Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Subaigiau iki galo, šiaip patiko, tikrai neblogai maskavo ir laikės, natūraliai ant veido atrodė smile.gif Į jos vietą Manhattan matt krempudra:)
user posted image
Atsakyti
Uoga uoga pienelis su avižų nuoviru ir levandomis

user posted image

Puikus, metų atradimas, puikiai nuvalo tiek tušą, tiek visą makiažą, šiek tiek drėkina, nusivalius nėra nešvaros pojūčio, tikrai bus kartojamas thumbup.gif
Atsakyti
Nanoderm naktinis kremas 35+. Mėginukas. Nepatiko, sudėtyje daug aliejų. Drėkinimo išvis jokio. Mano oda mišri į sausumą. Sutepiau vakar ant dekoltė smile.gif

user posted image
Papildyta:
P.s. tikiuosi neištampė psl. Man per tel. nesimato
Atsakyti
Loreal BB kompaktinė pudra: iš tiesų nelabai patiko, maskavimo jokio, lengva padauginti ir gauti "miltinį" rezultatą.
user posted image
Garnier kreminis antiperspirantas: pradžioje buvau sužavėta, pažastų oda tikrai buvo lyg padrėkinta, bet ilgainiui pastebėjau, kad absoliučiai nesaugo nuo prakaito (nors šiaip nelaikau savęs gausiai prakaituojančios..), į pabaigą įkyrėdavo dozavimas, nekartotinas.
user posted image
Atsakyti
user posted image

pagaliau baigesi slykstukas. kvapas bjaurus biggrin.gif labai baltas, ant tamsiu plauku ryskiai matytusi. nuriebalindavo neblogai, bet gaivos jausmo, kaip su batiste, nebuvo, o bjaurus kvapas dar ilgai jausdavosi. griztu prie batiste, dar geriau nieko neradau rolleyes.gif
Atsakyti
Tušas Max Factor Clump defy. Iš pradžių netankino, buvo eilinis tušas, daviau laiko, sutirštėjo, bet nepagerėjo schmoll.gif man patinka, kai tušas ypač tankina. Su Max Factor reikėjo ilgai ir nuobodžiai braukt ir tai nėra blakstienos wau schmoll.gif

user posted image
Foto http://www.beautyswo...mising.html?m=1
Atsakyti
Keune puslitrinė kaukė plaukam. Labai patiko, į pabaigą taupiau, kada nors manau kartosiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Max Factor Wild Mega Volume tusas - is pradziu truko tankinimo,bet veliau patirstejo ir padarydavo sodrias,tankias ir ilgas blakstienas,bet neisnaudojau iki galo,nes apdziuvo ir pradejo gumuliuotis. Dar nepatiko toks storas sepetelio galiukas, smailejantis man patogesnis. Kiek bandziau Max Factor tusu tai mylimiausias vis gi islieka Calorie 2000 rolleyes.gif
user posted image

EOS summer fruit lupu balzamas - labai malonus naudoti,skaniai kvepejo,pasirode is tu lengvesniu balzamau ir nemanau,kad issprestu labai sausu lupu problema,bet man puikiai tiko.Dabar imsiu lemon drop su spf bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kitty*: 18 gegužės 2014 - 16:03
QUOTE(Vitulka @ 2014 05 18, 10:46)
Tušas Max Factor Clump defy. Iš pradžių netankino, buvo eilinis tušas, daviau laiko, sutirštėjo, bet nepagerėjo schmoll.gif man patinka, kai tušas ypač tankina. Su Max Factor reikėjo ilgai ir nuobodžiai braukt ir tai nėra blakstienos wau  schmoll.gif

user posted image
Foto http://www.beautyswo...mising.html?m=1

o kurie tau gerai tankino?
Atsakyti
user posted image

Labai vidutiniskas. Ivertinus kaina tai ir prastokas. Oda pasausina, ir makiazo neiveikia visai. Reikia viska svariai nuvalyt ir tik tada situo. Nemegstu tokiu dvigubu darbu.

user posted image

SUnaudojau po antra buteli sampuno ir kondicionieriaus. Ir, visgi, nieko gero. Pirmas ispudis geras, o ilgiau panaudojus issausejo plaukai. Net naudojant ne kas diena.

user posted image

Toks visai neblogas, kaina gera, poveikis yra. Itariu kazkiek jautrint akis pradejo, paraudo, niezulys paakiuose atsirado. Siuo metu dar ir kita turiu, tad nezinau kuris daugiau kaltas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noir couture: 18 gegužės 2014 - 19:32
QUOTE(rentabili @ 2014 05 18, 18:26)
o kurie tau gerai tankino?

L'oreal million lashes auksinis, Maybelline Volum express ir dabar turimas, kurį įsimylėjau YSL baby doll. Galima pasidaryti wau blakstienas bigsmile.gif
Atsakyti
Jeffrey James serumas - toks joks. Nezinau net ka apie ji rasyt, nes nei kazkoki poveiki po jo jauciau, nei kazka gero/blogo dare. Tepiau, kad sutept ir tiek.
user posted image

Ambiance sausas sampunas (blondinems) - didelis pliusas uz tai, kad yra ivairiu spalvu plaukams thumbup.gif Is kitos puses, as dazau labai sviesiai, be geltonumo, o sitas, skirtas blondinems, geltonas. Bet kazkaip netrukde tas ir naudojosi smagiai. Skalsumo irgi gana skalsus, naudojimas patogus. Siaip nekartociau, nes atradau namini sausa sampuna (krakmolas+soda+koks eterinis, jei kvapo norisi), kuris man nebalina plauku. Iki siol apsieidavau ir su vaikiska pudra, bet ji pabalina plaukus.
user posted image

Mineral Fusion nagu lako pagrindas - man atrodo jau antra ji naudojau, priekaistu jokiu neturiu.
user posted image

Bulldog skutimosi kremas - vyriska sita linija ir kremas vyro, bet as pasiskolindavau daznai. Kazkaip nesu isranki tokiam produktui. rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti