Lirene micelinis vanduo ir veido tonikas. Abi priemonės patiko ir buvo kartojamos. Tiko mano veido odai - valė ir gaivino.
Čistaja linija veido šveitiklis. Aštrus, labai skalsus, neblogo kvapo. Nors man nepalikdavo ilgalaikio švelnumo pojūčio. Atrodo, kad nušveičia tą veidą tik tam kartui

Aišku ir priemonės kaina atitinkama. Jau buvo kartojamas ne kartą, bet ateityje pirkti nebežadu...
Maybelline tušas. Labai patiko šepetėlis, nesulipindavo blakstienų, gražiai pailgindavo, tankindavo. Tik kažkodėl greit išsausėjo jis man. Ateityje manau kartosiu, nes vis grįžtu prie Maybelline tušų.
Decleor naktinis balzamas riebiai odai. Mano produktas nr.1. Ramina, drėkina, maitina odą. Naudoju jau ne pirmą pakuotę, keletą metų iš eilės ir iki pat dabar neatsidžiaugiu.
Nivea dušo kremas. Pradžioje labai patiko, po to jau pabodo. Nekartosiu, nes turiu kitų, mylimų dušo priemonių
Sante dušo gelis. Nepatiko kvapas, nes toks vos ne bekvapis, o man tokie nepatinka. Bet šiaip neblogai drėkino odą, patiko pakuotė
Sante valomasis šampūnas. Labai labai patiko. Ir vėl keistas kvapas, bet mano šviesintiems plaukams labai tiko. Nesuveldavo, kažkaip švariai išplaudavo, bet tuo pačiu ir padrėkinti plaukai būdavo. Tikrai kada kartosiu
Garnier purškiamas dezodorantas. Man labiau tinka/patinka rutulinio variantas.