Lavilin kreminis dezodorantas - online atsiliepimai kuo puikiausi, po vieno pasitepimo apsaugo iki 7 dienu (atsiliepimu visokiu buvo, t.y. kai kam ir kelias savaites islaiko, kai kam tris dienas). Kadangi sudetis gera, tai nusprendziau isbandyt ir as. Na, nuvyle mane.... Pirma diena pasitepus islaike 2 dienas ir tik tada pradejo vos jaustis prakaito kvapas. Kadangi intrukcijoj raso, kad gali reiket 5-7 uztepimu pakol kunas prisitaiko, tai visai dziaugiuosi tom keliom dienom. Bet antrakart uztepus kvapas pradejo atsirast vakare - toks vos vos uzuodziamas, bet vistiek teko naujai tepliotis kita diena. Na ir taip kartojosi, t.y. laike po viena diena, todel po savaites nebenoriu eksperimentuot ir grazinu as ji. Bet pabandymui dar pirksiu sios firmos rutulini - jis turetu iki 3 dienu laikyt, tai ziuresim (o ir naudojimas patogesnis).
schwarzkopf '910 pearl blonde' spalvos plauku dazai-kauke - kolkas daziau sia spalva tik antrakart, tai netvirtas dar atsiliepimas... Pirmakart dazydama laikiau trumpiau nei rekomenduoja ir pritruko to laiko, o ir sunaudojau viena pakuote. Sikart prireike dvieju pakuociu ir laikiau ilgiau (nors vistiek trumpiau nei rekomenduota) - bijojau perlaikyt, bet turbut teks sekanti karta dar kelias minutes pridet. Spalva mane tenkina, patogumo prasme visai ok produktas. Tik kvapas/astrumas keistas - tepu arciau veido plaukus, tai nuasaroju, pradejus laukt reikiama laika kiek pagrauzia galva, o ir po keliu plovimu dregni plaukai dar dazais atsiduoda (plaunu su sampunu ir po dazymo, ir sekancius kartus)

Bet bandysiu dar pora kartu dazyt - ziuresiu kaip toliau spalva gausis, nes po 1-2 kartu sunku kalbet, nes pereinu nuo kitu dazu ir uztrunka normaliai isivaziuot. Tik man minusas, kad negaliu vietoj pirkt, o siunciantis is UK kaina gaunasi dviguba nei kad Garnier megiama spalva, kuria cia perku (o jei reikes ir 2 indeliu vienam dazymui, tai dar labiau isbrangs)....
auromere 'fresh mint' dantu pasta - nebededu pabaigtu pastu, bet sia norejau paminet, nes man labai patiko.

Nemegstu anyziaus ir jo produktu, o si pasta jo turi, bet man labai labai jis cia patiko ir tiko. Vienintelis minusas, kad parudino sepetelio serelius.... Skonis malonus, neastrus, palieka gaiva burnoje.
madre labs 'pycnogenol' serumas - aprasymas grazus, kaina iherb.com gera buvo, tia sumasciau pabandyt. Tepliojau didesne zaizdele su mintim, kad greiciau uzgydys oda, atstatys ja ir tt. Is esmes kaip ir veiksmingas produktas, nors man pasausindavo tepta vieta, tai papildomas drekinimas butinas. Bet nekartotinas produktas man.