Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

user posted image

Nekartosiu. Iš pradžių labai patiko, tačiau ilgiau panaudojus supratau, kad nuo prakaito saugo mažai, be to, išnaudojus daugiau, pasidaro sunku išspausti. Maximoje akcijos, eisiu ieškoti kažko kito biggrin.gif
Atsakyti
Eucerin Dermatoclean veido prausiklis.
user posted image
Gerai plovė veidą (kelis kartus ir akių makiažą prausiau, tai tikrai gerai ištirpdė), puikiai nuvalydavo makiažo likučius, želė konsistencijos, labai skalsus, perdaug nesausino (skirtas mišriai/riebiai odai, o mano normali/mišri), bet kartais jį tepant ant veido vietomis kažkoks graužimas jautėsi, o mano oda nėra jautri, todėl keista, nes rašo, kad tinka jautriai odai. Labai patogus buteliukas ir nebloga kaina (su nuolaida mokėjau virš 20 Lt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 26 balandžio 2014 - 14:48
Kaip žadėjau čia palikau Catrice antakių pieštuko nuotraukas.
Atsakyti
annemarie borlind 'orange blossom energizer' - lengvas, gana nedaug reikia, man po jo ne kremo nebereikia (oda mano sausa i normalia puse). Negaliu pasakyt ka gero daro konkreciai, bet odai tinka, tai ir naudoju. Pradzioj neitin patiko, tepdavau po kremu, bet paskui pradejau viena tept ir visai smagus pasidare. Vyras taip pat ji naudoja kartu su manimi. Tik neskalsus daiktas - uzteko kazkur menesiui (na gal dar + 3 dienom), bet realiai sakyciau butu greiciau susitepes, nes pradzioj naudojau tik as du kartus per diena, veliau tik vyras, o as kokia gera savaite netepiau, o paskui naudojau tik vakarais ir ne kasdien. Bet kartojamas, tai manau gerumas atperka ta neskalsuma biggrin.gif
user posted image

biggs & featherbelle 'sweet citrus & sugar' kuno sveitiklio meginelis - jis toks i sausesne puse, tai butina sudrekint oda pries sveitima, bet patiko kvapas ir sveitimas. Pati pilnos pakuotes nepirkciau, nes tokio pat gerumo ir namuose galiu pasigamint. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 26 balandžio 2014 - 17:12
Artdeco Long Lasting Liquid Liner. Mano nuomonė čia 4u.gif
http://kosmetikosuzr...g-liquid-liner/
Atsakyti
AVON Planet Spa kuno sviestas su triufeliais
drekino, gerai geresi, skalsus todel naudojau gal metus, aisku ne kasdien tepiau smile.gif kartosiu tik gal kito kvapo biggrin.gif
Atsakyti
JMO ranku ir kuno kremas
user posted image
Pirkau su didele nuolaida (maziau nei uz puse kainos), tai verta buvo isbandyti, nes pilnos kainos tikrai nemokeciau. Pats kremas labai riebus, bet tarkim labai sausu ranku vistiek nepamaitina, nedrekina visviena jauciasi sausumas (pirkau butent labai issausejusioms rankoms). Konsistencija tokia kaip aliejaus su grudeliais (kakavos sviesto), tokia buvo ir parduotuvinio testerio konsistencija. Tai ilga laika taip ir terliojausi, kol tuos grudelius imasazuodavau i oda biggrin.gif bet karta pastovejes prie kompo kremas susilo, ir suskystejo, pasidare vientisos konsistencijos. bigsmile.gif Tai daugiausia kunui naudojau. Nors ilgai geriasi bet kunui tiko labiau, vakare pasitepus net ryte jausdavosi, kad oda sudrekinta. Siaip jei kazkam reikia labai riebaus kuno kremo/sviesto tai jis tam tinkamas, labai skaniai kvepia, bet pati turbut nekartosiu.

Vivi greipfrutu duso zele (mano buvo atnaujintoje pakuoteje is tamsuas plastiko)
http://static.wixsta...20_0.00_png_srz
Labai patiko. Odos nesausino, skaniai kvepia, gerai putoja. Toks gana skystas (nors esu turejus ir skystesniu), bet gana skalsiai naudojasi, o ir kaina nedidele kaip uz puse litro. Tikrai kartosiu. thumbup.gif

Odylique Spot-on serum
user posted image
Butinai kartosiu, jis buvo tikras isisgelbejimas kai isbere mane nuo vieno maskuoklio. Per nakti uzgydo spuogelius, nedziovina/nesausina odos. Sugunde ir kitus Odylique produktus isbandyti. ax.gif
Atsakyti
smart girls who surf 'cherry' lupu balzamas - gana smagus, nors vysniu ne pro kur neprimine skoniu. Manau nekartociau, nes siek tiek specifinis skonis ir nors nera nemalonus ar stiprus, bet i gala kiek erzino...
user posted image

chanel 'le volume' tusas - pirkau pries pora dienu, bet nepatinka, tad keliaus atgal, o as ieskosiu kito pirkinio. Pliusai tokie, kad gerai laikosi, netrupa, netepa paakiu dienos eigoj, bet... Visu pirma, tai sepetelis atrodo smagus, tuso daug ant jo, bet jis skystokas, todel sulipina blakstienas ties pirmu patepimu ir sunkoka issukuot kitu sepeteliu. Porakart daziausi ir kaskart sunkiai sekesi su issukavimu, gero ir tikrai grazuas rezultato negavau doh.gif Jei pirma sluoksni ir issukuoju, o su juo puse tuso nuvalau, tai toliau tepant vel velia blakstienas ir vaizdas tik blogeja... Kitas dalykas, kad man baisiai apteplioja vokus - vos ne iki puses issimozoju, o kol valau virsutini voka, tai ir paaki isteplioja tusas nuo blakstienu. sad.gif Bamndziau ir viena, bandziau ir sukuojant kito tuso sepeteliu (svariu), bandziau ir su kitu tusu kombinuojant dazymasi, bet nepatiko nei vienu budu. Uz tokia kaina pirkdama tusa nenoriu vargt (pvz YSL 'babydoll' labai graziai nuo pradziu dazo, o kaina ta pati).
user posted image

QUOTE(zuika_puika @ 2014 04 27, 22:06)
JMO ranku ir kuno kremas

Turejau si sviestuka, man irgi nepatiko jis - takart pavyko 2 pakuotes uz kazkur $10 nugriebt, tai bent negaila del kainos. Bet drekinimo ir kazkokio ilgalaikio poveikio nebuvo, pariebino ir tiek, o tikejausi kazko ypatingesnio.
Atsakyti
Uoga uoga valomoji ir maitinamoji veido kaukė su jūros dumbliais Purvinoji undinėlė Patiko, kaip ir mėlynių kaukė. Labai smagiai vėsina veiduką, atgaivina, gerai tepasi, o po jos veidas švarus, toks matinis labai. Patiko, kad trumpas galiojimas, tad esu priversta naudoti. Bus kartojama ax.gif
Papildyta:
Uoga uoga valomoji ir maitinamoji veido kaukė su jūros dumbliais Purvinoji undinėlė Patiko, kaip ir mėlynių kaukė. Labai smagiai vėsina veiduką, atgaivina, gerai tepasi, o po jos veidas švarus, toks matinis labai. Patiko, kad trumpas galiojimas, tad esu priversta naudoti. Bus kartojama ax.gif
Papildyta:
Atsakyti
Mečiau lauk Catrice - Khaki Perry nagų laką. Šiaip, konsistencija dar pusėtina buvo, buteliuke lako irgi dar likę buvo, bet mečiau jau, nes vis tiek nebebūčiau lakavus aš juo, o ir nebūtų kam perleisti. Spalva nebegraži buvo biggrin.gif
user posted image

Taip pat baigėsi ir Nubian Heritage Black Seed & Honey muilas. Tobulas wub.gif Kvapas nerealus, nesausino nei kūno (nei veido, porą kartų bandžiau), šveičiančios detalės kur kas švelnesnės nei African Black muilo, šis labiau patiko man. Tikrai kartotinas, kaip ir beveik visi NH muilai, iš esmės.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 04 28, 19:28)

Taip pat baigėsi ir Nubian Heritage Black Seed & Honey muilas. Tobulas  wub.gif Kvapas nerealus, nesausino nei kūno (nei veido, porą kartų bandžiau), šveičiančios detalės kur kas švelnesnės nei African Black muilo, šis labiau patiko man. Tikrai kartotinas, kaip ir beveik visi NH muilai, iš esmės.
user posted image

Naudoju si thumbup.gif Nerealus drinks_cheers.gif
Atsakyti
neutral baby shampoo išsiunčiau vyrą bekvapės dušo žele, tai parvežė vaikišką šampūną, pradžioj naudojau kaip dušo žele, bandžiau naudoti ir kaip šampūną, bet man jis netiko, sausi plaukai po jo labai lieka, dar prausiau ir vaikiuką, o dabar žiūriu galiojimas jau į pabaigą, tai likutį sunaudosim vietoj skysto muilo lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti