
Veidui neužteko drėkinimo, tai sunaudojau kūnui. Nekartosiu ax.gif

user posted image

Lavera šampūnas su apelsinais
Gerai plovė galvą, aliejines kaukes. Kad purintų nepastebėjau... Turbūt nekartosiu. Mėgstu šampūnus, kurie labiau drėkina ir švelniną plauką smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2014 05 05, 21:19)
Earth Sience Almond-Aloe Moisturizer Fragrance Free
Veidui neužteko drėkinimo, tai sunaudojau kūnui. Nekartosiu  ax.gif

user posted image

Lavera šampūnas su apelsinais
Gerai plovė galvą, aliejines kaukes. Kad purintų nepastebėjau... Turbūt nekartosiu. Mėgstu šampūnus, kurie labiau drėkina ir švelniną plauką smile.gif

user posted image

isduokit kokie tai sampunai, butent tokio ieskau.
Atsakyti