Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

babuska agafija dantu pasta patiko, kad neaštri, tokia pakankamai gaivi ir sūroka šiek tiek. Mielai bandysiu ir kitų rūšių galbūt kažkada, o kolkas Ecodentos juoda vietoj jos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 05 07, 18:30)

schwarzkopf '910 pearl blonde' spalvos plauku dazai-kauke - kolkas daziau sia spalva tik antrakart, tai netvirtas dar atsiliepimas... Pirmakart dazydama laikiau trumpiau nei rekomenduoja ir pritruko to laiko, o ir sunaudojau viena pakuote. Sikart prireike dvieju pakuociu ir laikiau ilgiau (nors vistiek trumpiau nei rekomenduota) - bijojau perlaikyt, bet turbut teks sekanti karta dar kelias minutes pridet. Spalva mane tenkina, patogumo prasme visai ok produktas. Tik kvapas/astrumas keistas - tepu arciau veido plaukus, tai nuasaroju, pradejus laukt reikiama laika kiek pagrauzia galva, o ir po keliu plovimu dregni plaukai dar dazais atsiduoda (plaunu su sampunu ir po dazymo, ir sekancius kartus)  g.gif Bet bandysiu dar pora kartu dazyt - ziuresiu kaip toliau spalva gausis, nes po 1-2 kartu sunku kalbet, nes pereinu nuo kitu dazu ir uztrunka normaliai isivaziuot. Tik man minusas, kad negaliu vietoj pirkt, o siunciantis is UK kaina gaunasi dviguba nei kad Garnier megiama spalva, kuria cia perku (o jei reikes ir 2 indeliu vienam dazymui, tai dar labiau isbrangs)....
user posted image

Gal galite placiau papasakoti apie dazus , kokie jusu plaukai (naturalus, ar dazyti, ar balinti) ir kokia spalva gavosi nudazius siais dazais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 08, 18:19)
Gal galite placiau papasakoti apie dazus , kokie jusu plaukai (naturalus, ar dazyti, ar balinti) ir kokia spalva gavosi nudazius siais dazais? 4u.gif

Net nezinau ka placiau rasyt - dazymas is esmes toks pat, kaip kitais dazais, tik tiek, kad pavadinti dazai-kauke. Realiai tai susimaiso dazai i kaukes tipo indeli, o paskui pirstais tepi ant plauku. Bent as lygiai taip pat su kitais dazais darau.

Mano plaukai sviesinti - atsiliepime rasiau, kad siais jau karta daziau, o pries tai vis Garnier 'white chocolate' spalva naudojau. Kadangi dazau pati, tai nera ta spalva visiskai vienoda per visa galva (gal kiek kaip sruogelem), bet man tuo ir patinka, nes vaizdas labai naturalus - daznai plaukai ir spalva sulaukia komplimentu ir klausimu ar naturalus, tai man didziausias komplimentas tai buna.

Garnier man tobula spalva - labai labai sviesi, bet nera per balta ir neturi geltonumo. Sitie irgi be geltonumo, bet spalva man nesigauna tokia pat sviesi - gal ilgiau palaikyt reiketu g.gif Pirmakart trumpiau laikiau, tai norejosi sviesiau, bet antrakart beveik visa laika islaikiau ir galejo dar kelias minutes pabut. Dabar ziuriu, tai lyg tik nudazius sviesiau buvo, bet nesitiki, kad sviesinimas atsiplautu ir taip greitai, o ir saknys normaliai atrodo g.gif

Zodziu, masciau dar uzsisakyt as ju, bet turbut neskubesiu ir palauksiu kol ta viena turima sudazysiu po kokio menesio, o tada jei nebusiu visai patenkinta (manau per 3 dazymus jau tikroji spalva pilnai atsiskleist turetu) grisiu prie Garnier, kurie ir pigesni, ir lengviau pasiekiami man, ir spalva tobulai kokios noriu.
Atsakyti
TBS aviečių dušo želė
user posted image
Kaip ir visos, gera, kvapas saldokas. ax.gif
Atsakyti
uoga uoga bling bling aliejus plaukų galiukams. sunaudojau kaip kaukę, nes naudojant kaip serumą apsunkindavo plaukus, laikydavau per naktį, tai patiko, ateity kartosiu, kai baigsiu kitas priemones

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Sunaudojau jau antrą, iš pigesnių man šis geriausias savo poveikiu. Tik spėjo pabosti, todėl į jo vietą kitas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Dr. Hauschka rožių kremas. Gaila, bet kimšo veido poras, tad sunaudojau kaip rankų kremą ax.gif

user posted image

Weleda šampūnas. Kažkaip nuo jo man taip greitai riebaluodavosi ir sukrisdavo plaukai... doh.gif Nekartosiu schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Baigiau juodo molio kaukės pakelį.
Perkama n-tąjį kartą ir dar tiek pat perkama ateity.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 05 11, 10:03)
Baigiau juodo molio kaukės pakelį.
Perkama n-tąjį kartą ir dar tiek pat perkama ateity.

Kur perkat?
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2014 05 11, 10:27)
Kur perkat?

Droge, Maximoj yra smile.gif
Atsakyti
Aubrey E Plus High C dezodorantas
user posted image
Kartojamas buvo, pirkčiau ir ateity, manau. Gan skalsiai naudojasi, sudėtis gera, kaina nėra labai jau baisi (ypač jei kokiam iherbe perki), kvapas irgi geras, o dėl prakaitavimo.. kas labai stipriai prakaituoja, tai vargiai ar kažkuo padės, nes daugiausia natūralūs dezodorantai kvapą panaikina, o pačio drėgnumo - nelabai. Tai panašiai ir šis, nors jei nėra labai jau karšta, tai ir drėgnumą pristabdo (nesu labai jau prakaituojanti). Šiuo metu Lafe's turiu, tai irgi visai nieko, ateity Real Purity norėčiau pabandyt. rolleyes.gif
Atsakyti
MaxFactor Clump Defy tušas - tikrai nesulipina blakstienų, jas pailgina, patankina, bet nepariečia, tiksliau pariečia, bet blakstienos tarsi vėl nusileidžia, man tai labai nepatiko. Labai greitai pradėjo byrėti.

Icon Musc Oil rankų kremas - riebus, tiko mano ypatingai sausai rankų odai.

Rasa 2in1 veido tonikas ir pienelis - makiažą valė prastai, todėl truputį pavalydavau ir prausdavau prausikliu. Šiek tiek dirgino odą. Nepatiko, tikrai daugiau nepirkčiau.

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti