Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

Beje, Aushre, mano irgi iš Tyro Akvamarino wink.gif
Zizliuke, jūsų niekas akmenimis nemėto. tik norime, kad būtų kuo daugiau žmonių suprantančių, ką daro, o ne po laiko besigailinčių. Jums tikrai linkiu visokeriopos sėkmės. Ir dėl to, kad neveislinis tikrai nežadu nustoti bendrauti. Vistiek būtinai reiks kada susitikt, kai jau skiepus turėsim abu wink.gif Kaip pas jus su žaislais? kokius labiausiai mėgstate? Maniškis kažkaip labiausiai virvę ir tokį pliušinį žaislą mėgsta. Į kamuoliukus tik kol rieda kreipia dėmesį smile.gif
[/quote]
Sveikinu ,,GIMINE,, ir as 4u.gif
Ziziuke, lukterkit ir aistros greit nurims biggrin.gif . Cia, pas mus, visi draugiski, patarimus noriai dalina ir veisejai (ligonys) ir paprasti sios veisles myletojai, tik skaudi tema buvo uzkabinta verysad.gif. O kodel ligonys?, o todel, kad negaili nei pinigu, nei laiko.....ir tik nuostaba kelia clap.gif , kiek meiles, demesio atiduoda sunims, bet man tai PATINKA thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Markoni @ 2014 04 09, 00:25)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  sveikinimai mirksiukas.gif

aciuks.gif

QUOTE(IlonaMutis @ 2014 04 09, 09:25)
Aš saviškę pirkau iš veisėjų, bet kai po to pasiskaitinėjau, tai supratau, kad jie labiau veisėjai-daugintojai, o gal net legalizavęsi daugintojai.... Bet tegu tai jiems ant sąžinės lieka.  mirksiukas.gif

g.gif keista, as taip nemanau.

QUOTE(Agnnyte @ 2014 04 09, 09:46)

drinks_cheers.gif

QUOTE(zizliuke @ 2014 04 09, 10:08)
Agnnyte, skaiciuot ir as moku wink.gif

Tik kiekvienas renkasi pats. Veislynu kainos pagal jusu skaiciavimus tuomet tikrai neadekvacios, visa likusi suma vadinas uz zinias, garanta... Maisto nepaskaiciavot wink.gif

Mano kale kainavo 800Eu + kelione i CZ visi uzsienietiski cempionai manau vos isiraso i 500Lt. Kales kergimas 500Eu + kelione i uzsieni. Skaiciuokit ir spreskit ar jusu teiginys teisingas.

Siaip tai nera cia ko pyktis, svarbiausia yra myleti ta suni kuri turi, o poziuris dokumentinis bedokumentinis pasikeis su lauku, duok Dieve, kad jis butu sveikas ir netektu vet. klinikoj palikt dviguba dokumentinio kaina. Nepamirskit veisejai nesa atsakoimube uz savo sunis, ko tikrai nedaro daugintojai. taip pat veisejai yra ivairus, vieni su zvilgsiu i ateiti, kiti su zvilgsniu i pinigine, taip jau yra visi yra zmones ir visi skirtingi. Visada sakau veislyna rinkites atsakingai.
http://zwerg-westy.c.../rekomendacijos

As asmeniskai ir pirkejus stengiuos rinkti atsakingai. g.gif
Geros dienos 4u.gif

O dar reikia pagalbos help.gif reikai vardu is "Z" raides doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka**: 09 balandžio 2014 - 10:05
Tai ir rasiau, nedaskaitet turbut. Pagal Agnnetes skaiciavimus, ne pagal mano. Kainuoja siais laikais viskas.

Zemaiteki, musiske zaidzia su tokiu sunaus ale migduku: medinis ziedas ir prisegtas medziagos gabaliukas, pataso gerai, sunui miegojimo partneriu neprireike, sakau suniukui sueis smile.gif paskui kitas ir gi medziaginis su tokiais bumbuliukais, kamuoliukas nelabai, o va sokdyne jega, vakar dukra uzvaike, ta tempia begdama, o Šyra gaude, net palodama smile.gif tai iskrova gera buvo, miegojo ciut ne iki 7 suo. Siaip man problema, ar grieztai atskirt vaiku zaislus nuo suns? Sunkoka, nes dazniausiai kartu kambary zaidzia, dezes buna ispilamos, nespeju rinkt, neuzdarysi gi suns. Juk seimos narys. Stengiuos daugiau zaist su jos zaislais, bet gi nenusaugosi. Ziurek jau stumdo su snukiu vaiko kaladele ar masinele...
Atsakyti
Na sudėtingas reikalas su tuo atskyrimu. pas mane vaikų nėra, bet yra šeškutė. Tai kai išleidžiu visus šuns guminius žaislus suslapsto. Tenka paskui apieškot visas slėptuves. Stengiuos bent jau, kad šuo nematytų, kaip jo žaislą vagia smile.gif Nes ir taip ne itin gerai sutaria... doh.gif Na bet tikiuos užaugs, apsipras.
Atsakyti
Liuka, pagal ka vardai veislyne renkami? Cia turi but kazkoks sureiksme mandras? I galva sauna Zelas is graiku dievybiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2014 04 09, 10:50)
reikai vardu is "Z" raides doh.gif

Zetas, Zoro, Zara, Zaira, Zunda rolleyes.gif
Atsakyti
Zaiza bigsmile.gif
Atsakyti
Zeila, Zetoras
Ai, Zefyras man gražus smile.gif Maniškio tėvas Zephyr wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 09 balandžio 2014 - 10:57
Spoorga, įmečiau jums asmeniškai krūvą nuorodų apie daugintojus.

Liuka, Zelda, Zumba, Zagis
Atsakyti
QUOTE(zizliuke @ 2014 04 09, 12:40)
Liuka, pagal ka vardai veislyne renkami? Cia turi but kazkoks sureiksme mandras? I galva sauna Zelas is graiku dievybiu wink.gif

Yra daug variantu smile.gif kartais duodami is eiles pagal veislyno pavadinima, kartais pagal mamos varda raides taip pat is eiles, o pats paprasciausias ir turbut seniausias pagal abecele- tai va mums liko 2 raides Z ir sekanti vada bus "Ž" smile.gif
aciuks.gif
QUOTE(cile @ 2014 04 09, 12:48)
Zetas, Zoro, Zara, Zaira, Zunda  rolleyes.gif

aciuks.gif

QUOTE(Karinuks @ 2014 04 09, 12:54)

aciuks.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2014 04 09, 12:55)
Zeila, Zetoras
Ai, Zefyras man gražus smile.gif Maniškio tėvas Zephyr  wub.gif

aciuks.gif

QUOTE(Dilma @ 2014 04 09, 13:16)
Spoorga, įmečiau jums asmeniškai krūvą nuorodų apie daugintojus.
Liuka, Zelda, Zumba, Zagis

aciuks.gif

Pildau sarasa biggrin.gif Manau Zephyr ir Zeus tiktu bernui, Zaiza jau gavau is triju asmenu smile.gif tik va nezinau kas cia per herojus, reiks bandyt googlint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2014 04 09, 13:38)
Zaiza jau gavau is triju asmenu smile.gif tik va nezinau kas cia per herojus, reiks bandyt googlint blush2.gif

Zai za zai za zai smile.gif Ogis ir tarakonai filmuko dainelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 04 09, 14:40)
Zai za zai za zai  smile.gif  Ogis ir tarakonai filmuko dainelė smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Na va mano ketvertukas 1 paros amziaus, per dvi paras priaugo 60g wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka**: 09 balandžio 2014 - 12:59