Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(zizliuke @ 2014 04 10, 15:00)

Apie ausu pesiojima skaiciau, bet ar tai tikrai butina? Kazkaip veto uzklausiau apie ausu valyma, nes ir gi prisiskaiciau, kad valo... Bet sake nelyst bereikalo geriau, nes kaip tik dar daugiau tos sieros atsiranda. Kaip istikro su tom ausim?

na pešioti manau, kad reikia, nes žiauriai ten priželia, bet ausis tik pravalau kartą per mėnesį ar du mėnesius, daugiau kai prisimenu, dažniausiai tik pasitikrindama kad viskas gerai. Nes maniškė yra turėjusi problemų nuo sauso, ilgai gydžiau, ta ir dabar daugiau pažiūrėjimui. O šiaip kažkada kai ilgai netikrinau, ji pati pradėjo purtyti galvą karts nuo karto, tai išvaliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zizliuke @ 2014 04 10, 15:00)

Apie ausu pesiojima skaiciau, bet ar tai tikrai butina? Kazkaip veto uzklausiau apie ausu valyma, nes ir gi prisiskaiciau, kad valo... Bet sake nelyst bereikalo geriau, nes kaip tik dar daugiau tos sieros atsiranda. Kaip istikro su tom ausim?

Ausų pešimas ir ausų valymas - ne tas pats. Valyt nereikia dažnai, o vat pešiot būtina. Nes uždegimo atveju vetas nieko nemato, išskyrus mišką biggrin.gif.
Atsakyti
Va va. Mūsiškė irgi kai parsivežėms turėjo tų ausų niežinių erkučių, tai išpešiojo tuos plaukus. Sakė kitaip daug sunkiau vaistai veiks. Plius tie plaukai "uždaro ausį" ir greičiau ten visokie "grybai" dauginasi. O mūsiškė tai laikėsi visai neblogai. Bet matėsi, kad skauda... unsure.gif
Atsakyti
zemaiteki,ausis dazniau dabar apziurekite,erkute sunkiai isgydoma.As pesu savo sunim ausis,niekuom nevalau,jei pasiziuriu murzinos,su vatos tamponeliu dregnu isvalau,arba kaip maudau.Problemu neturejau.Yra tu valymo priemoniu,tik gal kitiems sunims.O tas ausu pesimas nedaznai,kartais pesu kaip kerpu.Cia priklauso kaip kuriam dazniau auga.Maitinima paskirstikyte savo valia trims kartams.Su vedimu problema kol mazas,tada visteiek paliekate palute kur ji daro savo reikalus.O maista nors pamaisykite su suaugusiu,kad nereiketu ismesti pupy,ir geriau ne perserti,o duoti norma,kazkas tokio amziaus turetu buti apie 100gr.Dabar augantis organizmas ,eina o ugi. bigsmile.gif Del tu treniruociu ,as pries ta muštrą iki 6 men,jei kazka blogai daro sudrausminti reikia,nors cvergai labai protingi,jie greitai supranta kas blogai daroma.Mazylius tokio amziaus geriau aukleti tik zaidimo forma.Atnesk zaisliuka,ateik pas mane.Tokie maziai megsta kandziotis,tai nestiprus sprigtas i nosi,arba graziai nustumus,ignoruoti,jis pats supras kad kazka negerai daro.
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2014 04 10, 19:37)
zemaiteki,ausis dazniau dabar apziurekite,erkute sunkiai isgydoma.As pesu savo sunim ausis,niekuom nevalau,jei pasiziuriu murzinos,su vatos tamponeliu dregnu isvalau,arba kaip maudau.Problemu neturejau.Yra tu valymo priemoniu,tik gal kitiems sunims.O tas ausu pesimas nedaznai,kartais pesu kaip kerpu.Cia priklauso kaip kuriam dazniau auga.Maitinima paskirstikyte savo valia trims kartams.Su vedimu problema kol mazas,tada visteiek paliekate palute kur ji daro savo reikalus.O maista nors pamaisykite su suaugusiu,kad nereiketu ismesti pupy,ir geriau ne perserti,o duoti norma,kazkas tokio amziaus turetu buti apie 100gr.Dabar augantis organizmas ,eina o ugi. bigsmile.gif Del tu treniruociu ,as pries ta muštrą iki 6 men,jei kazka blogai daro sudrausminti reikia,nors cvergai labai protingi,jie greitai supranta kas blogai daroma.Mazylius tokio amziaus geriau aukleti tik zaidimo forma.Atnesk zaisliuka,ateik pas mane.Tokie maziai megsta kandziotis,tai nestiprus sprigtas i nosi,arba graziai nustumus,ignoruoti,jis pats supras kad kazka negerai daro.

Aciu uz patarimus. Dar as griztu prie maistelio, mes dabar maitinam Meradog puppy, kaip supratau reik jau ir pereit prie suaaugusiu, nes musiske ziuriu auga ne dienom, o valandom tai reiks matuot gal jau tuoj iseisim is standartu biggrin.gif . Ir ziuriu, kad jos kailis ruduot pradejo tai ko gero nelabai tinka mums tas maistas. Patyre veisejai, koki Jus rekomenduotumet?Nes pasiula maisto yra tikrai didele, etiketes man ir nelabai ka sako , tai manau jusu patirtis yra geriausia.
O del dresuros gal nuo mokyklos priklauso, as kur saviske vedu tai ten ner jokio mustro. Viskas vyksta zaidimu forma, parodo pratima 5-10min pasimokinam, zaidimu pertraukele, po to vel pratimas -pertraukele. Jums veisejams gal viskas elementaru atrodo, dresuojant suni, bet va mums naujokams tai labai super tokios pamokeles thumbup.gif Nes kaip dresuotojas issireiske tik tasom ta suni ir tas vargsas nesupranta ko nori is jo seimininkas biggrin.gif Arba mokino komanda sedet greta, tai ne suni visi prie saves sodinam, o mes einam prie jo derintis. O po to nesuprantam kodel namie ne mes seimininkai, o sunys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2014 04 10, 15:14)
tai kad dar tik bus3 mėnesiai smile.gif

Na taip tada geriau nekaitaliot drinks_cheers.gif

QUOTE(zizliuke @ 2014 04 10, 16:00)

Liuka, jusiske labai grazi nupesta, prisidkaiciau daug, bet ar viso to tikrai reikia, man dar klausimas. Na kad ir pudravimas po pesimo...

lotuliukas.gif ji cia jau ziauriai apaugus biggrin.gif
O va cia jau po parodos, bet jau prie apaugusiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka**: 10 balandžio 2014 - 20:38
Iskeiciau kirpykloje kutvela vaika Jarda i plika paaugli Jarda biggrin.gif biggrin.gif
Tiesa, jis cia dar slapias (o tai liepe perplauti nuo plaukeliu), bet esmes nekeicia 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif
Bet jo nepešė?

Maiškė vakar visą dieną pramiegojo biggrin.gif - maždaug, aš nuoga, man gėėėda biggrin.gif. Šiandien jau normaliai duodasi. Bet kai pamato megztinį, sprunka kuo toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip taip, Silainiuose. Kazkaip labai viskas gerai praejo.. Sklandziai ax.gif Kirpeja irgi puikiai darba padare (na bent jau mano akimis) thumbup.gif

Del ausu pesiojimo, tai jei ne veterinarai, butumem normaliai liga ausu uzsiveise.. Tai jie pamate ta MISKA ausyse, kai skiepyti veziau ir is ju isrove kuokstus plauku (linksmoji pusvalandzio kaukimo procedura ) biggrin.gif .. Ir siaip po to pesimo dar prirase vaistu 5 dienas lasinti, o tai jau uzdegimas buvo prasidejes.

QUOTE(zizliuke @ 2014 04 10, 14:00)

Kur vesi pest? Ten Silainiuose? Papasakosi kaip sekes paskui
Grazuolis Jardas  thumbup.gif

Liuka, jusiske labai grazi nupesta, prisidkaiciau daug, bet ar viso to tikrai reikia, man dar klausimas. Na kad ir pudravimas po pesimo...

Papildyta:
Pese ji normaliai, kaip ir priklauso.. Tik kad tie plaukai jau lengvai ejo, tai gal del to taip sklandziai.. Be to prie sukavimo proceduru priprates jau namuose..
Man patare nesirodyti, kad suo ramesnis butu, bet viskas puikiai.. Grazino ji kokia 1,5 valandos. smile.gif

QUOTE(Dilma @ 2014 04 10, 21:17)
thumbup.gif
Bet jo nepešė?

Maiškė vakar visą dieną pramiegojo biggrin.gif - maždaug, aš nuoga, man gėėėda biggrin.gif. Šiandien jau normaliai duodasi. Bet kai pamato megztinį, sprunka kuo toliau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Jardas @ 2014 04 10, 21:21)
Taip taip, Silainiuose. Kazkaip labai viskas gerai praejo.. Sklandziai  ax.gif  Kirpeja irgi puikiai darba padare (na bent jau mano akimis)  thumbup.gif

Visai kitas suo thumbup.gif Nors man ir kutveliukai mieli.
O Silainiuose pas Giedre ar Ala vezet, nes musu greitu laiku ir laukia si procedura.
Atsakyti
bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazenis: 11 balandžio 2014 - 07:15
Atvirai tariant, nezinau 4u.gif Telefona tik zinau ir viskas... Vardo taip ir neklausiau...

Man gerai jis atrodo, nors yra kas iskoneveike, kad sugadinau suni su tokiu kirpimu blush2.gif g.gif
Tai siandien teks fotkinti sausa pasukuota, kad ivertintu.. O tai "suvarte" mano grazuoli biggrin.gif

Uztat tiek vakare, tiek ryte lauke nesimaivo.. Savo reikalai ir begom namo, o tai salta biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(tutska2 @ 2014 04 10, 23:17)
Visai kitas suo  thumbup.gif  Nors man ir kutveliukai mieli.
O Silainiuose pas Giedre ar Ala vezet, nes musu greitu laiku ir laukia si procedura.

Atsakyti