QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 08, 18:19)
Gal galite placiau papasakoti apie dazus , kokie jusu plaukai (naturalus, ar dazyti, ar balinti) ir kokia spalva gavosi nudazius siais dazais?
Net nezinau ka placiau rasyt - dazymas is esmes toks pat, kaip kitais dazais, tik tiek, kad pavadinti dazai-kauke. Realiai tai susimaiso dazai i kaukes tipo indeli, o paskui pirstais tepi ant plauku. Bent as lygiai taip pat su kitais dazais darau.
Mano plaukai sviesinti - atsiliepime rasiau, kad siais jau karta daziau, o pries tai vis Garnier 'white chocolate' spalva naudojau. Kadangi dazau pati, tai nera ta spalva visiskai vienoda per visa galva (gal kiek kaip sruogelem), bet man tuo ir patinka, nes vaizdas labai naturalus - daznai plaukai ir spalva sulaukia komplimentu ir klausimu ar naturalus, tai man didziausias komplimentas tai buna.
Garnier man tobula spalva - labai labai sviesi, bet nera per balta ir neturi geltonumo. Sitie irgi be geltonumo, bet spalva man nesigauna tokia pat sviesi - gal ilgiau palaikyt reiketu

Pirmakart trumpiau laikiau, tai norejosi sviesiau, bet antrakart beveik visa laika islaikiau ir galejo dar kelias minutes pabut. Dabar ziuriu, tai lyg tik nudazius sviesiau buvo, bet nesitiki, kad sviesinimas atsiplautu ir taip greitai, o ir saknys normaliai atrodo
Zodziu, masciau dar uzsisakyt as ju, bet turbut neskubesiu ir palauksiu kol ta viena turima sudazysiu po kokio menesio, o tada jei nebusiu visai patenkinta (manau per 3 dazymus jau tikroji spalva pilnai atsiskleist turetu) grisiu prie Garnier, kurie ir pigesni, ir lengviau pasiekiami man, ir spalva tobulai kokios noriu.