Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Milagra @ 2014 04 15, 18:35)
Adnanas su Sami bey  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Aš tai negaliu žiūrėt į Adnano apatinę lūpą... Labai atsiprašau... blush2.gif , nu bet negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 04 16, 01:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Aš tai negaliu žiūrėt į Adnano apatinę lūpą... Labai atsiprašau...  blush2.gif , nu bet negaliu  lotuliukas.gif

Atsiprašymas priimtas, aš į abi negaliu žiūrėt lotuliukas.gif Šiaip man jo įvaizdis tokio susenusio pirmoko biggrin.gif Sami bey, palyginus, dar labai simpatiškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 15, 18:43)
Atsiprašymas priimtas, aš į abi negaliu žiūrėt  lotuliukas.gif Šiaip man jo įvaizdis tokio susenusio pirmoko biggrin.gif Sami bey, palyginus, dar labai simpatiškas biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir man jei jau reikėtų kurį į giminę rinktis tai irgi Sami bey.... Nors bulkutes skanias kepa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 04 16, 01:45)
drinks_cheers.gif  ir man jei jau reikėtų kurį į giminę rinktis tai irgi Sami bey.... Nors bulkutes skanias kepa  lotuliukas.gif

Kur jau ten Sami bulkutės prieš Adnano brilijantus biggrin.gif Geriau jau tada Kuziejų. Matei kaip kiaušus daužė lotuliukas.gif Ir ne tik kiaušus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 16 balandžio 2014 - 01:48
Hmmmm šiap pagalvojus tai prie vieno Behliulis sukas, prie kito Kuziejus... Neaaaa... Geriau bulkutės, velniop tie brilijantai. Aš ne kartą pagalvojau su užuojauta apie Baren, kaip jai vargšei ten su juo bučiuotis reikėjo brrrrrr...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 04 16, 01:50)
Hmmmm šiap pagalvojus tai prie vieno Behliulis sukas, prie kito Kuziejus... Neaaaa... Geriau bulkutės, velniop tie brilijantai. Aš ne kartą pagalvojau su užuojauta apie Baren, kaip jai vargšei ten su juo bučiuotis reikėjo brrrrrr...

Tikrai kad brrrr doh.gif O ir tam paskutiniam filme, kur ji kurčią aklą vaidino su partneriu nelabai pasisekė. Todėl ir sugalvojo tekėti ir pertrauką daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 15, 18:47)
Kur jau ten Sami bulkutės prieš Adnano brilijantus biggrin.gif Geriau jau tada Kuziejų. Matei kaip kiaušus daužė  lotuliukas.gif  Ir ne tik kiaušus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kiaušus gerai ir Zainep daužė, teko vyrukam po jos pasidarbuot, o Kuziejus geriau ką kitą- pvz Bariša.... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 04 15, 18:53)
Tikrai kad brrrr  doh.gif O ir tam paskutiniam filme, kur ji kurčią aklą vaidino su partneriu nelabai pasisekė. Todėl ir sugalvojo tekėti ir pertrauką daryti biggrin.gif

Tas dar vis mano sąraše, kažkada pažiūrėt...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 04 16, 01:54)
Kiaušus gerai ir Zainep daužė, teko vyrukam po jos pasidarbuot, o Kuziejus  geriau ką kitą- pvz Bariša.... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Ji ne taip profesionaliai biggrin.gif Taip ir aš mokėčiau biggrin.gif

O dėl Barišo tai man gaila, kad jį taip suvarė scenarijaus autorės. Norėjosi jam kitokio likimo, o ne kirvuku į dugną. Man jis toks netgi labai nieko buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 04 16, 00:31)

O jei rimtai tai tikriausiai pradėjot žiūrėt? Na arba mėlynakiai nepatinka? Iš pradžių man irgi tokie šiaip sau tie vyrai buvo, bet  kuo toliau  blush2.gif  wub.gif  wub.gif

aha,tik pradejau biggrin.gif melynakiai patinka biggrin.gif blondinai ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 15, 18:59)
lotuliukas.gif Ji ne taip profesionaliai biggrin.gif Taip ir aš mokėčiau biggrin.gif

O dėl Barišo tai man gaila, kad jį taip suvarė scenarijaus autorės. Norėjosi jam kitokio likimo, o ne kirvuku į dugną. Man jis toks netgi labai nieko buvo  rolleyes.gif

O ar Kivančo tėvas ne kepyklą turėjo? Matyt ten ir išmoko kiaušus profesionaliai mušti, pravertė ir Kuziejui ta patirtis lotuliukas.gif

Dėl Barišo sutinku drinks_cheers.gif, nekokia jam pabaiga sugalvota buvo, norėjosi ir man kad kažkokią prasmingesnę ir laimingesnę ateitį turėtų, na, bet deja režisierių kitoks sumanymas buvo...Man tai iš viso jis su Džemre kažkaip tiko, o aš jam savotišką pagarbą net jaučiau, kad jis taip su ja elgėsi-gana pagarbiai sakyčiau. O ir gana simpatiškas pats aktorius, man jo šypsena faina...tos duobutės veiduos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(EdAn @ 2014 04 15, 19:25)
aha,tik pradejau biggrin.gif melynakiai patinka biggrin.gif blondinai ne biggrin.gif

Na lauksim tolimesnių įspūdžių! Įdomu, ar kuo toliau tuo Behliulis negražės? Vienoms taip, kitoms ir pasiliko nesimpatiškas. Kaip sako, pagyvensim, pamatysim...
wub.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaites kada miegat? bigsmile.gif lotuliukas.gif turkai valdo!!!:D
Barisas ir man patiko,jis toks "gudru snukiu" biggrin.gif,man istrigo,kaip jis is nervu duris firmoje dauze lotuliukas.gif
Atsakyti
http://turkcinema.tv...-samanyolu.html
labai fainas serialas , man patinka bigsmile.gif
Atsakyti