aciu, merginos, atsakiusios apie odylique. Gal kada pasizvalgysiu ko is sios kosmetikos.

1. Schauma šampūnas "Fresh it up". Nepatiko, tik kvepia skaniai. Supyliau į rankų muilo indelį ir tokiu būdu pabaigtas. Sausino plaukus ir sujautrino galvos odą. Nekartosiu.

2. Eveline kaitinantis anticeliulitinis serumas. Poveikis matos, bet aš su sportu viską naudoju, tai gal dėl to. Nekaitina labai stipriai, taip švelniai. Geras kainos/kokybės santykis. Į jo vietą tokios pat firmos žalias vėsinantis anticeliulitinis serumas.

3. Eveline vėsinamasis kremas pilvui. Deginimo tikrai nepajaučiau, bet smagiai vėsino, visada oda švelni, gal kiek ir prisidėjo, bet vieno naudojant nesu tokia naivi kad pasiekiamas efektas būtų - kompleksiškai su šveitimu ir sportu pats tas

4. Bioderma Sebium Global kremas. Labai patiko, sunaudojau ir galvoju kartosiu, kai pabaigsiu turimus AKN ir AI, laukiančius savo eilės. Mano mylimiausia kosmetikos kompanija, nei vienas produktas, kurį turiu, nenuvylė. Naudojau T zonai vakarais, padėjo

2. Eveline kaitinantis anticeliulitinis serumas. Poveikis matos, bet aš su sportu viską naudoju, tai gal dėl to. Nekaitina labai stipriai, taip švelniai. Geras kainos/kokybės santykis. Į jo vietą tokios pat firmos žalias vėsinantis anticeliulitinis serumas.

3. Eveline vėsinamasis kremas pilvui. Deginimo tikrai nepajaučiau, bet smagiai vėsino, visada oda švelni, gal kiek ir prisidėjo, bet vieno naudojant nesu tokia naivi kad pasiekiamas efektas būtų - kompleksiškai su šveitimu ir sportu pats tas

4. Bioderma Sebium Global kremas. Labai patiko, sunaudojau ir galvoju kartosiu, kai pabaigsiu turimus AKN ir AI, laukiančius savo eilės. Mano mylimiausia kosmetikos kompanija, nei vienas produktas, kurį turiu, nenuvylė. Naudojau T zonai vakarais, padėjo

Uoga uoga veido prausiklis Geliu laukai
Priestaringi ispudziai, ir patiko ir napatiko. Man keistas toks prausiklio naudojimo budas, kai jis milteliu pavidalu. Jausmas nusiprausus lyg ir malonus, oda svari, gaivi, bet tu milteliu visur prisibarsto, po visa kriaukle isimozoja. Nu nzn, ko gero nekartosiu.

Bio Select veido prausimosi putos. Labai patiko, nesausina odos, siek tiek poras pravalo. Gerai nuprausia makiazo likucius, skalsiai naudojasi. Kartotinos.
.png)
Sante ranku kremas su alyvuogiu aliejum ir goji uogom
Lengvas, gaiviai kvepia, greitai susigeria. Bet drekinimas vidutiniskas, tik tam kartui. Toks eilinis kremas, nzn ar kartosiu.
Priestaringi ispudziai, ir patiko ir napatiko. Man keistas toks prausiklio naudojimo budas, kai jis milteliu pavidalu. Jausmas nusiprausus lyg ir malonus, oda svari, gaivi, bet tu milteliu visur prisibarsto, po visa kriaukle isimozoja. Nu nzn, ko gero nekartosiu.

Bio Select veido prausimosi putos. Labai patiko, nesausina odos, siek tiek poras pravalo. Gerai nuprausia makiazo likucius, skalsiai naudojasi. Kartotinos.
.png)
Sante ranku kremas su alyvuogiu aliejum ir goji uogom
Lengvas, gaiviai kvepia, greitai susigeria. Bet drekinimas vidutiniskas, tik tam kartui. Toks eilinis kremas, nzn ar kartosiu.

Lush Happy hippy dušo želė

Patiko. Labai gaiviai kvepia, švelni ir oda švelni lieka, nuprausia gerai. To ir užtenka, turiu dar vieną bonkę, su malonumu sunaudosiu
Eveline UV viršutinis sluoksnis

Labai blogas, turbūt nominuočiau į blogiausias metų produktas
Visų pirma, keičia nagų lako spalvą, visus nurūžavina
Ilgai džiūna. Nagų lakas neišsilaiko ilgiau. Sunaudojau kaip pagrindą, bet ir tai iš bėdos.

Patiko. Labai gaiviai kvepia, švelni ir oda švelni lieka, nuprausia gerai. To ir užtenka, turiu dar vieną bonkę, su malonumu sunaudosiu

Eveline UV viršutinis sluoksnis

Labai blogas, turbūt nominuočiau į blogiausias metų produktas

Zuika-puika, kur bio select perkat ir kiek mazdaug kainuoja. Man kol kas labiausia patiko cattier putos, idomu butu dar koki gera prausikli isbandyti...

QUOTE(gatinha2 @ 2014 05 02, 20:32)
Zuika-puika, kur bio select perkat ir kiek mazdaug kainuoja. Man kol kas labiausia patiko cattier putos, idomu butu dar koki gera prausikli isbandyti... 

Pirkau Palangoje, Grozio simfonija parduotuvej, kainavo 44 lt, bet cia buvo su nuolaida, pradines kainos nepamenu..

Trilogy Cream Cleanser-iškratytas iki paskutinio lašo

Sudėtis: Aqua (water), Prunus amygdalus dulcis oil, Glycerin (vegetable), Rosa Canina (rosehip) seed oil, Cetearyl olivate (and) sorbitan olivate, Cetearyl alcohol, Oenothera biennis seed oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl acetate, Aloe barbadenis leaf extract, Daucus carota sativa seed oil, Chamomilla recutita flower extract, Citrus auranitum amara flower oil, Xanthan gum, Citric acid, Dehydroacetic acid (and) benzyl alcohol, Rosmarinus officinalis leaf extract, Parfum, Citral, Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool

Paskutiniai kremo paspaudimai. Pai Geranium and Thistle rebalancing day cream-skirtas mišriai, riebiai odai. Malonaus kvapo, gerai drėkino, jokių alerginių reakcijų, porų kimšimo tikrai nebuvo. Nors riebios odos nesutvarkė, bet tokių vilčių nelabai ir turėjau. Pirktas vasario pradžioje, taigi labai skalsus nėra (naudotas daugmaž 5 dienas per savaitę). Kartosiu arba tą patį, arba vėl iš Pai Avocado & Jojoba Hydrating Day Cream.
Sudėtis: Aqua - Distilled Water
Carthamus Tinctorius Seed Oil* - Thistle Oil
Simmondsia Chinensis Seed Oil* - Jojoba Oil
Cetearyl Alcohol - Coconut-derived Emulsifier
Glycerin* - Vegetable Glycerine
Borago Officinalis Seed Oil* - Borage Oil
Cetearyl Glucoside - Corn-derived Emulsifier
Pelargonium Graveolens Oil* - Geranium Oil
Tocopherol - Natural Vitamin E
Lavandula Angustifolia Oil* - Lavender Oil
Leptospermum Scoparium Branch / Leaf Oil - Manuka Oil
Cymbopogon Martini Oil* - Palmarosa Oil
Sodium Levulinate - Non-Irritating Preservative Derived From Corn
Sodium Anisate - Non-Irritating Preservative Derived From Basil
Glyceryl Stearate Citrate - From Sustainable Palm Oil
Sodium Lauroyl Lactylate - From Coconut Oil
Lactic Acid - pH Stabiliser Derived From Sugar Beet

"Laurence Dumont" depiliacinės veido juostelės. Tai jau antra sunaudota pakuotė, bet ne dėl to, kad labai patiktų, o tiesiog mama buvo irgi nusipirkus, bet ji nenaudojo, tai aš paėmiau.

"Avon Advance Techniques" maitinamasis nenuplaunamas balzamas su Maroko argano aliejumi. Patiko, bet nekartočiau.

"Blendamed 3D White Arctic Freshness" dantų pasta. Pasta kaip pasta, nieko ypatingo.
Shiseido Silky Eyeshadow Duo S3 Shell Pink - labai patiko, minkšta, šilkinė tekstūra, langvai dengiasi, retušuojasi, dienos metu nesubėga.

QUOTE(Twiggy @ 2014 04 30, 18:44)
Medimix šviesiai žalias (sausai odai) muilas. Dievinu visus 3, nuolat kartoju nuo pat atradimo (SM dėka).
O jų visų kvapai vienodi? Nes bandžiau tamsiausią, lyg ir neblogas, prausia švariai, nesausina, bet tas kvapas

NEUTROGENA balzamas lūpoms: dvejopa nuomonė, iš pradžių nelabai patiko, lyg ir trūko drėkinimo šaltuoju metu, bet atšilus jau užteko (aš be balzamo nė iš vietos visus metus), kvapas nelabai patiko, pakuotė į pabaigą pradėjo erzinti, nes nebesilaikė dangtelis. Greičiausiai nekartotinas.

Kosmetinės tvarkymas, metu lauk Ecotools šepetėlius (pirmas ir ketvirtas iš dešinės): tas kirstas atsiklijavo nuo kotelio, o šukelės tapo nebereikalingos, kai pakeičiau priemonę antakiams dažyti. Šiaip nelabai jie man patiko, pirkau du rinkinukus, iš jų pasilikau tik du šepetėlius.