Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(liuka** @ 2014 04 09, 13:54)
lotuliukas.gif  thumbup.gif

Na va mano ketvertukas 1 paros amziaus, per dvi paras priaugo 60g wub.gif

Liuka,sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,turetu grazus mazyliai uzaugti,geri tevai thumbup.gif galvos kolkas patinka,lauksim kol paaugs,kad pamatytumeme visame grazume thumbup.gif
Sveiki prisijungia nauji mazyliai.Tik gaila kad jau iskart uzsipuole.Kiekvieno ameniskas sprendimas,as uz dokumentinius.Bet esu kirpusi bedokumentiniu,jei nepasakytu kad be doku,tai cvergas,nors i paroda vesk.Kirpusi su dokai-tai atvirai didele uzuojauta suniuko savininkeiZiurint kokiu keliu isigytas.Svarbu mylimas.Patinka sistema kaciu veisime.Kiekvienas veisejas gerbia savo veisle,kad maziau butu daugintoju,kastruoja savo augintinius.Aisku ir kaina mazesne.O kas eina i veisima-su sutartimi,dazniausiai su veislyno prieziura.

Atsakyti

Vai vai vai kokie grožiai smile.gif Sveikinu smile.gif wub.gif wub.gif

zizliuke, niekas čia bedokumenčių akmenimis neužmėto - mano irgi va be dokumentų. Tik kaip sakiau - man nuskilo, bet daugiau neberizikuosiu šitaip. Pirmas šuo mano gyvenime, pradėjus domėtis nuomonė apie bedokumenčius pasikeitė. Tad dabar turiu tvirtą nuomonę, kad jei nori konkrečios veislės, su konkrečiu charakteriu genais, turi pirkti su dokumentais, nes kitaip garantijos nėra...

O man kyla toks klausimas, gal Markoni pakomentuos - kai mes vedžiojam šunį, tai ta yra tikra nuostabybė. Tačiau sūnus atsisako ją vedžioti, nes su juo kai vaikšto, tai tikras košmaras būna - ant visų loja. Ką daryti??? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 09 balandžio 2014 - 13:23

Oj kokie fainuoliai smile.gif Ir spalvytė įdomi smile.gif
Kas iš jūsų lankot dresūrą? O gal Kaune šiuo metu? Gal planujate po kokio mėnesio pradėti? Aš galvoju, ar tokį mažą (3 mėnesių) jau vest. Paskutinis skiepas tik balandžio 17. Tai pvz balandžio 25 jau būtų galima pabandyt nueit?
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2014 04 09, 14:54)

spalva thumbup.gif veidukai tokie ,manau gerai pataiket. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2014 04 09, 15:21)
Liuka,sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif ,turetu grazus mazyliai uzaugti,geri tevai thumbup.gif galvos kolkas patinka,lauksim kol paaugs,kad pamatytumeme visame grazume thumbup.gif

aciuks.gif

QUOTE(Markoni @ 2014 04 09, 15:32)
spalva thumbup.gif  veidukai tokie ,manau gerai pataiket. mirksiukas.gif

aciuks.gif blush2.gif turiu thumbup.gif patareja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2014 04 09, 14:21)
Sveiki prisijungia nauji mazyliai.Tik gaila kad jau iskart uzsipuole.Kiekvieno ameniskas sprendimas,as uz dokumentinius.Bet esu kirpusi bedokumentiniu,jei nepasakytu kad be doku,tai cvergas,nors i paroda vesk.Kirpusi su dokai-tai atvirai didele uzuojauta suniuko savininkeiZiurint kokiu keliu isigytas.Svarbu mylimas.Patinka sistema kaciu veisime.Kiekvienas veisejas gerbia savo veisle,kad maziau butu daugintoju,kastruoja savo augintinius.Aisku ir kaina mazesne.O kas eina i veisima-su sutartimi,dazniausiai su veislyno prieziura.

Na, mažylių niekas neužsipuolė. O dėl to, kad kiekvieno reikalas su dokumentais ar be - tai tada nėr ko dejuot, kad pilnos pakampės daugintojų... KOl bus paklausa, bus ir pasiūla..

Vat katinistų sistema ir man patinka šiuo požiūriu.
Atsakyti
Liuka, na ir as pasiulysiu pora vardu ax.gif Zuna, Zora, Zumi, Ziva, Zellia, Zia, Zesta, Ziggy smile.gif
Atsakyti
Nereiktų smerkti žmogaus, jis nenusikalto. Man tik viena aišku, kad tokio šuns įsigijimas tarsi užprogramavimas tolimesnėms kartų kartoms be dokumentų, nes močiutė taip susilauke, mama ir dukrytė galės....( netaikau niekam). Su laiku galbūt pakeis nuomonę smile.gif Aš daug turėjau be dokumentų, be abejo, jie tokie pat šunys, tik nelabai daugiau ką ir galėjau su jais nuveikti, o su laiku tikrai norai didėja ir galų gale imi gailėtis. Perskaičiau komentarą neblogą" be dokumentu šunys tarsi padielkos", juk neįpirkdamas D&G perkame padielkas Gariūnuose ir pan. O čia šuo, gyvas , kuris su mumis bus bent minimum 10 metų, o tie patys daugintojai ir sako-mes išpildysim svajones turėti išsvajotą veislę, TIK pigiau.... doh.gif doh.gif ir kitas dalykas tingi eit į parodas, o daugint netingi...o kam reikėjo išvis tų šuniukų? rolleyes.gif Aš tiesiog žinodama ko noriu, bijočiau kas gali išaugt, ir kartais tas vienas šuo gali visus tuos metus riboti tavo galimybes, nes nesu linkusi mėtyt jų į kairę ir į dešinę, tad ir renkuosi tai kas priklauso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinua: 09 balandžio 2014 - 14:23
Aš tai tingiu eiti į parodas blush2.gif biggrin.gif . Bet veisti irgi nenoriu... Kai pamačiau, kaip prieš pat gimdymą atrodė Kubos mama, supratau, kad jokiu būdu nenoriu, kad mano gazelė atrodytų kaip pripūstas balionas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 04 09, 15:28)
Aš tai tingiu eiti į parodas blush2.gif  biggrin.gif . Bet veisti irgi nenoriu... Kai pamačiau, kaip prieš pat gimdymą atrodė Kubos mama, supratau, kad jokiu būdu nenoriu, kad mano gazelė atrodytų kaip pripūstas balionas doh.gif  biggrin.gif

Nu Dilma Dilma doh.gif aš tai visko noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2014 04 09, 15:36)
Nu Dilma Dilma  doh.gif

blush2.gif

APsibasinom vakar.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2014 04 09, 15:36)
aš tai visko noriu ax.gif

O jus su mazaja agility begiojat?truputi atitrukau nuo tu reikalu ax.gif

QUOTE(Dilma @ 2014 04 09, 15:50)