Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Simbulis @ 2014 04 12, 10:13)

Gal esate kuri maciusi si seriala? trumpas, 34 serijos. Svarstau ar jo imtis ar Fatmagul pradet ziuret  g.gif , bet kad anas ilgas, 80 seriju...

žiūrėjau, visiškas š man

QUOTE(svelni @ 2014 04 12, 19:14)
as kaip tik pradejau ziureti "Опасная любовь/Samanyolu". Idomus, bent kol kas.Labai knieti paziureti pabaiga biggrin.gif  laikausi kolkas  cool.gif

na va, kaip nesutampa, man ir nuo pradžių nekoks jis buvo, aišku paskui truputį įsivažiavo, nes kitaip būčiau metusi, bet įpsūdžio gero tikrai nepaliko
Atsakyti
http://turkcinema.tv...leri-sever.html
Gražus , bet liūdnas filmas.
Atsakyti
Pradejau ziuret Fatmagul... Kaip man jos gaila vargsiukes, verkiau kartu su ja verysad.gif Is vyru kol kas Mustafa labiausiai imponuoja, Keremo per ilgi plaukai mano skoniui biggrin.gif Bet tai kaip supratau, jis neprievartavo jos? tik tie trys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 04 15, 15:18)
Bet tai kaip supratau, jis neprievartavo jos? tik tie trys?  g.gif

Gerai supratot
Atsakyti
Pinigų pagaliau įdėjo 5 seriją, kai rytoj jau 6 rodo. Ot tinginiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 15, 20:46)
Pinigų pagaliau įdėjo 5 seriją, kai rytoj jau 6 rodo. Ot tinginiai biggrin.gif

Tai kažkurią serija buvo įdėję, kai jau sekanti buvo parodyta biggrin.gif Šiandien skaičiau, kad dabar šio serialo vertimu kitos panos uzssims- Engino fanklubas,nes pasirodo iki šiol kažkokios kitos verte ir aceit, greičiau procesas vyks. Pagyvensim pamtysim biggrin.gif Jaučiu reiks ir man šiandien su titrais pažiūrėti, nelauksiu igarsinimo, biskį panaktinesiu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2014 04 12, 11:08)
pabaiga ir man nei siokia nei tokia doh.gif  bet svarbiausia,kad gerai baigesi biggrin.gif  Jasmin pabaigoij kaip kokia sena boba aprengta ir susukuota doh.gif  bet sitas serialas yra kolkas mano pats geriausias matytas turkiskas bigsmile.gif

mano irgi sitas pats geriausias 4u.gif

nzn ka ziureti db,pradejau uzdrausta meile,bet vyrai ten negrazus biggrin.gif biggrin.gif

po savaso bus sunku grazu rasti biggrin.gif keremas dar buvo grazus ir 1001 naktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2014 04 15, 23:46)
nzn ka ziureti db,pradejau uzdrausta meile,bet vyrai ten negrazus  biggrin.gif  biggrin.gif

Čia galėtume pasiginčyti tongue.gif rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 15, 22:55)
Čia galėtume pasiginčyti  tongue.gif  rolleyes.gif  cool.gif

na taip taip biggrin.gif bet ar verta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2014 04 16, 00:33)
na taip taip biggrin.gif bet ar verta? biggrin.gif

Tikrai ne biggrin.gif O ir kuo mažesnė konkurencija, tuo geriau mums su Mockava lotuliukas.gif
Atsakyti
nzn ka ziureti db,pradejau uzdrausta meile,bet vyrai ten negrazus  biggrin.gif  biggrin.gif

protest.gif Gražesnių kaip Uždraustoj Meilej ir Kuziejuj nėra... lotuliukas.gif
Bet aišku nesiginčysim, tačiau ir nesidalinsim kai ilgiau pažiūrėjus nuomonė pasikeis mirksiukas.gif ane, Milagra? friends.gif

O jei rimtai tai tikriausiai pradėjot žiūrėt? Na arba mėlynakiai nepatinka? Iš pradžių man irgi tokie šiaip sau tie vyrai buvo, bet kuo toliau blush2.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 16 balandžio 2014 - 01:36
QUOTE(Mockava @ 2014 04 16, 01:31)
protest.gif      Gražesnių kaip Uždraustoj Meilej ir Kuziejuj nėra...  lotuliukas.gif

Bet aišku nesiginčysim, tačiau ir nesidalinsim kai ilgiau pažiūrėja nuomonė pasibaigs  mirksiukas.gif  ane, Milagra?  friends.gif

Adnanas su Sami bey lotuliukas.gif lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti