Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(mazenis @ 2014 04 11, 21:49)
Dilma,pesant neiseina lygiai nupesti,lygiai nenusipesa poplaukis,ypac ant galvos,ties uzpakaliu,kojas,ir gaunasi baltu plemu.Uztai su kirpimo masinele ir nulyginama.Pesasi ne vien siurkstus plaukas,bet ir poplaukis,kad vietoj ju ataugtu siukstus plaukai,uztai ir tie nelygumai,po keliu dienu susilygina ir buna barchatiniai.

thumbup.gif tada padariau viską gerai. Jau barchatėja mano gražuolė biggrin.gif

Pirmą dieną atrodė taip. Čia ji bara kaimynų šunį biggrin.gif

user posted image

Ką reikėtų taisyt?

Ką veikia kilmingi šunys likę namie vieni biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 11 balandžio 2014 - 21:40
QUOTE(Dilma @ 2014 04 11, 22:33)
Ką reikėtų taisyt?

Ar man atrodo, ar ir Kubai priekio/krutines per daug nukirpta, lyginant su Mazenio ideta foto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 04 11, 22:40)
Ar man atrodo, ar ir Kubai priekio/krutines per daug nukirpta, lyginant su Mazenio ideta foto  rolleyes.gif

g.gif nežinau. Mazenio labai maža foto... Man vis sunku nustatyt, iki kurios vietos kirpt priekines kojas ir krūtinę...
Dabar tai iš viso juokingai atrodo, kaip kaubojus biggrin.gif
Atsakyti
[quote=cile,2014 04 11, 22:04]
O tai snauceriuka reiktu vien pesti, be kirpimo nugaroj? Nes kiek maciau kaip Jarda tvarke, o ir kitus, tai pradzioj nemazai nupesa, o paskui sulygina su masinele... Taip iseina, kad tai nera gerai?
O kaip su kojom - jos vien pesamos? jusu ikeltoj foto sunelis su labai gausiu kailiu ant kojyciu...
[/quoteuser posted image
Cile,pirna suniukas pesamas,paskui su masimele aplyginamas.Kojos nepesamos,o sukuojamos,tik apdailinama zirklemis,apacia pakerpama.
Dilma,pas jus matosi kad pesta,pataisyti dar galima apacios linija,kojos uzpakalines,per daug palikta.Prie krutines plauku nebepridesite,ji nukirpta,tik kazkaip idomiai cia iskirpta,dar iskirpt nuo koju puses reiketu,turetu toks kaip trikampis. bigsmile.gif Schemu-pilnas internetas,paieskokite.As cia neisaikinsiu smarkiai,geriausiai butu nueiti pas profa,jums parodytu ar net pataisytu kiek imanoma. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū. Vat ta krūtinė man visad kažkaip nesigauna. O užpakalinės kojos paliktos taip, kaip pas jus, tik šuva čia tokiu įdomiu kampu pasisukus ir dar pritūpus, kad nesimato.
Ai, ataugs tie plaukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2014 04 12, 07:53)

Aciu uz issamu paaiskinima..pazejau jusu Karmen, paskui Kuba, Jarda, perskaiciau visus komentarus, dar karta Karmen apziurejau ir gerokai prasviesejo vaizdas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 12 balandžio 2014 - 10:57
QUOTE(cile @ 2014 04 11, 22:10)
Na ir kitas - kazi kodel tu pipiriniu cvergu taip nedaug - ar jie maziau paklausus ar kaip  g.gif ?

biggrin.gif nera LT veislynu, tiksliau sakant mazai ( dabartiniu metu zinau tik 4 sad.gif ), vados retai kas 2m. tai ir nera ju daug. Pradzioj 2000-2002m. pipiriuku buvo,tuo metu jie buvo uzvezti, bet kazkaip visi persimete i sidabra ir juodus. Na pipira sunkiau islaikyti , jei geras tikras siurkstus pipiras ji reiketu ant rulingo laikyt, o tai yra prapesinet kas 10-14d., o tai jau darbas tongue.gif paklausa didele, bet va pasiulos nera lotuliukas.gif Mano 1 vada i metus kaip max, nes antra vada baltukai smile.gif koleges kales jau senos, na lauksim dar "seses" vados is Entuziasto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka**: 12 balandžio 2014 - 10:58
QUOTE(liuka** @ 2014 04 12, 11:55)
Na pipira sunkiau islaikyti , jei geras tikras siurkstus pipiras ji reiketu ant rulingo laikyt, o tai yra prapesinet kas 10-14d., o tai jau darbas tongue.gif 

Bet tada jis visuomet puikai atrodo bigsmile.gif o tai dauguma tuos tamsiuosius tvarko pora kartu metuose...cia paprasti turetojai...veda i kirpykla kai suo beformiu shiaushalu patampa schmoll.gif
Biciule turi borderterjeryte, tai ji visados yra tvarkingo trumpo kailio (prapesto)... turbut tai ir bus jusu minetas rulingas...
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 04 12, 12:04)
Bet tada jis visuomet puikai atrodo  bigsmile.gif o tai dauguma tuos tamsiuosius tvarko pora kartu metuose...cia paprasti turetojai...veda i kirpykla kai suo beformiu shiaushalu patampa  schmoll.gif
Biciule turi borderterjeryte, tai ji visados yra tvarkingo trumpo kailio (prapesto)... turbut tai ir bus jusu minetas rulingas...

Mano irgi visad su tvarkinga šukuosena laksto beee.gif. Gal ir ne tiksliai pagal taisykles nukirpta, bet nereik ieškot, kur akys, o kur kitas galas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 04 12, 12:14)
Mano irgi visad su tvarkinga šukuosena laksto beee.gif. Gal ir ne tiksliai pagal taisykles nukirpta, bet nereik ieškot, kur akys, o kur kitas galas biggrin.gif

Pagarba wink.gif as ir sakiau, kad ne visi, o dauguma retai tvarko...apie foksiukus isvis tyliu...zandikaulis atsiraitojo pamacius parodoj tikra, graziai sutvarkyta foksiuka wub.gif nes gatvej matydavau beformius pilkus garbanu kalnus, vadinamus foksais...
Atsakyti
Laikas bega greit ,va ir mano ka tik isigitam sunekui jau 5 metai.
Defikas -DREAMKISS DEFENDER OF SILVER

KLIPUKAS,KOKS ATVAZIAVO

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markoni: 12 balandžio 2014 - 12:24
QUOTE(Markoni @ 2014 04 12, 14:16)

Grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti